Topstyrede vinduer

Topstyret vinduer er meget populære og kan bruges i hele huset. Et topstyret vindue er solidt og let at betjene - og skaber et flot lysindfald til din bolig. Fås i fyrretræ og træ/alu - og skræddersyes ud fra dine ønsker. 

Indtast dine mål og beregn din pris:

Topstyrede vinduer - vinduer med en let og moderne åbning 

Vores topstyrede vinduer er vinduer i høj kvalitet, der er forsynet med en enkel, trinløs åbning. Det gør at vinduet er let at betjene fra alle slags rum. Et topstyret vindue benyttes ofte som badeværelsesvindue eller i et-plansbyggerier eller etagebyggerier med altan eller altangang, hvor det er muligt at pudse ruden udefra. Disse topstyrede vinduer har beslag, der er ”skjulte” udvendig, og leveres som standard med indbygget ventilationsåbning. Derudover leveres vinduerne som standard med lavenergiruder og bundglasliste, der forlænger levetiden og holder vedligeholdelse på et minimum. For optimal energioptimering kan de også bestilles som 3 lags vinduer. Du kan læse mere om vores energicertifikater her.


Topstyret eller tophængt vindue - og hvad med montage?

De to vinduestyper ligner hinanden, men adskiller sig ved det monterede beslag på vinduet. Begger modeller åbner udad, men et tophængt vindue har hasper og en udskydelig stang, hvorimod et topstyret vindue nærmest glider åbent i en trinløs bevægelse. Læs mere om forskellen på tophængte og topstyrede vinduer her.

Er du i tvivl om, hvordan man monterer og afmonterer sit vindue, kan du med fordel læse videre her. Vi har nemlig lavet en montageguide i samarbejde med gør-det-selv-guruen Kuno Bonne. Se vores montage video her. Ønsker du i stedet professionel hjælp til at håndtere montagen af dine nye vinduer? Klik på linket og læs mere om bestilling af montage


Andre vinduer, der kan være interessant for dig

Du kan også vælge vores kombinationsmodel et fastkarm topstyret vindue, som kombinerer fordelene ved et fastkarmsvindue og et topstyret vindue. Vi har stor fokus på energiområdet og har en lang række energicertifikater. Det er bare én af de mange fordele, ved at handle dine nye vinduer og døre hos os.

Du kan også vælge at læse mere om vores elementer til udestue eller om topstyrede vinduer og redningsåbninger her.