Terrassedøre

En terrassedør er en flot og praktisk løsning til dig, der ønsker en direkte udgang til din terrasse, have eller altan. Konfigurér glas, størrelse, materiale, farve og meget mere her.

Hvad er en terrassedør?

En terrassedør, også kendt som en yderdør, er en ind- og udgang fra din bolig til din terrasse, altan eller have. Terrassedøren er en fordel for dig, der bruger dine udendørsarealer ofte, og som ønsker et bedre lysindfald i hjemmet.

Fordele ved en terrassedør

Med en terrassedør har du mulighed for at bringe haven helt ind i din bolig og nyde den hele året rundt. På de varmeste sommerdage kan trangen til at befinde sig indenfor i skyggen være stor, og her er det skønt, at du stadig kan nyde udsynet af din have med en enkelt terrassedør. Derudover kan du om vinteren nyde en snebeklædt have og få så meget lys ind i din bolig som muligt.


Skræddersy din terrassedør

Når du bestiller en ny terrassedør hos JNA, så kan du få den produceret i vores standardmål eller i dine egne mål, som passer til dit boligprojekt. Derudover giver vi dig mulighed for at designe din terrassedør med tilvalg af elementer, så den lever op til dine behov og ønsker. 

For at få den bedst mulige overvejelses- og beslutningsproces, så anbefaler vi, at du sørger for på forhånd at tage stilling til, hvilke særlige funktioner døren skal have, og hvordan den skal se ud. Herefter kan du nemt tilvælge disse elementer: 

  • Materialetype
  • Glasdesign
  • Specialglas
  • Åbningsretning
  • Farve
  • Sprossetype
  • Dørtrin
  • Dørbremse
  • Låstype
  • Dørgreb

Husk også at undersøge, om din boligtype samt din indretning tillader en indadgående- eller udadgående terrassedør.

Vi sørger for høj sikkerhed på din terrassedør

Du kan trygt hvile i, at dine produkter er topsikre og lavet i høj kvalitet, når du køber terrassedøre eller vinduer hos JNA. Vi producerer vores produkter med stor præcision, og lever op til det ansvar vi har. Men vi sikre ikke kun den høje kvalitet ved vores produktion, vi sørger også for at levere et upåklageligt stykke arbejde, når vi hjælper med opmåling og montering.


Du skal selvfølgelig kunne sove trygt om natten, efter du har handlet dine nye vinduer og døre hos JNA, og derfor inkluderer vi indbrudssikring som standard i dit køb. Det betyder, at din terrassedør er kvalitetssikret med indbrudshæmmende detaljer, som vil holde indbrudstyven ude.

Bestil professionel opmåling og montering

Vi tilbyder hos JNA ikke kun en bred ekspertviden om døre og vinduer. Vi tilbyder også en praktisk ekspertise, som kommer dig til gavn, hvis du ikke ønsker at opmåle og montere din terrassedør selv. 

Derfor har vi indgået et samarbejdet med NSF Byggeentreprise om professionel opmåling og montering, så du får de helt rigtige mål, og din dør bliver monteret fuldstændig korrekt. NSF Byggeentreprise har stor erfaring med både opmåling og montering, så du kan roligt informere os om dine ønsker, og så vil vi sætte dig i kontakt med dem. 

Vi tilbyder altid målgaranti, når du bestiller vores professionelle hjælp, så hvis du mod forventning skulle opleve fejl undervejs i processen, så sørger vi selvfølgelig for at løse problemet. 

Vi har stor forståelse for, at du måske hellere vil montere din terrassedør selv. Derfor har vi sammensat en guide til montering med en god video, der viser, hvordan du skal gøre.  

Har du brug for vejledning, imens du er i gang med monteringen, så tøv ikke med at kontakte os på 70 23 15 23.

Sådan skal din terrassedør vedligeholdes

Alle vores terrassedøre fås i træ eller træ/alu-kombinationen, og valget af materiale er vigtigt i forhold til vedligeholdelse. 

Almindelig fyrretræ kræver god og særlig pleje for at sikre en lang levetid. Men ønsker du minimal vedligeholdelse, skal du vælge en terrassedør i træ/alu med pulverlakeret aluminium udvendigt, som ikke skal vedligeholdes. Du skal blot huske at vaske og smøre den indvendige side efter behov.

Leder du efter andre produkter?

Vi har i vores sortiment også et stort udvalg af halvanden eller dobbelte terrassedøre, hvis du ønsker endnu mere af det gode. Med en dobbelt terrassedør får du ren idyl, som du og alle dine gæster kan nyde synet af på en skøn sommerdag. Find også andre døre eller vinduer til dit hus her.

Black Week er også en ting her hos os, og derfor har vi lavet en side, hvor du kan se det vigtigste om kampagnen, så du kan finde netop de vinduer eller døre som du leder efter - til en rigtig god pris: Black Week/Friday - vinduer og døre

Kontakt os for rådgivning

Vi vil opfordre dig til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde din terrassedør, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter, professionelle service eller andet.

Tlf. +45 70 15 23

E-mail: jna@jna.dk