40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Terrassedøre

En terrassedør er en flot og praktisk løsning til dig, der ønsker en direkte udgang til din terrasse, have eller altan. Konfigurér glas, størrelse, materiale, farve og meget mere her.

Hvad er en terrassedør?

En terrassedør, også kendt som en yderdør, er en ind- og udgang fra din bolig til din terrasse, altan eller have. Terrassedøren er en fordel for dig, der bruger dine udendørsarealer ofte, og som ønsker et bedre lysindfald i hjemmet.

Fordele ved en terrassedør

Med en terrassedør har du mulighed for at bringe haven helt ind i din bolig og nyde den hele året rundt. På de varmeste sommerdage kan trangen til at befinde sig indenfor i skyggen være stor, og her er det skønt, at du stadig kan nyde udsynet af din have med en enkelt terrassedør. Derudover kan du om vinteren nyde en snebeklædt have og få så meget lys ind i din bolig som muligt.


Skræddersy din terrassedør

Når du bestiller en ny terrassedør hos JNA, så kan du få den produceret i vores standardmål eller i dine egne mål, som passer til dit boligprojekt. Derudover giver vi dig mulighed for at designe din terrassedør med tilvalg af elementer, så den lever op til dine behov og ønsker. 

For at få den bedst mulige overvejelses- og beslutningsproces, så anbefaler vi, at du sørger for på forhånd at tage stilling til, hvilke særlige funktioner døren skal have, og hvordan den skal se ud. Herefter kan du nemt tilvælge disse elementer: 

  • Materialetype
  • Glasdesign
  • Specialglas
  • Åbningsretning
  • Farve
  • Sprossetype
  • Dørtrin
  • Dørbremse
  • Låstype
  • Dørgreb

Husk også at undersøge, om din boligtype samt din indretning tillader en indadgående- eller udadgående terrassedør.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en ny terrassedør?

Når du skal købe en ny terrassedør, er det vigtigt at se på, om døren harmonerer med din husfacade. Samtidig er det vigtigt, at design og størrelse på døren passer sammen med de øvrige døre og vinduer i huset. Er du ikke opmærksom på dette, kan du ende med en terrassedør, der forstyrrer helhedsindtrykket på din bolig.

Hos JNA tilbyder vi et stort udvalg af både enkelt- og dobbeltterrassedøre. Dette giver dig god mulighed for at finde et design, der matcher din boligstil fuldstændigt.

Når du skal vælge materiale

En ting, der er vigtig at overveje, når du skal have ny terrassedør er, hvilket materiale, terrassedøren skal laves af. Hos JNA har du valget mellem en klassisk trædør, eller en dør af det mere moderne træ/alu.

Træ

Traditionelle døre er typisk lavet af træ. Derfor er materialet også et godt valg, hvis du bor i en ældre bolig. Vores træ er skandinavisk fyrretræ af højeste kvalitet, hvilket giver døren mulighed for at holde i mange år. Dog kræver døre af dette materiale regelmæssig vedligeholdelse for at sikre en lang levetid. Dette er der nogle boligejere, som foretrækker at undvære.

Træ/alu

Træ/alu er et moderne alternativ til det traditionelle træ. Denne dørtype kræver betydeligt mindre vedligeholdelse, takket være sit ydre lag af pulverlakeret aluminium og aluminiums bundstykke. På den indvendige side bibeholder døren stadig en træprofil, hvilket bevarer en del af det klassisk udseende. En terrassedør i træ/alu er et fornuftigt valg, hvis du ønsker at reducere vedligeholdelsesbyrden, samtidig med, at du bevarer en del af det klassiske udtryk.

Hvilken farve skal min terrassedør være?

Hos JNA kan du vælge imellem et bredt udvalg af farver til din terrassedør. Nogle vælger mere neutrale farver, såsom hvid, sort eller træ-farvet. Men du kan også vælge en mindre neutral farve. Selvom hvide terrassedøre har været normen i mange år, begynder flere og flere at tilføje farve til deres døre, for at skabe kontrast.

Du har også muligheden for at vælge én farve indenfor og en anden udenfor. På den måde kan du have en farvet terrassedør udvendigt, og eksempelvis en hvid indvendigt, hvis det hvide passer bedre indvendigt.

Du kan se alle dine farvemuligheder i vores smarte produktkonfigurator. Her vælger du også materiale, åbningsretning, sprossetype – og meget andet!

hæveskydedørhæveskydedør

Hæveskydedør eller terrassedør?

Hvis du ønsker en bred udgang fra din bolig og ud til haven eller terrassen, kan du overveje at anskaffe dig en hæveskydedør eller en dobbelt terrassedør. Disse er ret forskellige døre, med hver deres fordele og ulemper. 

Hæveskydedør

En fordel ved hæveskydedøre er, at de ikke optager gulvplads eller fylder, når den er åben. Dette kan være praktisk, hvis man ikke har så meget plads omkring døren. Hæveskydedøren har også den fordel, at den ikke kan smække, selv hvis det er gennemtræk i huset. Dette gør, at du kan lade døren stå åben på varme sommerdag, uden at være bange for, at den skal smække i.

Dobbelt terrassedør

Den dobbelte terrassedør har et traditionelt og charmerende udseende. Dette kan være fordelagtigt, hvis du har et ældre hus. Hæveskydedøren har et mere moderne udseende, der måske ikke passer lige så godt til ældre huse, og deres eksisterende vinduer. Det er afgørende at tage hensyn til husets æstetik, da valget af nye terrassedøre kan have stor indflydelse på det samlede udtryk.

Hvordan tjekker jeg om min terrassedør har det godt?

Når du skal vedligeholde din terrassedør, er der forskellige elementer, du kan holde øje med, for at se om den trænger til en kærlig hånd. Først og fremmest kan du holde øje med træet. Træet skal helst være hårdt. Hvis det er blødt, betyder det, at det har optaget fugt. Andre tegn på, at det har optaget fugt, er pletter, misfarvning eller revner i træet.

Det er selvfølgelig også vigtigt at holde øje med dørens funktionalitet. Hvis du har en hæveskydedør, er det vigtigt at den glider let åbent og lukker korrekt. Til sidst, er det væsentligt at sikre, at der ikke kommer træk fra døren.


Bestil professionel opmåling og montering

Vi tilbyder hos JNA ikke kun en bred ekspertviden om døre og vinduer. Vi tilbyder også en praktisk ekspertise, som kommer dig til gavn, hvis du ikke ønsker at opmåle og montere din terrassedør selv. 

Derfor har vi indgået et samarbejdet med NSF Byggeentreprise om professionel opmåling og montering, så du får de helt rigtige mål, og din dør bliver monteret fuldstændig korrekt. NSF Byggeentreprise har stor erfaring med både opmåling og montering, så du kan roligt informere os om dine ønsker, og så vil vi sætte dig i kontakt med dem. 

Vi tilbyder altid målgaranti, når du bestiller vores professionelle hjælp, så hvis du mod forventning skulle opleve fejl undervejs i processen, så sørger vi selvfølgelig for at løse problemet. 

Vi har stor forståelse for, at du måske hellere vil montere din terrassedør selv. Derfor har vi sammensat en guide til montering med en god video, der viser, hvordan du skal gøre.  

Har du brug for vejledning, imens du er i gang med monteringen, så tøv ikke med at kontakte os på 70 23 15 23.

Black Week er også en ting her hos os, og derfor har vi lavet en side, hvor du kan se det vigtigste om kampagnen, så du kan finde netop de vinduer eller døre som du leder efter - til en rigtig god pris: Black Week/Friday - vinduer og døre

Kontakt os for rådgivning

Vi vil opfordre dig til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at finde din terrassedør, eller hvis du har spørgsmål til vores produkter, professionelle service eller andet.

Tlf. +45 70 15 23

E-mail: jna@jna.dk