Terrassedøre

Terrassedør efter mål fra JNA er en flot løsning ved udgang til terrasser, altaner, franske altaner eller i etagebyggeri. Du kan bestille en terrassedør / glas dør med eller uden sprosser, der kan vælges alt efter stil og boligtype.

10 års garanti - Energimærket - FSC mærket

Mangler du en ny terrassedør ud til haven eller terrassen?

Skab et ekstra rum til din bolig med den rette terrassedør.
Hos JNA har vi et bredt udvalg af terrassedøre, uanset om du ønsker en enkelt eller dobbelt terrassedøre. Se også vores mange flotte sidepartier, som skaber et ekstra lysindfald til din terrassedør. Vi producerer efter dine mål og ønsker. 

En terrassedør har flere gode egenskaber, når vejret er dejligt, giver den en nem adgang til haven og terrassen, når vejret er trist og koldt, bringer terrassedøren lys ind i dit hjem.

En terrassedør har store glasflader uanset om du vælger sprosser eller ej, og derved skaber den lys og varme i din bolig. Du kan selv skræddersy din terrassedør præcis som du ønsker den med sprosser, farver, materialer mm.

Ligeledes er det muligt at vælge håndtag med lås, så du kan låse din terrassedør indefra, det forbedrer indbrudssikkerheden. Du kan også vælge at få håndtag på den udvendige side, så du kan lukke døren når du sidder på terrassen, og dermed undgå at den blæser op, eller at der flyver fluer ind mens den står åben.

Opfylder terrassedøren ikke dine behov kan du med fordel kigge på facadedøre eller udestueelementer.


Bring lyset ind i dit hjem med en smuk terrassedør

Få både lyset og naturen ind i dit hjem, med en terrassedør eller en havedør får du ikke blot en nem udgang til haven og terrassen om sommeren, du bringer også haven og terrassen ind i huset, når vejret ikke er til at være ude.

Hos JNA finder du et stort udvalg af forskellige terrassedøre, så du kan helt sikkert finde en terrassedør, som opfylder dine drømme og behov. Skræddersy din terrassedør så den passer perfekt til dit hjem efter dine mål og ønsker.

Vælg en terrassedør i høj kvalitet

Det er de små detaljer der er med til at gøre den store forskel! Vinduer og døre fra JNA er i høj kvalitet, så du er sikker på at få vinduer og døre som holder sig flotte i mange år. Læs mere om hvilke detaljer, som er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

Ønsker du nye vinduer med minimal vedligeholdelse?

Ønsker du minimal vedligeholdelse på dine nye vinduer og døre? Vælg træ/alu som er fyrretræsvinduer med en udvendig alubeklædning, så slipper du for at finde malerpenslen frem, og du får flotte vinduer og døre, som holder i mange år. Læs mere om de mange fordele ved træ/alu her.

Har du styr på redningsåbningerne i din bolig?

Overholder din bolig sikkerhedsreglerne omkring redningsåbninger? Der skal være redningsåbninger i alle opholdsrum i tilfælde af brand, hos JNA behøver du ikke gå på kompromis med vinduet eller dørens udseende for at overholde reglerne – læs mere om hvilke regler der er til redningsåbninger her.

Sådan måler du korrekt op til dine nye vinduer og døre

Inden du går i gang med dit vinduesprojekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her.

Få vinduer og døre i høj kvalitet

Det er de små detaljer der er med til at gøre den store forskel! Vinduer og døre fra JNA er i høj kvalitet, så du er sikker på at få vinduer og døre som holder sig flotte i mange år. Læs mere om hvilke detaljer, som er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

Sikre dit hjem bedst muligt

Kom indbrudstyven i forkøbet, vinduer og døre fra JNA har indbrudssikring som standard, fordi sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at indbrudstyven går udenom dit hjem.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.