40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Vendevinduer

Klassisk, moderne og praktisk. Et vendevindue kan vendes 180 grader og pudses indefra. Yderst velegnet til etageejendomme. Her finder du vendevinduer i mange forskellige modeller - med og uden sprosser.

  Vendevinduer

 1. Vendevindue

  Vendevindue 1 rude

  fra 1.924 kr.
  Vælg vindue
 2. Vendevindue

  Vendevindue 2 ruder

  fra 2.074 kr.
  Vælg vindue
 3. Vendevindue

  Vendevindue 3 ruder

  fra 2.263 kr.
  Vælg vindue
 4. Vendevindue

  Vendevindue 4 ruder

  fra 2.214 kr.
  Vælg vindue
 5. Vendevindue

  Vendevindue 2 ruder vandret sprosse

  Vælg vindue
 6. Vendevindue

  Vendevindue 6 ruder

  Vælg vindue
 7. Vendevindue

  Vendevindue 6 ruder (3x2)

  Vælg vindue
 8. Vendevindue

  Vendevindue 9 ruder

  Vælg vindue
 9. vendevindue

  vendevindue 3 ruder 1x3

  Vælg vindue

Vil du have praktiske vinduer som er lette at rengøre?

Vendevinduer er en smart løsning til dig, der bor på 1. sal eller i en etageejendom, hvor det er vanskeligt at rengøre vinduets yderside. Med vendevinduer kan du nemlig vende vinduet, så ydersiden kommer ind i rummet, og på den måde er det nemt at rengøre.

Du kan skræddersy dit vendevinde, som du ønsker med farver, sprosser, materialer mm. Selvom resten af huset eller stueetagen ikke har vendevinduer, er det muligt at lave dem, så de ligner de andre modeller, men bare er mere praktiske på 1. sal.


Har du styr på redningsåbningerne i din bolig?

Overholder din bolig sikkerhedsreglerne omkring redningsåbninger? Der skal være redningsåbninger i alle opholdsrum i tilfælde af brand, hos JNA behøver du ikke gå på kompromis med vinduet eller dørens udseende for at overholde reglerne – læs mere om hvilke regler der er til redningsåbninger her.

Er vendevinduer det rette valg?

Et topsving vindue, også kendt som et vendevindue, er yderst praktisk og velegnet specielt til 1. sal eller højere, hvor adgangen til vinduet på den udvendige side kan være udfordrende. Dette vindue kan roteres 180 grader, hvilket gør det muligt at dreje den udvendige side ind i boligen. Derved kan vinduet let vaskes, vedligeholdes og smøres på væsentlige dele, uden behov for stiger eller stillads.

Bor du imidlertid ikke i en etageejendom, eller har du af andre grunde ikke brug for vendefunktionen, har vi selvfølgelig mange andre vinduer at vælge imellem. Nogle af vores populære vinduer er eksempelvis det topstyrede eller det sidehængte vindue. Disse er vinduer med nemme åbningsfunktioner, som kan fås i nærmest lige det design, som du ønsker.

Ønsker du et billigt alternativ, der ikke behøver at kunne åbnes, kan du vælge et af vores fastkarmsvinduer. Et fastkarmsvindue kan bruges til at øge mængden af lysindfald, de steder i boligen, hvor der ikke er brug for yderligere ventilation.  Dette vindue fås også i forskellige design – med og uden sprosser.

 

Hvilke detaljer skal jeg overveje?

Der er forskellige detaljer, som du kan overveje, når du skal købe et nyt vendevindue. For at gøre det nemmere for dig, har vi samlet nogle af disse detaljer herunder.

Sprosser

Vores vendevinduer kan fås både med og uden sprosser. Vinduer med sprosser passer typisk godt til ældre boliger, eller boliger i ældre byggestil. Boliger i moderne byggestil er typisk mere minimalistiske i deres udtryk, og vil sjældent have sprossede vinduer.

Skal du renovere din bolig, kan du med fordel søge inspiration hos de originale vinduer på boligen. Finder du nye vinduer i samme stil, kan du være sikker på, at de vil passe til boligen.

Speciel glastype

Har du brug for mere privatliv, kan du købe et vindue med sandblæst glas, da dette forhindrer nysgerrige blikke i at kunne se ind.

Vender dit vindue ud mod en støjende vej, kan det være en god idé at investere i støjdæmpende glas. Støjdæmpende glas mindsker mængden af støj, der trænger ind i din bolig, og gør dermed din bolig mere behagelig at opholde sig i.

Ventil

Ønsker du at øge ventilationen i rummene, kan du tilkøbe en udluftningsventilation til dit vindue. Udluftningsventilen er monteret i karmen, og kan hjælpe med at cirkulere frisk luft ind i dit hjem, selv når vinduerne er lukkede. Dette er særligt brugbart i køkkenet og på badeværelset, hvor der forekommer ekstra kondens. Det skal dog pointeres, at udluftningsventilen ikke kan bruges som en erstatning for den daglige udluftning.

Find de rigtige mål inden du går i gang

Inden du går i gang med dit vinduesprojekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her.

Vælg det rigtige materiale

Når du vælger et nyt vindue, er det vigtigt at overveje, hvilket materiale vinduet skal være lavet af. Hos JNA har du mulighed for at vælge mellem træ og træ/alu. Disse differerer i prisen, men har også hver sine fordele. Nedenfor har vi forklaret forskellen på disse to.

Træ

Hvis du foretrækker et vindue i helt klassisk stil, er træ det oplagte valg. Vores trævinduer er fremstillet af fyrretræ og har en imponerende kerneandel på 90%, hvilket bidrager til deres lange levetid. Træ er det billigere alternativ af de to, men til gengæld kræver det større vedligeholdelse. For at sikre dets lange holdbarhed, er det nødvendigt at male vinduet hvert 4-5 år. Vi tilbyder op til 12 års garanti på alle vinduer, men med korrekt vedligeholdelse kan de naturligvis holde meget længere.

Træ/alu

Træ/alu vinduer er et moderne alternativ til de traditionelle trævinduer, og er gradvist blevet det foretrukne vinduesmateriale i Danmark.

Vinduer i træ/alu er i bund og grund trævinduer, der er beklædt med en tynd aluminiumsliste på ydersiden. Denne aluminiumbeklædning beskytter vinduets yderside, hvilket reducerer påvirkning fra vind og vejr. Dette resulterer i mindre slid, og kræver også mindre vedligeholdelse, sammenlignet med almindelige trævinduer. Derfor udgør de en attraktiv mulighed, hvis du søger vinduer med lavere vedligeholdelsesbehov.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.