Vendevinduer

Klassisk, moderne og praktisk. Et vendevindue kan vendes 180 grader og pudses indefra. Yderst velegnet til etageejendomme. Her finder du vendevinduer i mange forskellige modeller - med og uden sprosser.

Vil du have praktiske vinduer som er lette at rengøre?

Vendevinduer er en smart løsning til dig, der bor på 1. sal eller i en etageejendom, hvor det er vanskeligt at rengøre vinduets yderside. Med vendevinduer kan du nemlig vende vinduet, så ydersiden kommer ind i rummet, og på den måde er det nemt at rengøre.

Du kan skræddersy dit vendevinde, som du ønsker med farver, sprosser, materialer mm. Selvom resten af huset eller stueetagen ikke har vendevinduer, er det muligt at lave dem, så de ligner de andre modeller, men bare er mere praktiske på 1. sal.


Har du styr på redningsåbningerne i din bolig?

Overholder din bolig sikkerhedsreglerne omkring redningsåbninger? Der skal være redningsåbninger i alle opholdsrum i tilfælde af brand, hos JNA behøver du ikke gå på kompromis med vinduet eller dørens udseende for at overholde reglerne – læs mere om hvilke regler der er til redningsåbninger her.

Tophængt eller topstyret vindue?

Overvejer du et tophængt eller et topstyret vindue, men er du i tvivl om forskellen? Begge vinduer minder meget om hinanden, dog er der en væsentlig forskel på deres beslag. Læs mere om forskellen her.

Find de rigtige mål inden du går i gang

Inden du går i gang med dit vinduesprojekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her.

Vinduer og døre i høj kvalitet

Det er de små detaljer der er med til at gøre den store forskel! Vinduer og døre fra JNA er i høj kvalitet, så du er sikker på at få vinduer og døre som holder sig flotte i mange år. Læs mere om hvilke detaljer, som er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.