40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Energivinduer

Hvad bør du vide om energivinduer?

Når du investerer i nye vinduer, er det væsentligt at orientere sig om de lovgivningsmæssige krav fra Bygningsreglementets anvisninger.

Bemærk, at selvom nogle udbydere sælger vinduer som værende "energivinduer", er det ikke sikkert, at de lever op til de egenskaber som et energivindue bør have. Derfor er det vigtigt at du, som forbruger, sætter dig ind i kravene. Her hos JNA vinduer og døre har vi gjort det nemt for dig, og opdelt produkterne i klasserne A og B. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over det enkelte produkt samt dets egenskaber.

Mærkningen er udviklet af blandt andet Energistyrelsen, og svarer til den mærkning du kender fra andre produkter som f.eks. biler, elpærer og hvidevarer. For at et vindue kan mærkes efter ordningen for energivinduer, skal det være godkendt hos et uvildigt testinstitut og være kategoriseret i energiklasse A eller B.


Tjek energicertifikatet

Inden du vælger leverandør til dine nye vinduer, bør du kontrollere, hvilken certificering virksomhedens produkter har.

Er dit energivindue markeret med et certifikat, betyder det, at producenten løbende er underlagt kontrol, hvor energidata bliver beregnet og verificeret af uvildige testere.

Kontakt os også hvis du ønsker beregning af energidata (Ew, Uw, g, LT) på et aktuelt tilbud eller ordre.


Valget er dit

Hos JNA vil vi gerne tilbyde vores kunder en stor grad af valgfrihed. Derfor tilbyder vi vinduer og døre af energiklasserne A og B. Klasserne fortæller om hvor stor en isoleringsgrad ruderne giver. Køber du et vindue eller en dør i klasse A vil det være 3-lags glas, der sidder i dit element og køber du et vindue eller en dør i klasse B vil det være 2-lags glas, der sidder i dit element.

Se vores energimærker og certifikater

Du kan finde certifikater for JNA vinduer på energivinduers liste med certifikater.

Du skal blot finde de certifikater med "JNA Vinduer og Døre" under Producent kolonnen, samt finde det tilsvarende produktsystem.

Mærkning og certificering

Som forbruger bør du altid vælge en producent, der er certificeret. Det er den eneste måde, hvorpå du kan være helt tryg ved, at dine nye vinduer er testet ordentligt. Testen foretages af uvildige ved Teknologisk Institut i København.

JNA er medlem af energiklasse-ordningen. Det betyder, at vores vinduer er gennemtestede, og når du bestiller hos os, får du derfor ALTID dokumentation på energiværdierne.

Læs mere om energivinduer på www.energivinduer.dk

Er du i tvivl? Vi guider dig i dit valg

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb. Kontakt endelig én af vores dygtige kundekonsulenter.