Facadedørspartier

Vælger du en hoveddør med sideparti fra JNA får du ekstra lys ind i din entré. Du designer selv dit facadedørsparti efter dine mål og ønsker, så det passer til din bolig.

Vælg din favorit blandt vores mange modeller, indtast dine mål og beregn din pris:

Få et flot indgangsparti med en facadedør med sideparti

Byd dine gæster velkommen med en smuk dør, vælg blandt de mange flotte facadedøre med sidepartier, fordelen med facadedøre med sidepartier er at du får et ekstra bredt indgangsparti samt lys ind i din entré.

Skræddersy din egen facadedør efter dine ønsker og behov, vælg blandt andet mellem sprosser, materialer, farver og meget andet. Du kan se prisen med det samme direkte online.

Ønsker du en endnu bredere indgang til dit hjem kan du med fordel kigge på vores dobbelte facadedøre.


Sådan måler du op til din nye dør

Inden du går i gang med dit vinduesprojekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her.

Kvaliteten ligger i de små detaljer

Det er de små detaljer der er med til at gøre den store forskel! Vinduer og døre fra JNA er i høj kvalitet, så du er sikker på at få vinduer og døre som holder sig flotte i mange år. Læs mere om hvilke detaljer, som er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

Benyt dig af håndværkerfradraget

Få både håndværkerfradrag og energitilskud når du skifter vinduer og døre. Vi tilbyder professionel montage i samarbejde med de dygtige montører fra NSF Byggeentreprise, vælger du at benytte professionel montage, når du skifter dine vinduer og døre, har du ovenikøbet muligheden for at trække det fra i SKAT. Håndværkerfradraget er nemlig omfattet af blandt andet energirenovering, som hører under at få skiftet vinduer. Læs mere om håndværkerfradraget her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.