New Yorker vinduer

New Yorker vinduer er vinduer, der er indbegrebet af den urbane og moderne stil. Det er et fastkarmsvindue, som er tiltænkt montering inde i huset. Derfor kan det bruges som eksempelvis dekoration, rumdeler eller afskærmning. 

Design dit New Yorker vindue – lige efter dine ønsker

JNA Vinduer & Døres New Yorker elementer er designet til indvendig brug, det er altså ikke et vindue beregnet som ydervindue. Der er ens glaslister hele vejen rundt om vinduet – modsat vores mange ydervinduer, hvor den ene side er med drypkant foruden skrå bundfals. Vinduet tilbydes som standard i sort på begge sider. Vores New Yorker vinduer er beregnede til montering i/på en væg, men kan også stå med fri gavl såfremt denne tildækkes med eksempelvis en plade eller en stolpe.


Vores vinduer og døre produceres efter netop dine mål og ønsker og det gælder selvfølgelig også for vores New Yorker vinduer. Du indsatser blot, på vores hjemmeside, målene for hvor højt og bredt dit New Yorker vindue skal være. Herefter vil det blive produceret specifikt efter dine ønskemål, så du får et færdigt produkt, der er skabt præcist til dit hjem.

Hvis du ønsker at se et stilrent eksempel på, hvordan disse vinduer kan anvendes som en New Yorker glasvæg eller rumdeler, skal du blot følge linket her - så finder du vores inspirationsunivers med flotte billeder af netop new yorker vinduer anvendt som væg.