40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

New Yorker vinduer

New Yorker vinduer er vinduer, der er indbegrebet af den urbane og moderne stil. Det er et fastkarmsvindue, som er tiltænkt montering inde i huset. Derfor kan det bruges som eksempelvis dekoration, rumdeler eller afskærmning. 

Design dit New Yorker vindue – lige efter dine ønsker

JNA Vinduer & Døres New Yorker elementer er designet til indvendig brug, det er altså ikke et vindue beregnet som ydervindue. Der er ens glaslister hele vejen rundt om vinduet – modsat vores mange ydervinduer, hvor den ene side er med drypkant foruden skrå bundfals. Vinduet tilbydes som standard i sort på begge sider. Vores New Yorker vinduer er beregnede til montering i/på en væg, men kan også stå med fri gavl såfremt denne tildækkes med eksempelvis en plade eller en stolpe.


Afskærmning med et New Yorker vindue

Har du brug for afskærmning eller rumopdeling i f.eks. soveværelset, stuen eller på kontoret? New Yorker vinduet er oplagt til dette, da det kan opdele rummet, og med sine ruder, samtidig lade rummet føles åbent. Bruges et New Yorker vindue som rumdeler, begrænses lysindfaldet nemlig ikke. Derudover er New Yorker vinduet et flot element, der bidrager med en urban stil, hvor det installeres.

Hvad er en New Yorker væg?

En New Yorker væg er, når du bruger New Yorker vinduet som rumopdeler eller skillevæg. Folk bruger eksempelvis dette i soveværelset, stuen, kontoret eller endda på badeværelset. New Yorker væggen giver dig en rumopdeler i moderne og urban stil, der ikke begrænser lysindfaldet i rummet.

I vores produktkonfigurator kan du skræddersy elementet. Du kan vælge, om det skal være sort, gråt, hvidt - eller en kombination. Du kan også vælge, hvilken glastype elementet skal have. Vil du gerne have privatliv, kan du f.eks. vælge tonede ruder. Dette kan være en fordel på kontoret eller badeværelset.

Vi har mange forskellige modeller af New Yorker vinduer – vælg lige den, du bedst kan lide, og gå i gang med at skræddersy den.

Hvad koster en New Yorker væg?

Når du vælger en af vores mange modeller, føres du videre til vores produktkonfigurator. I denne kan du bestemme størrelse og detaljer på elementet. Til højre på siden kan du se den samlede pris, som opdateres for hvert valg, som du foretager dig. På denne måde har vi gjort det nemt for dig hele tiden at have et overblik over prisen.


newyorker vinduenewyorker vindue

Hvordan sætter man en New Yorker væg op?

Bortset fra, at New Yorker vinduet skal monteres inde i huset, er monteringen ikke så anderledes end ved et almindeligt vindue. Du kan enten betale en professionel for at gøre det, eller du kan selv gøre det.

Professionel opmåling og montering

Skal du have opmålt og monteret dine nye vinduer, men er du ikke tryg ved selv at gøre det? Hos JNA har vi et samarbejde med NSF Byggeenterprise, der er autoriserede montører og specialister inden for vinduer og døre.

Læs mere om professionel opmåling og montage her.

Gør-det-selv opmåling

Har du mod på selv at måle dine nye vinduer op, men er du lidt i tvivl om, hvordan det skal gøres? Vi har her lavet en guide til dig, der vejleder dig trin-for-trin.


Vores vinduer og døre produceres efter netop dine mål og ønsker og det gælder selvfølgelig også for vores New Yorker vinduer. Du indsatser blot, på vores hjemmeside, målene for hvor højt og bredt dit New Yorker vindue skal være. Herefter vil det blive produceret specifikt efter dine ønskemål, så du får et færdigt produkt, der er skabt præcist til dit hjem.

Hvis du ønsker at se et stilrent eksempel på, hvordan disse vinduer kan anvendes som en New Yorker glasvæg eller rumdeler, skal du blot følge linket her - så finder du vores inspirationsunivers med flotte billeder af netop new yorker vinduer anvendt som væg.

Black Week er også en ting her hos os, og derfor har vi lavet en side, hvor du kan se det vigtigste om kampagnen, så du kan finde netop de vinduer eller døre som du leder efter - til en rigtig god pris: Black Week/Friday - vinduer og døre