40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Dobbelt facadedøre / Dobbeltdøre

Giv din bolig en stor og flot indgang med en dobbelt facadedør. Hos JNA finder du et stort udvalg af dobbelte yderdøre, som kan tilføre ekstra lys til din entre og skabe et unikt look til dit indgangsparti. 

Byd dine gæster velkommen med en smuk dobbeltdør

En dobbeltdør passer godt ind i både moderne og mere klassiske hjem. Har du en entré med god plads, så er en dobbeltdør oplagt, da den giver et ekstra bredt indgangsparti og kan bringe masser af lys ind i dit hjem.

Alle dobbelte facadedøre leveres med 3-punktslukning. Det betyder at døren låses 3 steder i karmen, hvilket giver optimal tæthed, længere levetid og god indbrudssikkerhed.

Har du ikke plads til en dobbeltdør kan du med fordel se vores enkelte facadedøre og sidepartier.


Find de rigtige mål til din nye dobbeltdør

Inden du går i gang med dit dør-projekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til din nye dør. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her.

De forskellige tilvalg til din dobbeltdør

Farve

Der er forskellige faktorer, som du kan tage højde for, når du skal vælge farven til din nye dobbeltdør.

En nem tilgang kan være blot at vælge en dør i samme farve, som din gamle dør. Så er du næsten sikker på, at den passer til din bolig. Du kan også matche den med farven på dine vinduer, så du får et sammenhængende visuelt udtryk på ydersiden af din bolig. Til sidst, kan du også se på farven på de indvendige døre. På denne måde kan du få et sammenhængende udtryk, både indenfor og udenfor. 

Er du til gengæld lidt mere vovet, så kan en kontrastfarve også virkelig gøre underværker. Det kunne fx være en sort eller mørkegrøn dobbeltdør til et rødt murstenshus.

Sandblæst glas

Med en dobbelt facadedør med glas, kan du øge lysindfaldet ved indgangen, hvilket kan skabe en følelse af større åbenhed og rummelighed. Det kan dog også bidrage til, at man kan føle sig "overvåget" af nysgerrige øjne som kigger ind. Hvis du ønsker en dobbelt facadedør med vinduer, og samtidig ønsker at bevare privatlivet lidt bedre, kan du vælge en model med sandblæst glas. Dette forhindrer nysgerrige blikke i at kunne se ind, men lyset kommer stadig ind uden problemer.

Sprosser

Når du overvejer, om din dobbelte facadedør skal have sprosser eller ej, kan du med fordel betragte den generelle stil på din bolig. Det kan være hensigtsmæssigt at vælge en dør med sprosser, hvis dine vinduer ligeledes har sprosser, eller hvis du har en vision om at integrere dem. Sprosser kan tilføre en charmerende karakter, og de udgør et godt valg, især hvis din bolig har en ældre arkitektonisk stil.

Men i sidste ende er det din bolig, og du bør træffe valg ud fra dine egne præferencer.

Se hvordan du monterer dine nye vinduer og døre

Har du allerede besluttet dig hvor hvilke vinduer og døre, du ønsker dig, men er du i tvivl om du kan klare montagen? Vi har lavet en lille video samt guide til hvordan du skal montere dine nye vinduer og døre samt hvad du skal være opmærksom på – find guiden her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.