40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Dobbelt facadedøre / Dobbeltdøre

Giv din bolig en stor og flot indgang med en dobbelt facadedør. Hos JNA finder du et stort udvalg af dobbelte yderdøre, som kan tilføre ekstra lys til din entre og skabe et unikt look til dit indgangsparti. 

Byd dine gæster velkommen med en smuk dobbeltdør

Har du en entré med god plads, så skal du næsten have en dobbeltdør, som giver et ekstra bredt indgangsparti og bringer masser af lys ind i dit hjem.

Design din egen dobbeltdør præcis som du ønsker den, efter de mål som passer til din bolig. Design selv hvordan døren skal se ud med sprosser, farver og andre tilvalg.

Alle dobbelte facadedøre leveres med 3-punktslukning. Det betyder at døren låses 3 steder i karmen, hvilket giver optimal tæthed, længere levetid og god indbrudssikkerhed.

Har du ikke plads til en dobbeltdør kan du med fordel se vores enkelte facadedøre og sidepartier.


Find de rigtige mål til din nye dør

Inden du går i gang med dit vinduesprojekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her.

Skal din nye dobbeltdør være i høj kvalitet?

Det er de små detaljer der er med til at gøre den store forskel! Vinduer og døre fra JNA er i høj kvalitet, så du er sikker på at få vinduer og døre som holder sig flotte i mange år. Læs mere om hvilke detaljer, som er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

Vælg de rigtige vinduer og døre til dit hjem

Vælg de rigtige vinduer og døre til dit hjem, det er en stor beslutning at kaste sig ud i et renoveringsprojekt, og det er derfor vigtigt at overveje sine valg nøje inden start. Hvad skal du overveje? Det vigtigste er udseende og valg af model, som skal passe til huset, dernæst valg af materiale som ikke blot skal passe til huset men også til dig. Læs mere om hvordan du vælger de rigtige vinduer til dit hus.

Se hvordan du monterer dine nye vinduer og døre

Har du allerede besluttet dig hvor hvilke vinduer og døre, du ønsker dig, men er du i tvivl om du kan klare montagen? Vi har lavet en lille video samt guide til hvordan du skal montere dine nye vinduer og døre samt hvad du skal være opmærksom på – find guiden her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.