Halvdøre og stalddøre

En halvdør - også kaldet stalddør - kan være en flot og ikke mindst praktisk løsning til dig, som ønsker funktionalitet i højsæde. Den øverste del af døren kan stå åben og samtidig holde børn og husdyr indendørs.

Vælg blandt vores designs, indtast dine mål, så beregner vi din pris: 

Sørger du en praktisk dør eller landlig idyl?

Halvdøre eller stalddøre er et alternativ til de klassiske facadedøre. Forskellen er, at du kan vælge en åbnes den øverste eller nederste halvdel og lade den anden være lukket. Det er praktisk i forhold til udluftning eller i et hjem med børn og husdyr.

En halvdør eller en stalddør kan også skabe landlig idyl, da den er med til at underbygge den gamle stil som førhen fandtes i små bondehuse.

Du kan skræddersy din halvdør, som du selv ønsker, og den passer altid flot sammen med de klassiske bondehusvinduer. Design selv din dør, og se hvad det koster med det samme.


Vælg de helt rigtige vinduer og døre til dit hjem

Vælg de rigtige vinduer og døre til dit hjem, det er en stor beslutning at kaste sig ud i et renoveringsprojekt, og det er derfor vigtigt at overveje sine valg nøje inden start. Hvad skal du overveje? Det vigtigste er udseende og valg af model, som skal passe til huset, dernæst valg af materiale som ikke blot skal passe til huset men også til dig. Læs mere om hvordan du vælger de rigtige vinduer til dit hus.

Professionel montage – benyt dig af håndværkerfradraget

Få både håndværkerfradrag og energitilskud når du skifter vinduer og døre. Vi tilbyder professionel montage i samarbejde med de dygtige montører fra NSF Byggeentreprise, vælger du at benytte professionel montage, når du skifter dine vinduer og døre, har du ovenikøbet muligheden for at trække det fra i SKAT. Håndværkerfradraget er nemlig omfattet af blandt andet energirenovering, som hører under at få skiftet vinduer. Læs mere om håndværkerfradraget her.

Sådan finder du de korrekte mål til din nye dør

Inden du går i gang med dit vinduesprojekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.