40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Halvdøre og stalddøre

Halvdøre - også kaldet stalddøre - kan være en flot og ikke mindst praktisk løsning til dig, som ønsker funktionalitet i højsæde. Den øverste del af døren kan stå åben, hvilket kan være praktisk, da det holder børn og husdyr inde.

Søger du en praktisk halvdør?

Halvdøre eller stalddøre er et alternativ til de klassiske facadedøre. Forskellen er, at du kan vælge at åbne hele døren eller blot den øverste eller nederste halvdel. Det er praktisk i forhold til udluftning eller i et hjem med børn og husdyr, der ikke skal løbe ud på eksempelvis vejen. 

Hertil kan en halvdør eller en stalddør også skabe landlig idyl, da den er med til at underbygge den gamle stil, som førhen fandtes i små bondehuse. 

Du har med døren mulighed for:

  • At underbygge den stil, din bolig i forvejen har
  • At tilføje noget landlig idyl til dit ellers moderne hjem 

Har din bolig eksempelvis klassiske bondehusvinduer, vil en stalddør komplimentere vinduerne på den skønneste måde. Har din bolig derimod større glas- og vinduespartier, kan standøren tilføje et ekstra element, som forbinder det moderne med den lidt ældre stil. Begge dele kan fungere godt, og det er altså op til dig at beslutte, hvilken stil du foretrækker. 

Passer halvdøren ikke helt ind hjemme hos dig? Hos JNA har vi også en vifte af andre yderdøre, som du kan dykke ned i.


Vælg de helt rigtige vinduer og døre til dit hjem

Når du skal vælge din næste yderdør, er der mange aspekter, du med fordel kan overveje. Du kan eksempelvis tænke over, hvor din dør skal monteres, hvad den stilmæssigt skal passe til, og hvilke behov den skal opfylde. 

Skal du eksempelvis bruge en kælderdør, bryggersdør, hoveddør eller muligvis en dør til garage eller skur? Placeringen siger noget om, hvilket behov din dør skal opfylde. Hvis du for eksempel skal bruge en dør til skuret, har du muligvis ikke samme behov for at åbne den nederste eller øverste halvdel af døren i samme grad, som hvis du skal bruge en dør til dit bryggers. Omvendt kan det være, at du i skuret har et lille værksted, hvor du netop har brug for udluftning, mens du arbejder. Her kan en halvdør, hvor du kan åben den øverste halvdel, være en positiv tilføjelse til boligen. 

Hvilken dør, du skal vælge, afhænger altså af din specifikke bolig og af dine personlige behov.  

Brug vores guide, og find de rette døre og vinduer 

Hos JNA har vi fuld forståelse for, at det kan være svært at beslutte, hvilken dør eller hvilke vinduer du skal vælge. Der er nemlig mange aspekter, der spiller ind, og du skal derfor overveje blandt andet:

  • Udseende 
  • Model
  • Materiale

Læs vores guide om, hvordan du vælger de rigtige vinduer og døre til dit hus, og bliv klogere på, hvordan du kan find frem til den rette løsning for dig.

Bestil professionel opmåling og montage hos JNA

Når du har fundet den rette halvdør for dig, tilbyder vi selvfølgelig at hjælpe med både opmåling og montage, så du kan være sikker på, at din halvdør passer til din bolig.

Vi har indgået et samarbejde med NSF Byggeenterprise og deres professionelle medarbejdere, så du trygt kan bestille lige den dør eller de vinduer, som du går og drømmer om. Hertil får du selvfølgelig både byg- og målgaranti, så du er sikret, hvis der uheldigvis skulle ske fejl, eller hvis du oplever udfordringer. Modtager du eksempelvis en halvdør med forkerte mål, sender vi naturligvis en ny halvdør på vores regning. Det samme gør sig gældende, hvis der skulle være problemer ved monteringen.

Sådan finder du selv de korrekte mål til din nye halvdør

Som sagt tilbyder vi professionel opmåling, men vi har dog også fuld forståelse for, hvis du ønsker at måle op selv. Faktisk behøver du hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker for at kunne finde de rigtige mål til din nye stalddør. 

For at hjælpe dig på vej har vi hos JNA lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an.

Se ”sådan måler du op” her.

Sådan monterer du selv din halvdør 

Ligesom du slev kan måle op, har du også mulighed for at montere din halvdør selv. Her er der bestemte aspekter, du skal være opmærksom på, og derfor har vi også her udarbejdet en guide samt en video, så du kan læse og se, hvordan du bedst monterer selv. Vi kommer blandt andet ind på, hvad du skal gøre, og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Hvis du har spørgsmål til processen, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vores mål er, at du kommer godt i mål med dit projekt, og derfor står vi til rådighed hele vejen.

Kontakt os for rådgivning om nye vinduer og døre

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre? Tag endelig kontakt til os. Vi står klar med vejledning og svar på spørgsmål hele vejen. Hos JNA tror vi nemlig på, at den bedste service omfatter service både før, under og efter købet af nye vinduer og døre. 

Hertil kan du føle dig tryg, da vi med 40 års erfaring har sammensat et kvalitetssikret udvalg, som du roligt og sikkert kan vælge fra.