40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Vinduer med sprosser

Her på siden har vi samlet alle vores vinduer med sprosser. Vores sprossede vinduer kommer alle i høj kvalitet og med et skarpt finish, og med muligheden for at skræddersy dem efter dine præferencer. 

  Bondehusvinduer med sprosser

 1. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 2 ruder med hævet sprosse

  Vælg vindue
 2. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 3 ruder

  Vælg vindue
 3. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 4 ruder

  Vælg vindue
 4. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 6 ruder

  Vælg vindue
 5. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 4 ruder med hævet sprosse

  Vælg vindue
 6. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 6 ruder

  Vælg vindue
 7. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 8 ruder

  Vælg vindue
 8. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 12 ruder

  Vælg vindue
 9. Topstyrede vinduer med sprosser

 10. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 1 fag 2 ruder vandret sprosse

  Vælg vindue
 11. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 ruder lodret sprosse

  Vælg vindue
 12. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 3 ruder

  Vælg vindue
 13. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 4 ruder

  Vælg vindue
 14. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 6 ruder

  Vælg vindue
 15. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 fag 4 ruder - Vandrette sprosser

  Vælg vindue
 16. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 fag 4 ruder - lodrette sprosser

  Vælg vindue
 17. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 fag 12 ruder

  Vælg vindue
 18. Fastkarmsvinduer med sprosser

 19. Fastkarm vindue

  Fastkarm vindue 2 ruder vandret sprosse

  Vælg vindue
 20. Fastkarm vindue

  Fastkarm vindue 3 ruder vandret sprosser

  Vælg vindue
 21. Fastkarm vindue

  Fastkarm vindue 4 ruder

  Vælg vindue
 22. Fastkarm vindue

  Fastkarm vindue 6 ruder

  Vælg vindue
 23. Fastkarm vindue

  Fastkarm vindue 6 ruder vandret

  Vælg vindue
 24. Fastkarm vindue

  Fastkarm vindue 8 ruder

  Vælg vindue
 25. Fastkarmsvindue

  Fastkarmsvindue 9 ruder

  Vælg vindue
 26. Fastkarm vindue

  Fastkarm vindue 10 ruder

  Vælg vindue
 27. Dannebrogsvinduer med sprosser

 28. Dannebrogsvindue

  Dannebrogsvindue 1 fag 3 ruder

  Vælg vindue
 29. Dannebrogsvindue

  Dannebrogsvindue 1 fag 4 ruder

  Vælg vindue
 30. Dannebrogsvindue

  Dannebrogsvindue 1 fag 5 ruder

  Vælg vindue
 31. Dannebrogsvindue

  Dannebrogsvindue 1 fag 10 ruder

  Vælg vindue
 32. Dannebrogsvindue

  Dannebrogsvindue 2 fag 6 ruder

  Vælg vindue
 33. Dannebrogsvindue

  Dannebrogsvindue 2 fag 8 ruder

  Vælg vindue
 34. Dannebrogsvindue

  Dannebrogsvindue 2 fag 10 ruder

  Vælg vindue
 35. Dannebrogsvindue

  Dannebrogsvindue 2 fag 20 ruder

  Vælg vindue
 36. Vendevinduer med sprosser

 37. Vendevindue

  Vendevindue 2 ruder

  Vælg vindue
 38. Vendevindue

  Vendevindue 2 ruder vandret sprosse

  Vælg vindue
 39. Vendevindue

  Vendevindue 3 ruder

  Vælg vindue
 40. vendevindue

  vendevindue 3 ruder 1x3

  Vælg vindue
 41. Vendevindue

  Vendevindue 4 ruder

  Vælg vindue
 42. Vendevindue

  Vendevindue 6 ruder

  Vælg vindue
 43. Vendevindue

  Vendevindue 6 ruder (3x2)

  Vælg vindue
 44. Vendevindue

  Vendevindue 9 ruder

  Vælg vindue
hvidt hus med sprossede vinduerhvidt hus med sprossede vinduer

Hvad er vinduer med sprosser?

Vinduer med sprosser er vinduer, hvor små linjer opdeler vinduesruden på langs eller tværs. Du finder elementerne med både smalle og brede sprosser samt få og mange. Ofte forbindes sprossede vinduer ved ældre bygninger, men de er dog begyndt at indvinde plads på det moderne boligmarked.


Hvilke sprossede vinduer skal du vælge? 

Når det kommer til at vælge de rette sprossede vinduer til dit renoveringsprojekt eller dit nybyggeri, er der flere aspekter, du kan overveje. Du skal blandt andet se på materialet og det overordnede design. Her på siden finder du nemlig alle vores sprossede vinduer, men det er ikke sikkert, at alle elementerne passer til din stil og dine ønsker.

Hvilket design skal dine sprossede vinduer have?  

Vinduer med sprosser kan passe til flere forskellige boligtyper, og du kan derfor roligt overveje disse, når du skal lede efter nye vinduer. Du kan dog med fordel overveje, hvilket design og hvilken type sprosse elementerne skal have. For nok har vinduerne sprosser til fælles, men herefter er der mange forskelle mellem vinduerne i udvalget. Nogle har eksempelvis smalle sprosser, hvor andre har brede, ligesom nogle af elementerne har få sprosser, hvor andre har flere.

Af den grund kan det godt betale sig at se på, om vinduerne skal passe til andre træk på husets facade. Har dit hus bindingsværk, kan du eksempelvis se efter, om de traditionelle gennemgående sprosser skal ligge i forlængelse af bindingsværket, eller om du ønsker at bryde med det ensformige udtryk ved at gå med småsprossede vinduer.

Hos JNA finder du alt fra klassiske sprossede vinduer som bondehusvinduer til palævinduer med sprosser. Hertil kan du også bestille andre typer af elementer med pålimede sprosser. Du kan altså finde lige dé vinduer, der passer til dine ønsker og krav.

sort sommerhus med vinduer med sprossersort sommerhus med vinduer med sprosser
to vinduer med sprosserto vinduer med sprosser

Se på materialer, når du vælger vinduer med sprosser 

Har du fundet de vinduer, som passer til din bolig? Og er du klar til at bestille? Du kan nu begynde at overveje, hvilket materiale elementerne skal produceres i. Hos JNA kan du vælge mellem både fyrretræ og træ/alu-løsninger, når du bestiller, og du har derfor mulighed for at få lige det udtryk og den vedligeholdelse, som du ønsker.

Går du med sprossede vinduer i fyrretræ, får du vinduer, der i stil passer til både nyere og ældre huse. Mange foretrækker træ-løsningen, hvis de i forvejen har andre træelementer i form af eksempelvis døre. Du skal dog være opmærksom på, at vælger du fyrretræ, skal du være villig til at bruge lidt ekstra tid på vedligeholdelse.

Ønsker du vinder med minimal vedligeholdelse, anbefaler vi vores træ/alu-elementer. Her får du vinduer, der har træ-looket, samtidig med at du får et element med et beskyttende aluminiumsbeslag, som derfor kræver mindre vedligehold.

Se vores guide om materialevalg her, og bliv klogere på, hvilket materiale du skal vælge.

Få vinduer med sprosser i den bedste kvalitet

Du får altid vinder i både høj og sikker kvalitet, når du bestiller dem fra JNA. Vi har styr på vores håndværk, så alle elementer får små og fine detaljer og et flot finish. Hertil producerer vi vinduerne, så farven altid er ensformig og professionel, ligesom vi sørger for at samle elementerne med skjulte skruer.

Vores ruder er både energimærkede og CE-godkendte. Det betyder, at vi bruger træ fra skove, hvor der er styr på forholdene, så der ikke fældes mere træ, end skoven kan reproducere, og så lokalbefolkningen, dyre- og planteliv prioriteres i alle aspekter.

Endelig er vores vinduer med sprosser tyverisikrede som standard. Det betyder, at du hverken skal betale eller tilvælge ekstra for at føle dig og tryg og sikker ved dine nye elementer. De sprossede vinduer kommer eksempelvis med paskvilgreb med hagekolver, Indbrudssikret slutbrik og sikkerhedslimet glas.

Mål, og bestil dine nye vinduer med sprosser 

Når du har fundet de sprossevinduer, som du skal bruge, skal du blot klikke ind på elementerne og angive dine personlige mål. På den måde kan vi levere elementer, der passer præcist til din bolig. For at finde dine mål, kan du enten bestille professionel opmåling hos os eller måle selv.

Vores professionelle opmåling sker i samarbejde med NSF Byggeentreprise, som har stor erfaring med netop vinduer og opmåling. Vælger du denne løsning, får du altid målgaranti, så du er sikker på, at der er blevet målt op korrekt, og at vi leverer sprossevinduer, der passer præcist til din bolig.

Ønsker du at måle op selv, har vi udarbejdet en guide til opmåling, som du kan følge. Har du spørgsmål undervejs, eller du i tvivl om noget i forbindelse med karmmål og hulmål? Du er altid velkommen til at kontakte os - vi hjælper dig gerne videre i processen.

Hvordan monterer du dine sprossede vinduer? 

Når du modtager nye vinduer fra os, er de altid klar til montering med det samme. Også her kan du bestille professionel montage, så du er sikker på, at alt foregår og sker, som det skal. Vælger du denne løsning, får du byggaranti, så du ligesom med opmålingen er sikret, hvis der mod forventning skulle ske fejl undervejs.

Ønsker du at montere dine nye vinduer med sprosser selv, kan du med fordel bruge vores guide til montering og fastgørelse. Her finder du videoer, der viser, hvordan du skal gøre, samt en række gode råd.

Bestil nye vinduer og døre med professionel rådgivning

Har du fundet de helt rette vinduer med sprosser, er du velkommen til at bestille her fra siden allerede i dag. Ønsker du sparring, rådgivning eller svar på spørgsmål, før du kan tage den endelige beslutning, er du altid velkommen til at tage kontakt og høre mere.

Hos JNA har vi mere end 40 års erfaring, som vi gerne deler ud af. Vores mål er, at du får de rette elementer for lige præcis din bolig, og derfor tilbyder vi altid personlige og specialiserede løsninger.