40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Små detaljer, gør en stor forskel!

Når du skal vælge vinduer og døre er det vigtigt, du er opmærksom på detaljerne. Vi har gjort os umage med at tilpasse vore vinduer og døre så du får alle de vigtige detaljer med. Nedenfor kan du læse hvorfor du får et helt særligt godt kvalitetsprodukt, når du vælger vinduer og døre fra JNA.

De vigtige detaljer

Ekstra lag ensartet maling

Alle produkter er fabriksmalet, hvilket giver et ensartet udtryk og et flottere resultat, end hvis de var håndmalet.

De er sprøjtemalet over flere omgange, hvilket giver produkterne en sublim overflade og sikrer at der går lang tid, før de skal males første gang.

Sprosser

Vi anvender kun moderne energisprosser, der ikke bryder glasset, så du får de bedste energiegenskaber og samtidigt bibeholder det klassiske design.
Udvendigt er sprosserne af alu og indvendigt af træ.
Energisprosserne er flot integreret i vinduet. Sprossernes samling er skåret i smig indvendigt, hvilket gør samlingerne næsten usynlige, udvendigt er sprosserne afsluttet helt op af rammen og fuldender vinduet.

Stilrent rammedesign

Vinduet har et ensartet rammedesign, så du får det samme look hele vejen rundt i vinduet.

Det giver et flot og ensartet udtryk og et stilrent design.  

Redningsåbning

Sikkerhed for dig og din familie

Da der er lovkrav om redningsåbninger og flugtveje i alle opholdsrum, har vi integreret muligheden for redningsåbning i sidehængte vinduer uden at gå på kompromis med vinduets udseende og funktioner.

Redningsåbning højner sikkerheden, og får din bolig til at leve op til gældende krav. 

Pulverlakerede hængsler

De pulverlakerede hængsler giver et flottere udtryk end galvaniserede hængsler, som ofte anvendes på standard produkter.


Udover at de giver et mere stilrent udtryk, så holder de sig også pænere i længere tid.

Glaslister monteret med clips

Alle glaslister bliver ’klikket’ på vinduerne ovenpå nogle fastmonterede clips, fastgørelsen er derved usynlig, det giver et ensartet og stilrent look. Derudover slipper du for sømhuller og rustudtræk, som hvis de er monteret med søm.

Indbrudssikre hagekolver

Hagekolver er en ekstra sikker lukkemekanisme der gør det nærmest umuligt at bryde døren eller vinduet op og dermed en vigtig indbrudshæmmende detalje.

Hagekolven, hager sig fast ved lukning, og danner en meget stærk og tæt enhed. 

Alle vores sidehængte vinduer udstyres med hagekolver, såfremt du vælger paskvilgreb i stedet for hasper. De er diskret med til at sikre dig og din familie.

Indbrudssikret slutblik

Alle vore vinduer og døre har indbrudssikret slutblik. Slutblikket er udformet på en sådan måde, at indbrudstyve vil have vanskeligt ved at få værktøjet ind i rammen og bryde vinduet op.

Skråtstillede skruer i slutblik

Vores vinduer og døre har monteret slutblik med skråtstillede skruer, det betyder at vinduet eller døren er meget sværere at bryde op.

Samtidig kan slutblikket løbende justeres, så der altid sikres en optimal tæthed mellem ramme og karm.

Alu-liste

Der monteres en aluminiumsliste nederst på døre og vinduer i træ, for at beskytte træet mod vand. Listen forlænger derved levetiden.

Alu-listen undlades på træ/alu produkter, da disse allerede er beskyttet af aluprofilen.

Mange muligheder for farver

Du har altid mulighed for, at vælge imellem flere flotte farver.

Derudover har du også mulighed for at vælge forskellige farver til inde og ude.

Glas i høj kvalitet

Vi anvender glas fra Pressglas, der er en af de førende virksomheder i Europa indenfor bearbejdning af glas til vinduer og døre.

Støtteklods på døre

Vores døre har en lille støtteklods monteret på dørtrinnet, som sikrer at døren ikke vrider sig og bliver skæv med tiden.

Dørtrin

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige kvalitetsdørtrin. Et hårdttræs dørtrin i sapelli mahogni eller et vedligeholdelsesfrit fibertrin. Fibertrin er har store fordele frem for alu-trin, da det ikke bøjer og er mere energibesparende.

Kvalitetsgreb fra Hoppe

Du kan vælge i mellem mange forskellige greb til dit vindue eller din dør.
Det er ikke tilfældigt at vi har valgt Europa's førende virksomhed inden for greb i høj kvalitet - Hoppe. Hoppe står for greb i allerhøjeste kvalitet og derfor et naturligt valg for os. Mange andre producenter benytter billige greb fra Kina. 

Vi kan bl.a. tilbyde paskvilgreb med bremse, der giver muligheden for, at låse vinduet imens det er åbnet, derved forbliver vinduet, hvor du låser det, også selvom det blæser og paskvilgreb med vinduessikring.

Fyrretræ i høj kvalitet

Alle vores produkter i fyrretræ er produceret af knastfrit, fingersamlet 90% kernetræ, det sikrer en høj kvalitet og en rigtig flot finish.

Det giver en utrolig flot og blank overflade, og netop fordi træet er knastfrit danner harpiksen ikke skjolder på vinduet. Det langsomt voksende fyrretræ er stærkt og modstandsdygtigt, og giver produkterne en lang levetid.

Udluftningsventil

En udluftningsventil er en smart detalje i vores vinduer. Med ventilen er der mulighed for at få frisk luft ind, så den friske luft bliver cirkuleret i rummet, også når du ikke er hjemme. Ventiler anbefales i vinduer i soveværelse, køkken, badeværelse og kælder.

På den måde får du et godt indeklima i din bolig. Ventilen er diskret og stilfuldt integreret i vinduesrammen.

Ekstra tætningsliste

Alle døre i træ/alu har monteret ekstra tætningslister, så døren er ekstra beskyttet imod vind og vandtryk.

Op til 12 års garanti

Når du handler hos JNA, kan du få op til 12 års garanti med i købet. Vi har eksisteret siden 1975, så vi ved det holder!

Læs mere om garanti

Energimærket

Se altid efter energimærket - Din garanti for rigtige energi vinduer!

Læs mere om energimærkning


Uanede muligheder!

På websitet finder du et stort udvalg af forskellige modeller og designs, men kontakt os endelig, hvis du ikke lige finder den model, du skal bruge – Vi kan lave næsten alt!

Er du i tvivl om, hvilket materialevalg, der passer bedst til din bolig? 
Så læs her om forskellen og de medfølgene fordele ved at vælge fyrretræ og/eller træ/aluminium

Vi er altid klar til at hjælpe dig på tlf., chat eller e-mail.

Se din pris og bestil online


Altid gratis fragt på din ordre uanset mængde!*

*Gælder DK fastland og brofaste øer