40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Fragt og leveringstid

Læs mere om både fragtpris, leveringstider og alt det praktiske

omkring din levering af nye vinduer og døre her.

Leveringstid

Fragten er altid GRATIS* uanset ordrens størrelse, dette gælder fastland og alle brofaste øer.

*Vinduer og døre leveret til ikke brofaste øer, koster 895 kr. i levering, du vil altid få leveringsomkostningerne oplyst i kurven.

 

Hvor lang tid tager det at få min ordre leveret?

Leveringstiden afhænger af, hvilket produkt du ønsker at bestille.

Du kan finde den aktuelle leveringstid, efter du har valgt dit ønskede produkt. Lige under prisen, fremgår en forventet leveringsuge på det valgte produkt.

Vælger du flere forskellige produkter i kurven, ser den forventede leveringsuge i oversigten i din kurv.

Hvordan leveres min ordre?

Vi leverer vinduer og døre overalt i Danmark, hvilket er din sikkerhed for en effektiv og hurtig levering til aftalt tid.

Alle leverancer er kontrolleret og emballeret omhyggeligt inden afsendelsen.

Såfremt en fuld læsset lastbil ikke kan køre frem til leveringsadressen, vil levering ske så tæt på leveringsstedet som muligt.
Levering er kun til vognkant. Leverancer til ikke brofaste øer, som ikke har selvstændigt postnummer leveres kun til færgehavn. Leveres ordren til haveforeninger/kolonihaver, leveres der til nærmeste større p-plads/fællesplads.

Levering sker med standard lastbil. Ønskes special levering med kranbil, vil der komme et tillæg oven i fragtprisen. Kontakt os på jna@jna.dk, så undersøger vi gerne prisen. Merpris på levering faktureres altid kunden.

Bemærk! Ved videre transport f.eks. til Grønland, leverer vi til nærmeste havn. Udgifter for videre transport eller ekstra emballage indgår ikke i prisen.

I forbindelse med vi har modtaget din ordreaccept oplyser vi en forventet leveringsuge. Så snart vi kan oplyse en konkret leveringsdato til dig, bliver du kontaktet, hvilket typisk er et par dage før leveringen finder sted.

Ændring af leveringsadressen skal ske inden vi booker transport fra fabrikken. Er transporten booket, kan vi ikke længere tilbyde at ændre leveringsadressen, men leverer til den angivne leveringadresse på ordrebekræftelsen.

Spørgsmål omkring levering?

Har du spørgsmål omkring levering af din ordre skal du kontakte levering@jna.dk og angiv venligst ordrenummer og/eller kundenummer (tlf. nummer).