Fragt og leveringstid

Hvornår leveres min ordre, som er sat i produktion?

I forbindelse med vi har modtaget din ordreaccept oplyser vi en forventet leveringsuge. Så snart vi kan oplyse en konkret leveringsdato til dig bliver du kontaktet, hvilket typisk er et par dage før leveringen finder sted. Ændring af leveringsadressen skal ske inden vi booker transport fra fabrikken. Er transporten booket, kan vi ikke længere tilbyde at ændre leveringsadressen, men leverer til den angivne leveringadresse på ordrebekræftelsen.

Har du spørgsmål omkring levering af din ordre skal du kontakte levering@jna.dk og angiv venligst ordrenummer og/eller kundenummer (tlf. nummer).


Aktuelle leveringstider 

Specialfremstillede varer - estimeret leveringstermin:

 

 

Specialmål

Uge

Fyrretræ og træ/alu 2-lags
Uge 48
Fyrretræ og træ/alu 3-lags
Uge 45
Hæveskydedøre
Uge 45
Pladedøre
Uge 45

 

Hvad koster det at få min ordre leveret?

Fragten er altid GRATIS uanset ordrens størrelse, dette gælder fastland og alle brofaste øer. Vinduer og døre leveret til ikke brofaste øer, koster 895 kr i levering, du vil altid få leveringsomkostningerne oplyst i kurven. 

Hvordan leveres min ordre?

Vi leverer vinduer og døre overalt i Danmark hver dag, hvilket er din sikkerhed for en effektiv og hurtig levering til aftalt tid. Alle leverancer er kontrolleret og emballeret omhyggeligt inden afsendelsen.

Vi leverer til den leveringsadresse der er anført på ordrebekræftelsen, såfremt en fuld læsset lastbil ikke kan køre frem til leveringsadressen, vil levering ske så tæt på leveringsstedet som muligt. Levering er kun til vognkant. Leverancer til ikke brofaste øer, som ikke har selvstændigt postnummer leveres kun til færgehavn. Leveres ordren til haveforeninger/kolonihaver, leveres der til nærmeste større p-plads/fællesplads. 

Levering sker med standard lastbil. Ønskes special levering med kranbil, vil der komme et tillæg oven i fragtprisen. Kontakt os på jna@jna.dk, så undersøger vi gerne prisen. Merpris på levering faktureres altid kunden.

Bemærk! Ved videre transport f.eks. til Grønland, leverer vi til nærmeste havn. Udgifter for videre transport eller ekstra emballage indgår ikke i prisen.

Spørgsmål omkring levering?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 15 23 eller via e-mail levering@jna.dk