40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Hæveskydedøre

En hæveskydedør er praktisk, idet den ved åbning skydes til siden. Det gør, at den ikke optager så meget plads, som døre, der åbnes ind- eller udad. Dette, sammen med det store lysindfald, gør den til en god udgang til haven eller terrassen, og især hvis du ikke har så meget plads hvor døren skal være.

Hvad er en udendørs hæveskydedør?

En hæveskydedør er en dør, der egner sig godt ved udgang til terrasse, altan eller have. Den flotte hæveskydedør glider let op og i ved hjælp af en skydedørsskinne, hvilket betyder, at du sparer plads, da døren hverken åbner indad eller udad.

Få lys og luft med en udendørs hæveskydedør

Hæveskydedøre er praktiske både indenfor og udenfor. De kan eksempelvis stå åbne, uden at de blæser op eller tager plads fra terrassen eller altanen, og indenfor kan du nemt indrette dig foran hæveskydedøren, da den skubbes til siden og derfor ikke kræver plads til at åbne ud i rummet. 

En hæveskydedør har et stort glasparti, som lukker meget lys ind i dit hjem. Hertil får du samtidig et smukt udsyn til udenfor, hvilket bringer både bolig og natur tættere på hinanden. 

Med en hæveskydedør er det let at bruge haven, terrassen eller altanen, da du let kan holde døren åben, og derved gå ind og ud, som det passer dig i sommermånederne.


Sådan får du en hæveskydedør med minimal vedligeholdelse

Ønsker du minimal vedligeholdelse på din nye udendørs skydedør? Vælg træ/alu som er fyrretræskarme med en udvendig alu-beklædning. Så slipper du for at finde malerpenslen frem. Og samtidig får du også en flot terrassedør, som holder i mange år. 

Læs mere om de mange fordele ved træ/alu-elementer her.

Vælg en udendørs hæveskydedør i høj kvalitet

Det er de små detaljer, der er med til at gøre den store forskel! Derfor er undendørs skydedøre fra JNA altid i høj kvalitet, så du er sikker på at få elementer, som holder sig flotte i mange år. 

Netop kvalitet og godt håndværk med flot finish i detaljen er vigtigt for os, og vi sørger derfor altid for, at alle døre lever op til vores høje standarder. På den måde kan du altid føle dig tryg og sikker i dit valg. 

Læs mere om, hvilke detaljer der er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

 

Få en terrassedør med et energirigtigt vinduesparti

Ligesom vi sikrer en ansvarlig produktion, sikrer vi også ansvarligt og energirigt materiale. Det betyder, at du får både lavenergiruder og CE-mærkning, når du bestiller udendørs skydedøre med ruder og glaspartier. 

Dette er med til at sikre din bolig mod træk og kulde, ligesom det i sidste ende vil betyde, at du sparer penge på el- og varmeregningen. 

Vores hæveskydedøre er altid indbrudssikrede

Da hæveskydedøre er så nemme at åbne og har så store vinduespartier, kan vi godt forstå, hvis du overvejer indbrudssikring en ekstra gang. Men du kan være helt tryg! Hos JNA sørger vi altid for, at vores udvendige skydedøre er indbrudssikrede som standard. Det betyder, at du ikke behøver at tilkøbe ekstra løsninger for at føle dig tryg. 

Helt konkret får du altid: 

  • Paskvilgreb med hagekolver
  • Skråtstillede skruer
  • Indbrudssikret slutbrik
  • Sikkerhedslimet glas

Ønsker du at læse mere om, hvordan du holder tyven væk? Eller om vores specifikke indbrudssikrede elementer. Klik ind, og læs om vores indbrudshæmmende detaljer her.

Sådan måler du op til din udendørs skydedør

Inden du går i gang med dit skydedørsprojekt, er det vigtigt, at du får målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Og her behøver du hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har nemlig lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an.

Se ’sådan måler du op’ her.

Alt du skal bruge i din opmåling er: En blyant, et målebånd og et papir til at skrive ned på. Du skal altså ikke have fat i specialiserede redskaber eller komplicerede regnemodeller. Du kan tværtimod bruge dét, som du allerede har liggende i hjemmet. 

Når du har målebåndet klart, skal du finde frem til karm- eller hulmål. Har du en eksisterende skydedør, du ønsker at erstatte, skal du blot måle højden og bredden på den. Har du ikke en dør i forvejen, skal du måle hullet i muren. Når du har gjort det, skal du huske at trække 2,5 - 3 centimeter fra, så der er plads til fuge omkring døre. Og så er du faktisk klar til at indtaste dine mål og bestille.  

Har du spørgsmål undervejs, eller er du i tvivl om processen, skal du endelig tage kontakt. Vi står klar med professionel vejledning, så du får lige de udvendige skydedøre, som du går og drømme rom.

Ønsker du hjælp til opmåling og montage af din hæveskydedør?

Lige meget om du skal have skydedøre til brede åbninger eller smalle passager, tilbyder vi altid professionel hjælp til både opmåling og montage, hvis du ønsker det. Det er nemlig vigtigt at få monteret din skydedør rigtigt, så du kan åbne døren efterfølgende. 

Vi har indgået et samarbejde med NSF Byggeentreprise, der har stor erfaring med netop vinduer og døre, og du kan derfor være tryg ved, at de monterer din skydedør præcist, som den skal.  

Med vores professionelle opmåling og montage får du altid både byg- og målgaranti. Helt konkret betyder det, at du er sikret, hvis der mod forventning skulle ske fejl under enten opmålingen eller montagen. Modtager du eksempelvis skydedøre efter forkerte mål, sørger vi selvfølgelig for at levere de rette hurtigst muligt.

Kontakt os for rådgivning om alle vores skydedøre

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre? Kontakt os endelig for rådgivning. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, og vi har derfor godt styr på krav og regler. Med afsæt i netop dette tilbyder vi derfor altid professionel og personlig rådgivning, så du får lige de skydedøre, du går og drømmer om. 

Kontakt os her.

Vi står til rådighed under hele processen, så du kan roligt ringe til os både før, under og efter dit køb.