Hæveskydedøre

En skydedør efter mål fra JNA egner sig godt ved udgang til terrasse, altan eller have med mindre plads til en udadgående terrassedør. Denne flotte hæve skydedør glider let op og i ved hjælp af en skydedørsskinne.

10 års garanti - Energimærket - AAA-kreditrating

Få lys og luft i indretningen med en hæveskydedør

Skydedøre er praktiske både indenfor og udendørs. Hæveskydedøren kan stå åben uden at den blæser op, eller tager plads fra terrassen eller altanen. Indenfor kan du også indrette dig foran hæveskydedøren, da den skubbes til siden og derfor ikke kræver plads til at åbne ud i rummet. En hæveskydedør har et stort glasparti, som lukker meget lys ind i dit hjem.

Med en hæveskydedør, er det let at bruge haven, terrassen eller altanen, til forskel fra en almindelig terrassedør, åbnes skydedøren ved at den glider i en skinne til siden.

Hæveskydedørene fås i både fyrretræ og træ/alu og opfylder naturligvis alle krav. Du har selv mulighed for tilpasning i forhold til materialer, mål og design.


Ønsker du minimal vedligeholdelse og smukt design?

Ønsker du minimal vedligeholdelse på dine nye vinduer og døre? Vælg træ/alu som er fyrretræsvinduer med en udvendig alubeklædning, så slipper du for at finde malerpenslen frem, og du får flotte vinduer og døre, som holder i mange år. Læs mere om de mange fordele ved træ/alu her.

Vælg en terrassedør i høj kvalitet

Det er de små detaljer der er med til at gøre den store forskel! Vinduer og døre fra JNA er i høj kvalitet, så du er sikker på at få vinduer og døre som holder sig flotte i mange år. Læs mere om hvilke detaljer, som er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

Er du i tvivl om hvordan du måler op?

Inden du går i gang med dit vinduesprojekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her

Ønsker du hjælp til montage?

Få både håndværkerfradrag og energitilskud når du skifter vinduer og døre. Vi tilbyder professionel montage i samarbejde med de dygtige montører fra NSF Byggeentreprise, vælger du at benytte professionel montage, når du skifter dine vinduer og døre, har du ovenikøbet muligheden for at trække det fra i SKAT. Håndværkerfradraget er nemlig omfattet af blandt andet energirenovering, som hører under at få skiftet vinduer. Læs mere om håndværkerfradraget her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.