40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Topstyrede vinduer

Topstyrede vinduer er meget populære vinduer, da de er utroligt lette at betjene, skaber et godt lysindfald, og kan bruges i hele boligen. Hos os har du selvfølgelig mulighed for at at skræddersy elementerne efter dine ønsker.

 1. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 1 fag 1 rude

  fra 993 kr.
  Vælg vindue
 2. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 fag 2 ruder

  fra 2.632 kr.
  Vælg vindue
 3. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 3 fag 3 ruder

  fra 4.173 kr.
  Vælg vindue
 4. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 4 fag 4 ruder

  fra 5.485 kr.
  Vælg vindue
 5. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 1 fag 2 ruder vandret sprosse

  fra 1.744 kr.
  Vælg vindue
 6. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 fag 4 ruder - Vandrette sprosser

  fra 2.770 kr.
  Vælg vindue
 7. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 3 fag 6 ruder 1x2

  fra 4.338 kr.
  Vælg vindue
 8. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 4 fag 8 ruder 1x2

  fra 5.937 kr.
  Vælg vindue
 9. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 ruder lodret sprosse

  Vælg vindue
 10. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 fag 4 ruder - lodrette sprosser

  Vælg vindue
 11. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 3 fag 6 ruder 2x1

  Vælg vindue
 12. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 4 fag 8 ruder 2x1

  Vælg vindue
 13. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 4 ruder

  Vælg vindue
 14. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 fag 8 ruder

  Vælg vindue
 15. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 3 fag 12 ruder

  Vælg vindue
 16. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 4 fag 16 ruder

  Vælg vindue
 17. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 6 ruder

  Vælg vindue
 18. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 fag 12 ruder

  Vælg vindue
 19. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 3 fag 18 ruder

  Vælg vindue
 20. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 4 fag 24 ruder

  Vælg vindue
 21. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 3 ruder – vandrette sprosser

  Vælg vindue
 22. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 2 fag 6 ruder

  Vælg vindue
 23. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 3 ruder

  Vælg vindue
 24. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 6 ruder (3x2)

  Vælg vindue
 25. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 9 ruder

  Vælg vindue
 26. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 1 fag 2 ruder – høj vandret sprosse

  Vælg vindue
 27. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 1 fag 4 ruder – høj vandret sprosse

  Vælg vindue
 28. Topstyret vindue

  Topstyret vindue 1 fag 6 ruder – høj vandret sprosse

  Vælg vindue

Hvad er topstyrede vinduer?

Topstyrede vinduer er alle forsynet med en enkel, trinløs åbning. Hertil er der ofte indbygget ventilation samt benyttet skjulte beslag, så du får et vindue, der er egnet til de fleste rum - både i funktion og i design. Det topstyrede vindue er lidt mere moderne end deres søskende, det tophængte vindue, og er mere praktisk i rum, hvor vinduet har brug for at blive åbnet og lukket ofte.

topstyret vinduetopstyret vindue

Topstyrede vinduer: En let og moderne åbning 

De topstyrede vinduer, du finder hos JNA, er alle forsynet med en enkel, trinløs åbning, hvilket gør det nemt for dig at åbne vinduet, når du har brug for det. Vinduet er altså let at betjene, og du kan derfor roligt bruge det i alt fra stuen til børneværelset. Mange installerer eksempelvis topstyrede vinduer i badeværelset, etplanshuse eller etagebyggerier med altan eller altangang, hvor det er muligt at pudse vinduerne udefra.

Udover den enkle, trinløse åbning, der tillade effektiv udluftning, får du med topstyrede vinduer også skjulte beslag, hvilket giver et flot finish i håndværket. Hertil leverer vi vinduerne med indbygget ventilationsåbning samt lavenergiruder og bundglasliste. Dette forlænger levetiden på selve vinduet, ligesom det mindsker vedligeholdelsen. Du behøver altså ikke pleje dine vinduer i samme grad, som du gør nu. Ønsker du yderligere besparelser kan du altid bestille vores topstyrede vinduer med 3-lagsglas, hvilket isolerer endnu bedre.

Med et topstyret vindue fra JNA får du altså både: 

 • Enkel åbning
 • Mulighed for indbygget udluftning/ventilation
 • Skjulte beslag
 • Lavenergivinduer
 • Bundglasliste

Lyder det topstyrede vindue som noget for dig og din bolig? Klik endelig rundt i udvalget her på siden, og find dine nye vinduer. Vi sørger for personlige løsninger, så drømmeelementerne passer ind hjemme hos dig.

Få et topstyret vindue i høj og sikker kvalitet

Når du handler hos JNA er der tænkt på:

 • Design og håndværk
 • Ansvarlig produktion
 • Tyverisikring

Du får vinduer, hvor der er kælet for detaljerne og dermed et flot finish i selve håndværket. Vi tror på, at de små og fine detaljer der gør forskellen. Du får eksempelvis altid fabriksmalede vinduer, så farven er ensformig og professionel, ligesom vi altid benytter skjulte skruer, der giver vinduerne den flotte finish. Hertil sikrer vi høj kvalitet gennem vores store fokus på energicertifikater. Vi ønsker nemlig, at du skal have ikke bare smukke topstyrede vinduer men også energirigtige vinduer.

Udover det præcise og detaljeorienterede håndværk sørger vi også for, at selve produktionen sker forsvarligt. 

Endelig kommer vores topstyrede vinduer samt vores andre elementer som standard med tyverisikring. Vi mener, at du skal være sikret fra start, og derfor kommer vinduerne med både indbrudssikret slutbrik samt sikkerhedslimet rude.

Hvilken type topstyret vindue skal du vælge? 

Når du har fundet det rette topstyrede vindue for dig, skal du vælge, hvilket materiale elementet skal produceres i. Her kan du vælge mellem både fyrretræ og træ/aluminium. Vælger du fyrretræ, får du et rent trævindue, hvor du med træ/aluminium får et trævindue, der på ydersiden er belagt med aluminium. 

Træ/alu-vinduerne kræver mindre vedligeholdelse på grund af det beskyttende beslag, hvor trævinduerne designmæssigt kan passe godt ind til boliger, der i forvejen har træelementer. Hvad ud foretrækker er helt op til dig. 

Er du i tvivl om, hvilket materiale du skal vælger, har vi hos JNA udarbejdet en guide om materialevalg. Her kan du læse om fordelen ved de to typer, ligesom vi beskriver, hvad du skal være særligt opmærksom på. Har du brug for yderligere vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder personlig vejledning gennem hele processen, så du får de rette vinduer til lige præcis din bolig.

Opmåling og montage af topstyrede vinduer

Når du skal bestille dine nye topstyrede vinduer, skal du bruge dine præcis mål, før du bestiller. På den måde kan vi levere vinduer, der passer præcist til din bolig, og som er klar til at blive monteret, når du modtager dem. 

Hos JNA tilbyder vi altid professionel opmåling og montage, så du kan være tryg og sikker gennem hele processen. Vi har indgået et samarbejde med NSF Byggeentreprise, som er specialiserede i netop vinduer og døre. Når du udfylder formularen på siden, vil vi sætter jer i kontakt, hvorefter i sammen kan aftale et tidspunkt, der passer for dig. 

Bestiller du vores professionelle løsninger, får du selvfølgelig både mål- og byggaranti, så du er sikret, hvis der mod forventning skulle ske fejl under enten opmåling eller montage.

Ønsker du at måle op eller montere selv? Eller muligvis begge dele? Det kan du sagtens. Vi har hos JNA udarbejdet guides, som leder dig sikkert gennem processen:


Søger du andre nye vinduer og døre?

Er du ikke sikker på, om du skal vælge et topstyret vindue? Eller overvejer du at kombinerer de topstyrede vinduer med andre elementer som eksempelvis fastkarmsvinduer? Så kan du med fordel udforske JNAs brede sortiment for at se de mange muligheder. 

Her finder du eksempelvis kombinationsmodellen, topstyret fastkarmsvindue, som kombinerer fordelene ved et fastkarmsvindue og et topstyret vindue. Du kan også dykke ned i vores mange tophængte vinduer, hvis det er det, du ønsker. Er du her i tvivl, kan du læse vores guide om netop forskellen mellem tophængte og topstyrede vinduer her. 

Du kan også vælge at læse mere om vores elementer til udestue eller om topstyrede vinduer og redningsåbninger. Vi garanterer at alle modellerne er i høj kvalitet og godt håndværk, så du kan roligt klikke rundt og finde dine personlige løsninger. 

Overvejer du at udskifte alle vinduer og døre, kan du her på siden finde vores priseksempler. Vi har set på flere forskellige typer af boliger med nogle af vores mest solgte elementer, så du kan danne dig et realistiske overblik i forhodl til den samlede pris. Har du spørgsmål til noget, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med personlig rådgivning. 

JNA: Personlige løsninger til dig

Lyder et tophængt vindue som den rette løsning for dig? Bestil her fra siden, eller tag kontakt, og hør mere allerede i dag. 

Hos JNA bestræber vi os på at levere personlige løsninger i høj kvalitet. Derfor tilbyder vi altid op til 12 års garanti, ligesom du kan få specialløsninger - både i forhold til nye vinduer og døre. Helt konkret betyder det, at vi kan tilpasse vinduet, så det passer præcist til bolig, og at du kan være tryg ved kvaliteten mange år ud i fremtiden.

Hertil står vi altid klar til rådgivning og med svar på spørgsmål. Så vil du gerne gennemgå dine muligheder? Eller har du spørgsmål til specifikke elementer? Du er altid velkommen til at kontakte os for personlig vejledning.