Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

   

Udestueelementer

Udestueelementer

Her finder du vinduer til din udestue. Alle vores udestue elementer laves efter dine mål og ønsker, så du kan få præcis den udestue, du drømmer om. Sammensættes ofte med vores terrassedøre for en komplet udestue.

Design dine udestueelementer her og beregn en pris med det samme:

Vi hjælper dig med at få din drømmeudestue

Her får du hjælp og inspiration til at bygge din helt egen udestue. Vi hjælper med alt - lige fra opmåling til montage, som du kan bestille online. Du har mulighed for selv at udvælge udestuelementerne og sammensætte dem med vores yderdøre - fx terrassedøre, dobbelt terrassedøre eller hæveskydedøre, så de tilsammen danner et flot og moderne glasparti til din kommende udestue.

Vi tilbyder store, flotte og moderne glasfacader, der sørger for at solen kan opvarme udestuen hele året rundt og som er energivenlige. Skulle du få brug for ekstra opvarmning til de kolde vintermåneder, kan du altid supplere med brænde- eller elovn. Vores udestueelementer er i høj og solid kvalitet, energimærkede samt CE-godkendte og der medfølger altid 10 års garanti.

Design selv eller kontakt os hvis du er i tvivl. Vi sidder klar til at hjælpe og vejlede dig på telefon, chat og mail

Hvis du er interesseret, kan du også se vores store udvalg af andre flotte og  moderne vinduer og yderdøre efter dine ønskede mål.