40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Sidehængte vinduer

Sidehængte vinduer hænger fast på enten den højre eller venstre side, og åbner udad. Åbningen af vinduet er nem, hvilket gør det til et populært vindue, særligt i rum med ekstra brug for udluftning. Samtidig passer sidehængte vinduer også både til klassiske og moderne huse.

Hvad er et sidehængt vindue? 

Et sidehængt vindue et vindue, der har hængsler monteret på enten højre eller venstre side. Vinduet hænger altså fast i den ene side, hvorfor du kan åbne det i den anden - ligesom en dør. Vinduets håndtag er ofte placeret ved bunden af vinduet, så du nemt kan komme til det.


Derfor skal du overveje et sidehængt vindue

Alle vores sidehængte vinduer åbner udad, og du er dermed sikret god udnyttelse af eksempelvis din vindueskarm. Selve åbningen er trinløs og utrolig nem, så du let og ubesværet kan åbne vinduet, når du har brug for det. Af den grund er de trinløse vinduer yderst populære og praktiske i rum, hvor udluftning er nødvendig - eksempelvis i køkkenet og på badeværelset. 

Udvendigt på de sidehængte vinduer har vi monteret kraftige, pulverlakerede hængsler og lukkebeslag, der er modstandsdygtige overfor det danske klima. Du får altså et vindue i sikker og holdbar kvalitet. 

Indvendig på vores sidehængte vinduer er som standard monteret anverfer og stormkrog. Vinduet leveres desuden med bundliste i aluminium, der sikrer lang levetid og lav vedligeholdelse. 

Endelig kan alle vinduerne bestilles i forskellige materialer, ligesom du kan bestille dem med etgrebs-betjening som tilvalg.

Bestil sikre sidehængte vinduer i høj kvalitet

Hos JNA får du altid vinduer i høj kvalitet. Det betyder, at alle vores vinduer naturligvis er energimærkede og CE-godkendte. Helt konkret betyder det, at vi ikke bruger mere træ, end skoven kan nå at reproducere, ligesom alle indtjeningen i forbindelse med skoven går til lokalbefolkningen.

Hertil er alle vores sidehængte vinduer indbrudssikrede fra start, så du kan være rolig og tryg i din bolig. Du skal altså ikke købe ekstra sikring - vi sørger for det hele som standard. Du får med vores indbrudssikre sidehængte vinduer: 

  • Paskvilgreb med hagekolver
  • Skråtstillede skruer
  • Indbrudssikret slutbrik
  • Sikkerhedslimet glas

Udover den store detaljegrad i forbindelse med materialer, producering og sikkerhed har vi også stort fokus på selve håndværket. Vi sørger altid for fine detaljer og et flot finish, så du kan roligt vælge frit mellem alle elementerne på siden.

Læs mere om vores produktserier her.

Hvilke vinduer skal du vælge? 

Når det kommer til at vælge dine vinduer, er det vigtigt, at du overvejer selve modellen og herunder designet. Det gælder nemlig om at vælge elementer, der komplimenterer resten af din bolig, så du får ét sammenhængende udtryk eller et nyt twist.  

Men bare rolig! Hvad end du har en klassisk eller moderne stil, skal du nok finde de helt rette vinduer hos JNA. Vi har nemlig alt fra stilrene sidehængte vinduer til charmerende bondehusvinduer og nostalgiske Frederiksberg-vinduer.

Ønsker du vinduer med sprosse, er bondehusvinderne et godt bud. Er du omvendt mere til vinduer uden sprosser, kan vi anbefale de sidehængte vinduer eller vores topstyrede vinduer efter mål.

For nogen handler det om at finde vinduer, der minder om og passer til de resterende vinduer og døre i boligen. For andre gælder det om at finde vinduer, der bryder med det resterende design, så der kommer et nyt og anderledes twist til eksempelvis en typebolig. Der findes ikke én løsning, og du skal derfor gøre, hvad der passer til din personlige stil.

Sådan opmåler og monterer du dit sidehængte vindue

Er du klar til at bestille dit nye sidehængte vindue? Hos JNA tilbyder vi altid professionel opmåling og montage, så du kan være sikker på, at du har de helt rette mål og et professionelt slutresultat. Vi har indgået et samarbejde med NSF Byggeentreprise, som er specialiserede i netop opmåling og montage. Du skal blot udfylde formularen her på siden, så sætter vi jer i kontakt. 

Bestil professionel opmåling og montage her

Når du bestiller opmåling og montage af dit sidehængte vindue gennem os, får du både byg- og målgaranti. Det betyder, at du er sikret, hvis der skulle ske fejl under bestilling eller levering. Modtager du eksempelvis et sidehængt vindue, der ikke passer i målene, sørger vi for at sende et nyt så hurtigt som muligt - på vores regning. 

Har du mod på at stå for opmåling og montage selv, er du selvfølgelig altid velkomment til det. Vi har til dette formål udarbejdet en guide video, som viser præcist, hvordan du skal håndtere de nye elementer. Og skulle du have spørgsmål til processen, er du selvfølgelig altid velkomment il at kontakte os. 

JNA: Personlige løsninger og professionel rådgivning

Vi har mere end 40 års erfaring, som vi altid står klar til at bruge i professionel og personlig vejledning. Vores mål er, at du får de rette elementer - både nye vinduer og døre - til dit bygge- eller renoveringsprojekt. Så har ud brug for sparring eller svar på spørgsmål? 

Kontakt os på telefon: 70 23 15 23 eller på jna@jna.dk.

Klik rundt her på siden, og se dine muligheder, når det kommer til nye sidehængte vinduer. Vælg dit foretrukne sidehængte vindue, angiv dine ønsker, mål og specifikationer, og se prisen for dit drømme-element.