Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

   

Frederiksberg vinduer

Frederiksberg vinduer

Frederiksberg vinduer fra JNA er nostalgiske vinduer, der sætter et flot præg på særligt ældre ejendomme i storbyer. Et frederiksberg vindue er sammensat af 3 fag og fås i mange stilfulde udformninger.

Instast dine mål og beregn din pris her:

Moderne og klassiske Frederiksberg vinduer på én og samme tid - 10 års garanti

Hos JNA har vi masser af flotte og stilfulde frederiksberg vinduer. JNA frederiksbergvinduer er klassiske vinduer i 3 fag i høj kvalitet, der tilføjer et elegant look til arkitekturen for hovedsaligt ældre renoverede ejendomme i større byer. Det var oprindeligt arkitekten Ole Boye, der gav de stilfulde ejendomme på Frederiksberg vinduer som disse. I dag er de populære i hele landet.

Dette traditionelle vindue fås i moduler med 3 fag og leveres med super lavenergiruder som standard. I et frederiksbergvindue er det kun de yderste vinduer, der kan åbnes. Det tilrådes at fæstne det åbne vindue med stormkrog og desuden undlade at åbne dem i kraftig blæst. Vores frederiksbergvinduer er naturligvis CE-godkendte og fås i materialer som træ/alu eller 90% kernetræ af fyr. Desuden fås vores frederiksbergvinduer med flere forskellige slags sprosser.

Ønsker du et frederiksbervindue med ekstra flot finish og god indbrudssikring, anbefaler vi dig varmt at kigge nærmere på denne serie, der samtidig også indeholder endnu højere energiegenskaber. 

Andre produkter, der kan være interessante for dig

Disse vinduer passer meget godt sammen med vores dobbelte terrassedøre. Du kan også vælge at se vores praktiske halvdøre. Lignende produkter er f.x. vores klassiske bondehusvinduer.

Har du spørgsmål så sig endelig til. Vi sidder klar både på chat, telefon og email til at besvare dine spørgsmål. Du er også meget velkommen til at besøge én af vores udstillinger, hvor du kan se nærmere på vores produkter og samtidig få en grundig snak og vejledning med vores JNA-konsulenter.