Dobbelte Terrassedøre

Med en dobbelt terrassedør får du en stilfuld løsning og en direkte udgang fra din bolig til din terrasse, have eller altan. Derudover giver en dobbelt terrassedør et større lysindfald til dit rum, takket være de store vinduespartier, samt mere udluftning, når dørene står åbne. 

I vores sortiment har vi et bredt udvalg af halvanden og dobbelte terrassedøre med eller uden sprosser. Du kan få sprosser, der inddeler ruden i 6 glasfelter og helt op til 24 glasfelter. Du kan også vælge om dine døre skal have fyldninger i bunden, der skærper udsynet. Valget af din nye terrassedør afhænger af, hvilket udtryk din bolig har, og hvad du synes, der passer bedst ind. Det er helt op til dig.

Hvad er en dobbelt terrassedør?

En dobbelt terrassedør er en dør, der bruges som direkte udgang fra din bolig til et udeareal. Den adskiller sig fra en almindelig terrassedør ved at have to døre indbygget i stedet for én, hvilket gør den mere lys- og luftgivende. 

Hos JNA kan du skræddersy din dobbelte terrassedør ud fra specifikke mål og ønsker til udseende og funktionalitet.


Bring haven ind i din bolig med en flot dobbelt terrassedør

En dobbelt terrassedør er perfekt hele året rundt. Når det er godt vejr, vil du højst sandsynligt gerne sidde ude og nyde solen ligesom de fleste andre danskere. Men hvis du en sommerdag hellere vil være indenfor, så kan du stadig nyde udsynet til haven med din terrassedør. På mørke og regnfulde dage kan du udnytte vinduespartierne til at få så meget lys ind i din bolig som muligt, og på en smuk vinterdag kan du nyde synet af en sneklædt græsplæne.

Den dobbelte terrassedør bringer altså med dens store vinduer liv, lys og farver ind i dit hjem og fungerer på mange måder ligesom et stort lærred. Du vil med garanti få følelsen af, at naturen kommer helt tæt på og, du vil mærke roen sænke sig. 

Skræddersy din dobbelte terrassedør med tilvalg

Hos JNA kan du vælge at bestille din nye dobbelte terrassedør i vores standardmål, eller du kan få den produceret i specialmål og hertil designe døren med de tilvalg, der dækker dit behov. Vi anbefaler, at du har gjort dig overvejelser om dine ønsker til funktionalitet og udseende, inden du køber den perfekte dobbelte terrassedør til dit hjem. Dette vil gøre bestillingsprocessen både hurtigere og nemmere.

Du kan skræddersy din terrassedør ud fra blandt andet disse specifikke elementer:

 • Materialetype
 • Glasdesign
 • Specialglas
 • Åbningsretning
 • Farve
 • Sprossetype
 • Dørtrin
 • Dørbremse
 • Ventil
 • Låstype
 • Dørgreb

Med denne mulighed får du sat dit personlige præg på din terrassedør, og din tilfredshed med produktet vil være langt større, når du selv har designet den.

Få høj sikkerhed på din dobbelte terrassedør

Når du køber en dobbelt terrassedør hos JNA, så kan du være helt sikker på, at produktet er i høj og sikker kvalitet. Produktionen af alle nye vinduer og døre sker med præcision og stort ansvar, og vi sørger også for at sikre kvaliteten i den omkringliggende proces ved professionel opmåling, levering og montering.

Vi ønsker, at du skal kunne sove trygt om natten med vished om, at sikkerheden på din dobbelte terrassedør er i top. Derfor inkluderer vi indbrudssikring som standard i dit køb.   

Det betyder, at vi har sørget for at kvalitetssikre døren med indbrudshæmmende detaljer, som vil holde indbrudstyven ude.

Forebyg indbrud med indbrudssikrede vinduer og døre

Kom indbrudstyven i forkøbet, vinduer og døre fra JNA har indbrudssikring som standard, fordi sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at indbrudstyven går udenom dit hjem.

Opmåling og montering af din terrassedør

Vi tilbyder professionel opmåling og montering til dig, der ønsker ekspertise til disse opgaver. Vi samarbejder i den forbindelse med NSF Byggeentreprise, som har stor erfaring med døre og vinduer. Du skal blot informere os om, at du vil benytte dig af den professionelle service, og så vil vi sætte dig i kontakt med dem. 

Når du bestiller opmåling til dobbelte terrassedøre eller andet hos os, så får du altid byg- og målgaranti. Det betyder, at hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller udfordringer, eksempelvis at du modtager en dør med de forkerte mål, så løser vi selvfølgelig problemet ved, i dette tilfælde, at sende dig en ny dør.

Der er også den mulighed, at du selv monterer din terrassedør, hvis du har mod på det. Vi har lavet en guide og video til montering, som beskriver, hvordan du skal gøre. 

Har du spørgsmål eller brug for vejledning undervejs i processen, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 23 15 23.

Sådan vedligeholder du din dobbelte terrassedør

Vores dobbelte terrassedøre fås i træ eller træ/alu-kombinationen. Hvis du har en holdning til vedligeholdelse, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilket materiale du vælger. 

Almindelig fyrretræ kræver god pleje med jævne mellemrum for at sikre en lang levetid. Men hvis du ønsker mindre vedligeholdelse, skal du vælge en terrassedør i træ/alu, som har en udvendig alu-beklædning, der ikke skal vedligeholdes. Det betyder blot, at du skal sørge for at vaske og smøre den indvendige side efter behov. 

Du får 10 års garanti med i købet

Vi tilbyder, udover vores normale 5 års garanti i henhold til vores handelsbetingelser, ekstra 5 år, så du i alt får en garantiperiode på 10 år på vores produkter i træ og træ/aluminium.

Få altid hjælp og vejledning

Hvis du har svært ved at finde en dobbelt terrassedør til din bolig, så er du velkommen til at kontakte os for vejledning. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og overvejelser. Vi har også et stort udvalg af andre yderdøre, hvis du overvejer en helt anden dørtype.

Telefon: 70 23 15 23 - se vores åbningstider

E-mail: Jna@jna.dk