Dobbelte Terrassedøre

En dobbelt terrassedør efter mål fra JNA er en stilfuld løsning for udgang til større arealer som terrasse, veranda eller have. Vi leverer dobbelt terrassedør i træ/alu eller i 90% kernetræ og dobbeltdøren fås i mange flotte designs.

10 års garanti - Energimærket - FSC mærket

Bring haven ind i boligen med en flot dobbelt terrassedør

Vejret herhjemme er desværre ikke til, at vi kan være ude og nyde haven året rundt, derfor er det dejligt at kunne bringe haven og terrassen ind i hjemmet de dage hvor temperaturen ikke er til at være ude. Med en dobbelt terrassedør får du masser af lys og luft ind i dit hjem, og en nem adgang til haven og terrassen.

Skræddersy din egen terrassedør, ud fra dine mål og ønsker til blandt andet sprosser, farve og materiale. Har du ikke plads til en dobbelt terrassedør i dit hjem, kan du med fordel også se vores terrassedøre samt sidepartier.


Hvad koster det med nye vinduer og døre til hele huset?

Få hurtigt og nemt en idé om, hvad det vil koste at få nye vinduer og døre til din bolig. Vi har taget udgangspunkt i fire boligtyper og baseret eksemplerne på de mest populære størrelser og tilvalg, for at give et samlet overblik på hvad det vil koste. Find priseksemplerne her.

Benyt dig af håndværkerfradraget når du får monteret nye vinduer og døre

Få både håndværkerfradrag og energitilskud når du skifter vinduer og døre. Vi tilbyder professionel montage i samarbejde med de dygtige montører fra NSF Byggeentreprise, vælger du at benytte professionel montage, når du skifter dine vinduer og døre, har du ovenikøbet muligheden for at trække det fra i SKAT. Håndværkerfradraget er nemlig omfattet af blandt andet energirenovering, som hører under at få skiftet vinduer. Læs mere om håndværkerfradraget her.

Forebyg indbrud med indbrudssikrede vinduer og døre

Kom indbrudstyven i forkøbet, vinduer og døre fra JNA har indbrudssikring som standard, fordi sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at indbrudstyven går udenom dit hjem.

Ønsker du minimal vedligeholdelse af dine nye vinduer og døre?

Ønsker du minimal vedligeholdelse på dine nye vinduer og døre? Vælg træ/alu som er fyrretræsvinduer med en udvendig alubeklædning, så slipper du for at finde malerpenslen frem, og du får flotte vinduer og døre, som holder i mange år. Læs mere om de mange fordele ved træ/alu her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.