40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Dobbelte Terrassedøre

Med en dobbelt terrassedør får du ikke bare adgang til din have eller terrasse. Du får også masser af lys ind i dit hjem, og god mulighed for udluftning. Vi har et bredt udvalg af dobbelte terrassedør, så du kan finde en, der passer til din bolig. 

 1. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 ruder

  fra 5.461 kr.
  Vælg dør
 2. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 4 ruder

  fra 6.648 kr.
  Vælg dør
 3. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 6 ruder

  fra 5.949 kr.
  Vælg dør
 4. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 8 ruder

  fra 6.965 kr.
  Vælg dør
 5. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 10 ruder

  fra 7.172 kr.
  Vælg dør
 6. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 12 ruder

  fra 7.437 kr.
  Vælg dør
 7. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 16 ruder

  fra 7.776 kr.
  Vælg dør
 8. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 20 ruder

  fra 8.112 kr.
  Vælg dør
 9. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 24 ruder

  Vælg dør
 10. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 8 ruder (2x2)

  Vælg dør
 11. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 fyldninger 2 ruder

  Vælg dør
 12. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 lave fyldninger 2 ruder

  Vælg dør
 13. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 fyldninger 12 ruder

  Vælg dør
 14. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 lave fyldninger 8 ruder

  Vælg dør
 15. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 lave fyldninger 12 ruder

  Vælg dør
 16. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 lave fyldninger 16 ruder

  Vælg dør
 17. Dobbelt terrassedør

  Dobbelt terrassedør 2 lave fyldninger 20 ruder

  Vælg dør
 18. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 2 glas

  Vælg dør
 19. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 6 glas

  Vælg dør
 20. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 8 glas

  Vælg dør
 21. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 10 glas

  Vælg dør
 22. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 12 glas

  Vælg dør
 23. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 15 glas

  Vælg dør
 24. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 2 lave fyldninger 2 ruder

  Vælg dør
 25. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 2 lave fyldninger 9 ruder

  Vælg dør
 26. Halvanden terrassedør

  Halvanden terrassedør 2 fyldninger 12 ruder

  Vælg dør

Hvad er en dobbelt terrassedør?

En dobbelt terrassedør er en dør, der bruges som direkte udgang fra din bolig til et udeareal. Den adskiller sig fra en almindelig terrassedør ved at have to døre indbygget i stedet for én, hvilket gør den mere lys- og luftgivende. 

Hos JNA kan du skræddersy din dobbelte terrassedør ud fra specifikke mål og ønsker til udseende og funktionalitet.

Bring haven ind i din bolig med en flot dobbelt terrassedør

En dobbelt terrassedør er perfekt hele året rundt. Når det er godt vejr, vil du højst sandsynligt gerne sidde ude og nyde solen ligesom de fleste andre danskere. Men hvis du en sommerdag hellere vil være indenfor, så kan du stadig nyde udsynet til haven med din terrassedør. På mørke og regnfulde dage kan du udnytte vinduespartierne til at få så meget lys ind i din bolig som muligt, og på en smuk vinterdag kan du nyde synet af en sneklædt græsplæne.

Den dobbelte terrassedør bringer altså med dens store vinduer liv, lys og farver ind i dit hjem og fungerer på mange måder ligesom et stort lærred. Du vil med garanti få følelsen af, at naturen kommer helt tæt på og, du vil mærke roen sænke sig. 

Skræddersy din dobbelte terrassedør med tilvalg

Hos JNA kan du vælge at bestille din nye dobbelte terrassedør i vores standardmål, eller du kan få den produceret i specialmål og hertil designe døren med de tilvalg, der dækker dit behov. Vi anbefaler, at du har gjort dig overvejelser om dine ønsker til funktionalitet og udseende, inden du køber den perfekte dobbelte terrassedør til dit hjem. Dette vil gøre bestillingsprocessen både hurtigere og nemmere.

Du kan skræddersy din terrassedør ud fra blandt andet disse specifikke elementer:

 • Materialetype
 • Glasdesign
 • Specialglas
 • Åbningsretning
 • Farve
 • Sprossetype
 • Dørtrin
 • Dørbremse
 • Ventil
 • Låstype
 • Dørgreb

Med denne mulighed får du sat dit personlige præg på din terrassedør, og din tilfredshed med produktet vil være langt større, når du selv har designet den.

Materialevalg

Når du overvejer at investere i nye dobbelte terrassedøre, er det vigtigt at vælge det rigtige materiale. Hos JNA tilbyder vi dobbelte terrassedøre i træ eller træ/alu, hver med deres unikke kendetegn, der påvirker udseende, vedligeholdelsesbehov og den samlede pris. Her er en oversigt over forskellene på de to:

Træ

Træ er velegnet til boliger i ældre byggestil, da det er det materiale, der oprindeligt blev brugt til døre og vinduer. Bruger man altså træ som materiale, bevarer man det oprindelige udtryk. Vores trædøre er lavet af skandinavisk fyrretræ med en kerneandel på 90%. Trædøre er det billigere valg af de to materialer, men kræver regelmæssig vedligeholdelse, da de skal males hver 4-5 år for at bevare deres udseende og kvalitet.

Træ/alu

En træ/alu-dør giver dig det klassiske træ indenfor, mens den udvendige side er beklædt med aluminium. Dette resulterer i et minimalt vedligeholdelsesbehov, da døren kun kræver periodisk rengøring med vand og sæbe for at bevare sit udseende.

Få høj sikkerhed på din dobbelte terrassedør

Når du køber en dobbelt terrassedør hos JNA, så kan du være helt sikker på, at produktet er i høj og sikker kvalitet. Produktionen af alle nye vinduer og døre sker med præcision og stort ansvar, og vi sørger også for at sikre kvaliteten i den omkringliggende proces ved professionel opmåling, levering og montering.

Vi ønsker, at du skal kunne sove trygt om natten med vished om, at sikkerheden på din dobbelte terrassedør er i top. Derfor inkluderer vi indbrudssikring som standard i dit køb.   

Det betyder, at vi har sørget for at kvalitetssikre døren med indbrudshæmmende detaljer, som vil holde indbrudstyven ude.

Opmåling og montering af din terrassedør

Vi tilbyder professionel opmåling og montering til dig, der ønsker ekspertise til disse opgaver. Vi samarbejder i den forbindelse med NSF Byggeentreprise, som har stor erfaring med døre og vinduer. Du skal blot informere os om, at du vil benytte dig af den professionelle service, og så vil vi sætte dig i kontakt med dem. 

Når du bestiller opmåling til dobbelte terrassedøre eller andet hos os, så får du altid byg- og målgaranti. Det betyder, at hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller udfordringer, eksempelvis at du modtager en dør med de forkerte mål, så løser vi selvfølgelig problemet ved, i dette tilfælde, at sende dig en ny dør.

Der er også den mulighed, at du selv monterer din terrassedør, hvis du har mod på det. Vi har lavet en guide og video til montering, som beskriver, hvordan du skal gøre. 

Har du spørgsmål eller brug for vejledning undervejs i processen, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 23 15 23.

Sådan vedligeholder du din dobbelte terrassedør

Vores dobbelte terrassedøre fås i træ eller træ/alu-kombinationen. Hvis du har en holdning til vedligeholdelse, så er det ikke helt ligegyldigt, hvilket materiale du vælger. 

Almindelig fyrretræ kræver god pleje med jævne mellemrum for at sikre en lang levetid. Men hvis du ønsker mindre vedligeholdelse, skal du vælge en terrassedør i træ/alu, som har en udvendig alu-beklædning, der ikke skal vedligeholdes. Det betyder blot, at du skal sørge for at vaske og smøre den indvendige side efter behov. 

Du får op til 12 års garanti med i købet

Vi tilbyder, udover vores normale 5 års garanti i henhold til vores handelsbetingelser, ekstra 5 år, så du i alt får en garantiperiode på op til 12 år på vores produkter i træ og træ/aluminium.

Få altid hjælp og vejledning

Hvis du har svært ved at finde en dobbelt terrassedør til din bolig, så er du velkommen til at kontakte os for vejledning. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og overvejelser. Vi har også et stort udvalg af andre yderdøre, hvis du overvejer en helt anden dørtype.

Telefon: 70 23 15 23 - se vores åbningstider

E-mail: Jna@jna.dk