40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Kom tyven i forkøbet!

Vidste du, at der i 2021 blev anmeldt over 14.800 indbrud i private hjem i Danmark? Vi har derfor fyldt vores produkter med detaljer, som gør det vanskeligere for indbrudstyven at bryde ind i dit hjem.

 

Indbrudssikring som standard!

Vi mener ikke, at sikkerhed og tryghed skal koste ekstra. Vores produkter er derfor som standard produceret med indbrudshæmmende detaljer, som kan give dig og din familie tryghed. Vi ved nemlig af erfaring, at det er de små detaljer, der er med til at gøre den HELT store forskel - så du kan holde tyven ude. Hos os får du: Paskvilgreb med hagekolver, indbrudssikret slutblik, skråtstillede skruer, sikkerhedslimet glas og 6 Stiftet cylinder.

Gå på opdagelse og se alle detaljerne.

Indbrudssikre hagekolver

I alle sidehængte vinduer med paskvilgreb er der monteret hagekolver. Hagekolver fungerer ved, at de hager sig fast i slutblikket ved lukning af vinduer, og danner en meget stærk og tæt enhed. Det er derved vanskeligt at brække vinduet op udefra.

Hagekolver er diskret med til at sikre dig og din familie.

6 stiftet cylinder

Vores døre er altid monteret med en moderne 6 stiftet cylinder. Cylinderen opfylder DS/EN1303 krav.

Derudover er dørene med bankesikre og dirkefri låse med inbyggede sikkerhedsstifter. Med denne låsecylinder er det umuligt, at bruge bankenøgle eller at dirke døren op. 

Cylinderen kan bruges på alle yderdøre m.m. og derved sikre dit hjem i højeste klasse. 

Dobbelt cylinder

I alle vores yderdøre, har du mulighed for at vælge dobbelt cylinder. Det betyder, at du både skal bruge nøgle udvendigt og indvendigt for at låse døren op, hvilket gør det vanskeligt for tyven, blot at knuse en rude og låse døren op.

Indbrudssikret slutblik

Alle produkter har indbrudssikret slutblik. Det er i slutblikket hagekolverne hager sig fast i, når vinduet eller døren lukkes. Vores vinduer og døre har monteret slutblik med skråtstillede skruer, som øger udtræksværdien på slutblikket ved forsøg på indbrud.

Det betyder, at vinduet eller døren er meget sværere at bryde op. Samtidig kan slutblikket løbende justeres, så der altid sikres en optimal tæthed mellem ramme og karm. Da det ofte er igennem vinduet, at tyven får adgang til huset, gør slutblikket det derfor vanskeligere at få uanmeldt besøg.

Skråtstillede skruer i slutblik

Vores vinduer og døre har monteret slutblik med skråtstillede skruer, det betyder at vinduet eller døren er meget sværere at bryde op.

Samtidig kan slutblikket løbende justeres, så der altid sikres en optimal tæthed mellem ramme og karm.

Sikkerhedslimet rude

Alle vores ruder bliver limet fast. Det betyder, at det er vanskeligere for indbrudstyven at afmontere glaslisterne og tage glasset ud.

Lamineret glas

Der er mulighed for at vælge lamineret sikkerhedsglas, når du bestiller vinduer og døre hos JNA. Når glasset er lamineret, betyder det, at hvis glasset skulle blive smadret eller gå itu, hæfter glassplinterne sig fast i plastfolien og minimerer risikoen for skæreskader.


Tjek vores kvalitet

Det er de små detaljer, der gør den store forskel!

Når du vælger vinduer og døre, er det vigtigt, at du ligger mærke til detaljerne. Vores produkter er fyldt med lækre detaljer. Gå på opdagelse, og se hvorfor du får et helt særligt kvalitetsprodukt, når du vælger vinduer og døre fra JNA.


Hos os er der ingen straksbetaling!

Du betaler først, når vi sender varen

Altid gratis fragt på din ordre uanset mængde!*

 

*Gælder DK fastland og brofaste øer