Vinduesdøre

En vinduesdør minder om en terrassedør. Dog har den en ramme, der er lige så smal som rammen på et vindue. Dette giver et stort glasfelt og ekstra lysindfald. Den er perfekt, som udgang til haven, terrassen eller altanen. Se hele vores udvalg herunder.

Hvad er en vinduesdør? 

En vinduesdør er en terrassedør, som har en meget tynd ramme, den tynde ramme rundt om glasset gør at vinduesdøren får et let udtryk og at udsynet til haven bliver større.

En vinduesdør passer både til ældre boliger, da vores vinduesdøre også fås med sprosser.

De passer naturligvis også godt til boliger som gerne vil skabe et mere moderne udtrykt, da den smalle ramme giver et moderne og stilrent udtryk.

 

Skræddersyet til dine ønsker

Vinduesdøre fra JNA fås både i træ, træ/alu og PVC, samt med og uden sprosser. Design din egen vinduesdør, så skræddersyer vi efter dine mål og ønsker. Du kan vælge en af ovenstående modeller, indtaste mål og ønsker og se prisen med det samme.

Vi producerer først vinduerne og dørene når de er bestilt, så er vi sikrer produktet bliver præcis, som du ønsker det og passer perfekt til din bolig.

Pas godt på din vinduesdør 

Vinduesdøre og generelt produkter fra JNA er lavet i god kvalitet og kan holde i mange år, men det er vigtigt at de får den rette vedligeholdelse og bliver passet på.

Vælger du en vinduesdør i fyrretræ, får du et naturligt produkt som har brug for at blive malet med jævne mellemrum, det er vigtigt at malingen aldrig begynder at skalle eller falde af, da det er malingen som beskytter træværket og holder træet sundt og stærkt.

Vælger du en din vinduesdør i træ/alu bliver der monteret en tynd alu-profil på den udvendige side af døren, den gør vinduesdøren mere modstandsdygtig overfor vind og vejr. Det betyder også, at du ikke skal male døren på den udvendige side, hvor det er mest udsat.

Det er også muligt at vælge en vinduesdør i det praktiske PVC, PVC er et plastmateriale, som er meget modstandsdygtigt overfor al slags vejr. En vinduesdør i PVC kræver stort set ingen vedligeholdelse og kan holde i virkelig mange år.

 

Mål op til din nye vinduesdør

Inden du går i gang med bestilling af dine nye vinduer og døre, er det vigtigt at få målt korrekt op. Du behøver ikke være ’gør-det-selv-typen eller være dygtig med dine hænder for selv at kunne tage de korrekte mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an. – Se guiden her. Alt du skal bruge, er målebånd, blyant og papir. 

Har du styr på redningsåbningerne? 

Det er vigtigt at overholde reglerne omkring redningsåbningerne hvis det værst tænkelige skulle ske, og der skulle komme ild i din bolig. Der er regler om, at i alle opholdsrum skal der være minimum to flugtveje, udover den dør man kommer ind i rummet af skal der være en flugtvej mere i form af et vindue eller en dør.

Hvis du vælger at montere en vinduesdør, så er der helt styr på redningsåbningerne, fremfor hvis du vælger et fastkarmsvindue. Du kan læse mere om kravene til redningsåbninger, samt hvordan du kan overholde dem her.

Kontakt os for rådgivning 

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med din bestilling af en ny vinduesdør, så kontakt os, vi er klar til at hjælpe dig videre med dit projekt.