40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Vinduesdøre

En vinduesdør minder om en terrassedør. Dog har den en ramme, der er lige så smal som rammen på et vindue. Dette giver et stort glasfelt og ekstra lysindfald. Den er perfekt, som udgang til haven, terrassen eller altanen. Se hele vores udvalg herunder.

Hvad er en vinduesdør? 

En vinduesdør er en terrassedør, som har en meget tynd ramme, den tynde ramme rundt om glasset gør at vinduesdøren får et let udtryk og at udsynet til haven bliver større.

En vinduesdør passer både til ældre boliger, da vores vinduesdøre også fås med sprosser.

De passer naturligvis også godt til boliger som gerne vil skabe et mere moderne udtrykt, da den smalle ramme giver et moderne og stilrent udtryk.

 

Skræddersyet til dine ønsker

Vinduesdøre fra JNA fås både i træ, træ/alu og PVC, samt med og uden sprosser. Design din egen vinduesdør, så skræddersyer vi efter dine mål og ønsker. Du kan vælge en af ovenstående modeller, indtaste mål og ønsker og se prisen med det samme.

Vi producerer først vinduerne og dørene når de er bestilt, så er vi sikrer produktet bliver præcis, som du ønsker det og passer perfekt til din bolig.

Pas godt på din vinduesdør 

Vinduesdøre og generelt produkter fra JNA er lavet i god kvalitet og kan holde i mange år, men det er vigtigt at de får den rette vedligeholdelse og bliver passet på.

Vælger du en vinduesdør i fyrretræ, får du et naturligt produkt som har brug for at blive malet med jævne mellemrum, det er vigtigt at malingen aldrig begynder at skalle eller falde af, da det er malingen som beskytter træværket og holder træet sundt og stærkt.

Vælger du en din vinduesdør i træ/alu bliver der monteret en tynd alu-profil på den udvendige side af døren, den gør vinduesdøren mere modstandsdygtig overfor vind og vejr. Det betyder også, at du ikke skal male døren på den udvendige side, hvor det er mest udsat.

Det er også muligt at vælge en vinduesdør i det praktiske PVC, PVC er et plastmateriale, som er meget modstandsdygtigt overfor al slags vejr. En vinduesdør i PVC kræver stort set ingen vedligeholdelse og kan holde i virkelig mange år.

 

Ting du skal være opmærksom på, når du køber en vinduesdør

Åbningsretning

Når du bestiller din vinduesdør, er det smart at overveje, i hvilken retning den skal åbne. Skal døren åbne ind i boligen eller ud af boligen? Mange foretrækker, at vinduesdøren åbner udad, for at undgå at den optager plads inde i rummet. Men hvis din dør åbner ud til en terrasse eller altan, hvor pladsen er begrænset, kan det være fornuftigt at vælge, at den åbner indad. Du har også mulighed for at specificere, om din vinduesdør skal hængsles på højre eller venstre side. Alt dette vælger du i vores produktkonfigurator.

Er der pladsmangel i din bolig, kan du overveje at vælge vores hæveskydedør, der blot skydes til siden, og således ikke optager plads, når den åbner.

Specialglas

Når du køber en vinduesdør hos JNA, er der forskellige tilvalg, du kan foretage dig, når det kommer til glastype og glasdesign. Dette er valg, der kan bidrage til en bedre hverdag.

Solglas

Det kan være dejligt, at få masser af sollys ind i boligen, men med så stor en glasflade, kan det også resultere i overophedning af boligen. Med solglas lukkes det meste af sollyset ind, mens det meste af solvarmen holdes ude. På denne måde kan du få fordelen af lyset, men der bliver knapt så varmt i din bolig.

Matteret glas

Ønsker du det ekstra lys fra vinduesdøren, men ønsker du ikke at forbipasserende, nysgerrige blikke, skal kunne se ind i din bolig, kan du med fordel tilvælge matteret glas til din vinduesdøre. Du kan vælge imellem cotswold, satinato og Crepi. Disse gør, at det ikke er muligt at se igennem ruden, og samtidig giver de ruden et flot udtryk.

Sikkerhedsglas

Der skal mere til, for at slå sikkerhedsglas i stykker, end for at slå almindeligt glas i stykker. Men er ulykken ude, så bliver glasset slået i små stykker, som minimerer risikoen for skæreskader markant. Dette glas kan være en fordel, hvis din dør befinder sig et lidt udsat sted, som ud til en have, hvor der spilles bold.

Lydglas

Bor du i et område med meget støj, kan det være fordelagtigt at investere i støjdæmpende glas. Dette mindsker mængden af udefrakommende støj, der trænger ind i din bolig. Således kan din bolig blive mere behagelig at opholde sig i.