Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

   

Vinduer

Vinduer

Hos JNA skræddersyer vi vores vinduer og døre efter dine mål og ønsker. Vi er specialister i fyrretræ og træ/alu vinduer – og hjælper gerne med både opmåling, levering og professionel montage.

Find de ønskede vinduer og beregn din pris:

Nye energivinduer - fås både som 2- og 3-lags vinduer til alle husets rum

Leder du efter nye vinduer? Vi har vinduer til hele huset og i høj kvalitet - med og uden sprosser. Savner du inspiration til dine nye vinduer, finder du her på siden et rigt udvalg af forskellige energirigtige vinduer i mange udformninger - du vælger selv farve og størrelse. Samtidig vælger du frit, hvilket slags materiale du ønsker dine nye vinduer skal være. Vælger du vores nye Premium-serie, er du garanteret vinduer med ekstra højt finish og forbedret indbrudssikring.

Vi producerer på egen fabrik og har vi altid gode tilbud på vinduer. Hos JNA får du derfor altid en rigtig god pris på dine nye vinduer. JNA vinduer efter specialmål er både flotte, CE-mærkede og billige vinduer, som passer til alle slags huse og bygninger. I vores sortiment finder du blandt andet vores charmerende bondehusvinduer, vores dannebrogsvinduer - inspireret af det danske flag, sidehængte vinduer i moderne design og stilfulde frederiksberg vinduer. Vores priser på vinduer, er altid lave i forhold til markedet, uden det går ud over kvaliteten på det enkelte vindue.

Er du på jagt efter vinduer i PVC, så kan du finde forskellige modeller hos Sparvinduer.dk

Vores vinduer efter mål har alle de væsentlige kvalitetsgodkendelser, der sikrer, at du får en solid og god løsning. Hos JNA har du også mulighed for at bestille flotte og billige døre efter mål, der passer til dine vinduer. Se for eksempel vores terrassedør efter mål eller vores facadedør efter mål. Du er også meget velkommen til at besøge vores fysiske udstillinger i Langeskov, Aalborg, Næstved, Herning og Roskilde Læs, hvordan du bedst opmåler til dine nye vinduer.

Har du spørgsmål eller mangler du inspiration eller gode råd? Vi har mere end 40 års erfaring inden for vinduesbranchen og vil meget gerne hjælpe dig med at finde dit helt rigtige nye vindue.

Er du i tvivl om, hvilke vinduer, der passer bedst til din bolig. Så læs her, hvilke fordele, der findes ved de forskellige materialetyper, fyrretræ og træ/aluminium. Vi har også lavet nogle priseksempler på forskellige hustyper, her kan du finde et hus som minder om dit, og se hvad en total udskiftning koster, find priseksemplerne her