40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Nye vinduer efter mål

Nye vinduer efter mål

Skræddersy dine vinduer efter dine ønsker og dine mål hos JNA. Når du har valgt dine vinduer, står vi klar til at hjælpe med opmåling og montage.

Find og vælg dine vinduer her Se mere om vores vinduer

Drømmer du om nye vinduer til din bolig?

Vil du gerne udskifte dine ældre vinduer med nye, energirigtige vinduer? Eller står du med et byggeprojekt og skal bruge helt nye vinduer efter mål? Så er JNA det rette sted for dig. Vi har et bredt sortiment med flere forskellige designs i høj kvalitet, og så leverer vi gerne efter både standard- og specialmål. Du kan derfor trygt udvælge dine favoritter og derved finde vinduer til hele huset. Vi sørger for de passer og lever op til dine krav og ønsker.

Mangler du inspiration til dit vinduesprojekt? Se gerne vores mange forskellige modeller her på siden. Du finder flere typer af moderne vinduer, som alle har en solid holdbarhed. Alle vores nye vinduer er for eksempel energimærket og i høj kvalitet.

Du kan derfor roligt finde dine drømmevinduer hos os. Vi skræddersyr nemlig vinduerne præcis, som du ønsker dem, så de passer til dit hus og dine behov. Vælg den ønskede model, antal sprosser, farver, materialer, mål og meget mere. Du vil altid kunne se prisen på dit vindue med det samme, og du kan dermed sikkert klikke valg til og fra, så både pris og design passer til dig.

Hvad koster en komplet udskiftning af dine vinduer?

Det kan virke overvældende at skulle udskifte alle vinduer, og derfor har vi hos JNA samlet en række priseksempler. Du kan på den måde få et hurtigt og sikkert overblik over, hvad det vil koste at få nye vinduer og døre til din bolig. 

Vi har i de fire eksempler taget udgangspunkt i populære boligtyper samt baseret eksemplerne på de mest populære vinduesstørrelser og -tilvalg. På den måde får du et realistisk billede af, hvad det vil koste at lave en total udskiftning. Vil du gerne have andre vinduer end dem, der er i eksemplerne? Du kan altid klikke ind på dine ønskede vinduer, indtaste dine specifikationer, og få prisen den vej. Du skal dog huske på, at bruger du denne metode, inkluderer prisen ikke opmåling og montering.

Få professionel opmåling og montering af dine vinduer

Hos JNA tilbyder vi professionel opmåling og montering, så du kan være sikker på, at hele processen foregår, som den skal. Du kan på den måde trygt vælge de vinduer, du bedst kan lide, og så sørger vi for, at der bliver målt op til vinduerne, så du kan bestille dem efter de rette mål. Når du har fået vinduerne, sørger vi også gerne for professionel montering.

Du kan vælge at få hjælp til både opmåling og montering, eller du kan vælge én af de to. Det er op til dig, hvad du foretrækker. En ting er dog sikkert: Hos os får du både byg- og målgaranti. Det betyder, at skulle der ske fejl med mål eller montering, så sørger vi selvfølgelig for, at der bliver rettet op på fejlen. Har du for eksempel fået vinduer efter forkerte mål, så ombytter vi uden beregning. Og hvis du oplever udfordringer, står vi altså klar.

Hvilken type vinduer passer til dit hjem?

Når du skal vælge nye vinduer til dit hjem, kan du med fordel overveje både udseende og vinduesmodel. Begge dele spiller nemlig ind i forhold til det samlede udtryk. Ønsker du for eksempel klassiske eller muligvis trekantede vinduer? Så har har det betydning for både husets udtryk og din tilfredshed. Hertil skal du også overveje, hvordan dine vinduer skal åbne - både i forhold til det indre og ydre design.

Overvejer du for eksempel et tophængt eller et topstyret vindue? Så kan du med fordel dykke ned i en af de to kategorier her på siden. Er du i tvivl om forskellen mellem de to typer af vinduer? Så er du ikke alene. Begge vinduer minder meget om hinanden, hvor den væsentligste forskel ligger i vinduernes beslag. Du kan læse mere om forskellen på de to modeller her.

Efter valg af udseende og model kan du gå videre til at vælge den rette type materiale for dig og din bolig.

Vælg materialet til dine vinduer

Når du vælger materialet til dine vinduer, skal du igen indtænke det overordnede design. Materialevalget påvirker nemlig også det samlede udtryk. Vi har hos JNA udarbejdet en side om vinduesmaterialer, og hvordan du vælger det rette for dig. Så klik gerne ind, og udforsk dine muligheder.

Ønsker du minimal vedligeholdelse på dine nye vinduer og døre? Så har materialet igen betydning. Vælg træ/alu-vinduer som er af fyrretræ med en udvendig alu-beklædning. På den måde slipper du for at finde malerpenslen frem, og du får flotte vinduer, som holder i mange år. Læs mere om de mange fordele ved træ/alu her. Har du derimod intet imod lidt maling og behandling? Så kan vinduer af rent træ, være noget for dig. De giver et flot og stilfuldt udtryk, hvortil træ er et yderst holdbart materiale, hvis det overfladebehandles løbende.

Hos JNA har vi fuld forståelse for, at det kan være et stort projekt at vælge de rigtige døre og vinduer, og derfor står vi selvfølgelig til rådighed med vejledning, hvis du har spørgsmål.

Få vinduer, der lever op til sikkerhedsreglerne

Det lyder måske en smule omstændigt, men når du køber nye vinduer, bør du overveje, om din bolig overholder sikkerhedsreglerne omkring redningsåbninger. Det betyder kort, at der skal være redningsåbninger i alle opholdsrum i tilfælde af brand. 

Selvom du skal overholde disse regler, behøver du hos JNA ikke gå på kompromis med dine vinduers udseende. Vi har et bredt sortiment med mange tilpasningsmuligheder, så du kan vælger vinduer, der passer til din personlige stil, dine specifikke mål og samtidig overholder reglerne om redningsåbninger.

Hvilken farve skal dine vinduer have?

Skab din egen stil og stemning, vælg vinduer og døre med farver som gør en forskel både ude og inde. Hos JNA Vinduer & Døre kan du vælge imellem et væld af forskellige farver, og du behøver ikke vælge den samme farve ude og inde.

Lad dig ikke begrænse, ønsker du en helt særlig farve, som matcher farven på din facade eller andet, så kan du vælge ’special RAL farve’ og indtaste farvekoden. 

Ønsker du vinduer og døre i træ/alu kan den udvendige side med aluminiumsprofilen dog kun produceres i et bredt udvalg af standard farver. Vælger du derimod fyrretræ, har du ingen begrænsninger.

Kontakt os for rådgivning om vinduer og døre

Har du brug for rådgivning til dit projekt? Eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer eller døre? Så tag endelig kontakt til vores kundeservice. Vi står klar med personlig og professionel rådgivning. Her tager vi udgangspunkt i dine behov, så du får den rette løsning for dig og dit hjem.

Hvis du køber vinduer og døre fra os, får du altså ikke bare høj kvalitet, godt håndværk og stilfuldt design. Du får også personlige løsninger, der opfylder lige præcis dine behov. Du kan altså få de helt rigtige vinduer til lige præcis din bolig.

Black Week er også en ting her hos os, og derfor har vi lavet en side, hvor du kan se det vigtigste om kampagnen, så du kan finde netop de vinduer eller døre som du leder efter - til en rigtig god pris: Black Week/Friday - vinduer og døre