Priser på nye vinduer efter mål

Hos JNA skræddersyer vi vores vinduer og døre efter dine mål og ønsker. Vi er specialister i fyrretræ og træ/alu vinduer – og hjælper gerne med både opmåling, levering og professionel montage.

Find de ønskede vinduer og beregn din pris:

Drømmer du om nye vinduer til din bolig?

Leder du efter nye vinduer? Vi har vinduer til hele huset i høj kvalitet i mange forskellige modeller. Mangler du inspiration til dit vinduesprojekt, så se vores mange forskellige modeller på denne side.

Alle vinduerne er energimærket og i høj kvalitet, du kan skræddersy dine vinduer præcis, som du ønsker dem, så de passer til dit hus og dine behov. Vælg den ønskede model, antal sprosser, farver, materialer, mål og meget mere, du kan altid se prisen på dit vindue med det samme.


Er du nysgerrig på hvad det koster med en komplet udskiftning?

Få hurtigt og nemt en idé om, hvad det vil koste at få nye vinduer og døre til din bolig. Vi har taget udgangspunkt i fire boligtyper og baseret eksemplerne på de mest populære størrelser og tilvalg, for at give et samlet overblik på hvad det vil koste. Find priseksemplerne her.

Ønsker du nye vinduer med minimal vedligeholdelse?

Ønsker du minimal vedligeholdelse på dine nye vinduer og døre? Vælg træ/alu som er fyrretræsvinduer med en udvendig alubeklædning, så slipper du for at finde malerpenslen frem, og du får flotte vinduer og døre, som holder i mange år. Læs mere om de mange fordele ved træ/alu her

Er du i tvivl om hvilken type vindue der passer til dit hjem?

Vælg de rigtige vinduer og døre til dit hjem, det er en stor beslutning at kaste sig ud i et renoveringsprojekt, og det er derfor vigtigt at overveje sine valg nøje inden start. Hvad skal du overveje? Det vigtigste er udseende og valg af model, som skal passe til huset, dernæst valg af materiale som ikke blot skal passe til huset men også til dig. Læs mere om hvordan du vælger de rigtige vinduer til dit hus.

Har du styr på kravene til redningsåbninger i din bolig?

Overholder din bolig sikkerhedsreglerne omkring redningsåbninger? Der skal være redningsåbninger i alle opholdsrum i tilfælde af brand, hos JNA behøver du ikke gå på kompromis med vinduet eller dørens udseende for at overholde reglerne – læs mere om hvilke regler der er til redningsåbninger her.

Tophængt eller topstyret vindue – hvad er forskellen?

Overvejer du et tophængt eller et topstyret vindue, men er du i tvivl om forskellen? Begge vinduer minder meget om hinanden, dog er der en væsentlig forskel på deres beslag. Læs mere om forskellen her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.