40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Nyt topstyret vindue eller tophængt vindue?

Overvejer du et topstyret vindue eller et tophængt vindue, men er du i tvivl om forskellen? Begge vinduer minder meget om hinanden, dog er der en væsentlig forskel på deres beslag. Læs mere om forskellen her.


10 års garanti

Energimærket

Høj indbrudssikkerhed


Hvad skal du vælge?

Forskellen på et topstyret og et tophængt vindue er alene den type beslag, der er monteret i vinduet. Begge typer kan fås i flere forskellige modeller og kan leveres med og uden sprosser.

Der er typisk lidt prisforskel på de to typer af vinduer, hvor den tophængte er den billigste. Til gengæld er det topstyret mere brugervenligt og kan som standard også lukkes i en ventilationsstilling, hvilket sikrer et godt indeklima i boligen

Tophængt vindue

Et tophængt vindue er en ældre og traditionel vinduestype, der fås i 1 - 4 fag. Det åbner ud forneden og er med hasper i siderne samt en udskydelig stang som muliggøre flere forskellige åbningspositioner afhængig af, hvor meget du ønsker at åbne vinduet. Der er synlige varme-galvaniserede hængsler udvendigt.

Alle vores bundglaslister er i aluminium, hvilket forbedrer levetiden af vinduerne. Aluminiumslisterne er vejrbestandige og tager derfor ikke på samme måde skade af vind og vejr, som de traditionelle trælister.

Det tophængte vindue kan fås i fyrretræ.

Tophængte vinduer benyttes, hvor der ikke er krav om grebsbetjening, f.eks. i kældervinduer som sjældent åbnes. Dette vindue er derfor et af vores mest populære produkter til badeværelset eller kælderen.

Topstyret vindue

Et topstyret vindue er et moderne og særdeles populært vindue. Det har utrolig mange anvendelsesmuligheder, da det passer godt ind i mange forskellige rum. Som nævnt ovenfor er det alene beslagene, der adskiller det topstyret fra det almindelige tophængte vindue.

Vinduet der fås i 1 - 4 fag, er forsynet med en enkel, nem og trinløs åbning, der gør vinduet nemt at betjene i alle typer af rum. Vinduet er som standard med en indbygget ventilationsåbning, samt “skjulte” beslag udvendigt. Vinduet kan også leveres med paskvilgreb med lås.

Det topstyrede vindue fås både i fyrretræ og træ/alu.

Også her er alle vores bundglaslister i aluminium, hvilket forbedrer levetiden af vinduerne.

Se priser og læs endnu mere om tophængte vinduer og/eller topstyrede vinduer.

Find de rigtige mål til dine nye vinduer og døre

Inden du går i gang med dit vinduesprojekt, er det vigtigt at få målt korrekt op til dine nye vinduer og døre. Du behøver hverken at være ’gør-det-selv-typen’ eller professionel håndværker, for at kunne finde de rigtige mål. Vi har lavet en lille guide, så du nemt og hurtigt kan se, hvordan du griber opgaven an – se ’sådan måler du op’ her.

Få vinduer og døre i høj kvalitet

Det er de små detaljer der er med til at gøre den store forskel! Vinduer og døre fra JNA er i høj kvalitet, så du er sikker på at få vinduer og døre som holder sig flotte i mange år. Læs mere om hvilke detaljer, som er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre? Kontakt os, så vejleder vi dig om dit køb af nye vinduer eller døre.