40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Udestueelementer

Går du og drømmer om at bygge en udestue, eller mangler du blot udestueelementer til at færdiggøre din udestue? Så er du kommet til det rette sted. Hos os finder du et stort udvalg af vinduer til din udestue, og du kan skræddersy dem, så de passer lige til dine behov og ønsker.

Hvad er udestueelementer?

Udestueelementer er vinduer, som monteres i en udestue. Elementerne består oftest af store glasflader, der har til formål at bringe så meget lys og liv ind i udestuen som muligt, så der skabes en hyggelig og naturlig atmosfære. 

Skab et harmonisk ekstra rum i din bolig

Med en smuk og harmonisk udestue tilfører du ekstra kvadratmeter og mere værdi til din bolig, og du får skabt et rum, hvor du kan ånde ud, sidde med en god bog, nyde selskabet af bekendte og invitere haven helt ind i dit hjem. 

Til din udestue kan du vælge den enkle glaskonstruktion, hvor du får maksimal udbytte af både lys og omgivelser. Du kan også vælge at bygge en trækonstruktion og påføre de vinduer og døre, du synes passer bedst til.

Der er mange muligheder, og selvom du ikke har erfaring med at bygge, så kan du sagtens selv designe og planlægge din udestue, så den bliver præcis, som du ønsker den. Det er en god idé at medtænke harmoni i husets samlede udtryk, når du planlægger din udestue, sådan at udestuen ikke bare kommer til at være en “påsat” enhed. Udestuen skal gerne harmonere med husets arkitektur, så du forbliver glad og tilfreds med den i rigtig mange år.


Shop forskellige slags udestuevinduer

Går du på opdagelse i vores sortiment, vil du finde vinduespartier i høj kvalitet, som med garanti vil komplementere din udestue. Vinduerne fås blandt andet som fastkarmsvinduer - eksempelvis de klassiske udestuevinduer med en, to eller tre ruder. Du har også mulighed for at vælge fastkarmsvinduer med et indbygget topstyret vindue øverst eller i midten, samt et vindue med fyldning så noget af udsynet afskærmes. 

Når du har valgt dine vinduer, kan du tilvælge forskellige elementer og derved personliggøre vinduerne efter dit behov.

Design dit eget udestuevindue med tilvalg

Du kan her hos JNA designe en komplet udestue med tilvalg til dine udestueelementer. Først klikker du på den ønskede model, og herefter ledes du ind på bestillingssiden til alle tilvalgsmulighederne. Her finder du blandt andet: 

 • Materialetype
 • Glasdesign
 • Specialglas
 • Indvendig farve
 • Udvendig farve
 • Profil
 • Not
 • Glaslister

Samt en masse andet, alt afhængig af hvilke vinduer du vælger.

Opmåling og montering af dit udestuevindue

Vi ønsker at hjælpe dig godt i gang med dine nye vinduer. Derfor tilbyder vi professionel opmåling og montering til dig, der ønsker vores ekspertise i stedet for din egen. I den forbindelse har vi et tæt samarbejde med NSF Byggeentreprise, som med stor erfaring på området gerne kommer ud og opmåler til dine elementer og montere dem bagefter. Hvis du ønsker at benytte dig af denne service, skal du blot informere os, så skaber vi kontakten. 

Når du bestiller professionel opmåling, får du selvfølgelig målgaranti med. Det betyder, at NSF Byggeentreprise har ansvar for de korrekte mål, og hvis der mod forventning skulle ske en opmålingsfejl, så ombytter vi elementet uden beregningen.

Hvis du selv ønsker at montere dine elementer, så kan du med fordel følge vores guide og video til montering, som beskriver processen for dig. 

Hvis du har brug for hjælp og vejledning undervejs, så ring gerne til os på 70 23 15 23.

Vigtige ting at overveje, når du skal købe udestueelementer

2- eller 3-lags glas?

Når du køber et vindue hos os, kan du vælge imellem 2-lags og 3-lags glas, men hvad betyder dette? Der er lovkrav om, at helårshuse skal have vinduer med energimærke A. Vores 3-lags glas er energimærke A, mens vores 2-lags glas er energimærke B. Disse energimærkninger indikerer, hvor energirigtige vinduerne er. Skalaen går fra A til F, hvor A er bedst, og F er dårligst. Skal du bruge udestueelementerne til et helårshus, skal du altså have 3-lagsglas, mens du kan nøjes med 2-lagsglas til et fritidshus. 3-lagsglas vil dog være det mest energibesparende.

Skal jeg bestille med eller uden udluftningsventil?

Hvis du ønsker at forbedre ventilationen i udestuen, kan du tilkøbe en udluftningsventil til dine elementer. Denne ventil er indbygget i karmen, og kan effektivt bidrage til at cirkulere frisk luft i dit hjem, selv når vinduerne er lukkede. For at opnå optimal effekt, anbefales det at have flere udluftningsventiler, så de kan skabe en gennemgående luftcirkulation. Det er vigtigt at bemærke, at selvom ventilerne er meget nyttige, kan de ikke erstatte den daglige udluftning i boligen.

Vedligeholdelse af dine udestueelementer

Hos JNA kan du vælge vinduer og døre i træ og træ/alu-kombinationen. Vi anbefaler, inden du vælger materiale, at du forholder dig til, hvor meget vedligeholdelsen må fylde - og her er det vigtigt at være realistisk, så produkterne ikke bliver forsømt.

Ønsker du et udestueelement med et klassisk og smukt udtryk, der gerne må få en kærlig hånd i ny og næ for at sikre en lang levetid, så skal du vælge træ. Ønsker du derimod et materiale med minimal vedligeholdelse, så skal du vælge træ/alu, som har en aluminiumsbelægning på ydersiden af vinduet, hvilket gør den slidstærk og modstandsdygtig. Her skal du blot huske at pleje den indvendige side. 

Køb også andre udestueelementer

Når du nu er i gang, så se også vores udvalg af yderdøre til din udestue. Du kan med fordel overveje en almindelig- eller dobbelt terrassedør, hvis du ønsker direkte udgang fra udestuen til din have eller terrasse.

Oplev fordelene

Når du handler udestueelementer hos JNA, får du mere end bare kvalitetsprodukter og god kundeservice. Du får tilmeld nedenstående fordele:

 • Ingen forudbetaling
 • Mulighed for delbetaling 
 • Op til 12 års garanti
 • Indbrudssikker glasmontering
 • Vinduer der overholder BR18-krav

Black Week er også en ting her hos os, og derfor har vi lavet en side, hvor du kan se det vigtigste om kampagnen, så du kan finde netop de vinduer eller døre som du leder efter - til en rigtig god pris: Black Week/Friday - vinduer og døre

Vi er eksperter, og vi hjælper gerne!

Hvis du har svært ved at finde de rette udestueelementer til din nye udestue, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar ved telefonen, på mail og vores online chat, hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning eller vejledning. 

Telefon: 70 23 15 23 - se vores åbningstider

E-mail: Jna@jna.dk