Udestueelementer

Her finder du vinduer til din udestue. Alle vores udestue elementer laves efter dine mål og ønsker, så du kan få præcis den udestue, du drømmer om. Sammensættes ofte med vores terrassedøre for en komplet udestue.

Design dine udestueelementer her og beregn en pris med det samme:

Om SparFönster

SparFönster AB är en trygg partner med över 14 års online erfarenhet! Vi finns i Sverige, Danmark, Norge, och Tyskland. 

SparFönster AB är del av en solid koncern som producerar och säljer byggmaterial till flera länder i Europa.

Med vår 14 års långa erfarenhet som online fönsterleverantör har vi fått en unik inblick i marknaden. Vi har sett både upp-och nedgångar på marknaden, därför har vi också stor respekt för vår utveckling och vi investerar endast i kapital vi redan har tjänat. På så sätt garanteras oberoende och soliditet, vilket i slutändan resulterar i en ökad säkerhet för våra kunder.

Se alle vinduer
Se alle døre

Drømmer du om en udestue eller et stort vinduesparti?

Her finder du elementer, som kan bruges til at bygge din helt egen udestue af, eller til at skabe et stort vinduesparti i din bolig. Udestueelementer har mange egenskaber og kombinationsmuligheder.

Sammensæt udestueelementerne med terrassedøredobbelte terrassedøre eller vinduer, så de tilsammen danner et smukt vinduesparti.

Udestueelementerne danner store glasflader, som sørger for at solen kommer ind i dit hjem året rundt. Få en kop kaffe i en lun udestue om vinteren imens du nyder haven.

Skræddersy dine egne udestueelementer så de passer til dine ønsker og behov, du kan selv vælge mål, materiale, farve, sprosser mm.


Hvad koster det med nye vinduer og døre til hele huset?

Få hurtigt og nemt en idé om, hvad det vil koste at få nye vinduer og døre til din bolig. Vi har taget udgangspunkt i fire boligtyper og baseret eksemplerne på de mest populære størrelser og tilvalg, for at give et samlet overblik på hvad det vil koste. Find priseksemplerne her.

Benyt dig af håndværkerfradraget ved professionel montage

Få både håndværkerfradrag og energitilskud når du skifter vinduer og døre. Vi tilbyder professionel montage i samarbejde med de dygtige montører fra NSF Byggeentreprise, vælger du at benytte professionel montage, når du skifter dine vinduer og døre, har du ovenikøbet muligheden for at trække det fra i SKAT. Håndværkerfradraget er nemlig omfattet af blandt andet energirenovering, som hører under at få skiftet vinduer. Læs mere om håndværkerfradraget her.

Undgå indbrud med indbrudssikrede elementer

Kom indbrudstyven i forkøbet, vinduer og døre fra JNA har indbrudssikring som standard, fordi sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at indbrudstyven går udenom dit hjem.

Ønsker du minimal vedligeholdelse?

Ønsker du minimal vedligeholdelse på dine nye vinduer og døre? Vælg træ/alu som er fyrretræsvinduer med en udvendig alubeklædning, så slipper du for at finde malerpenslen frem, og du får flotte vinduer og døre, som holder i mange år. Læs mere om de mange fordele ved træ/alu her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.