Facadedøre

Med en flot facadedør fra JNA er du klar til at byde dine gæster velkommen. Vi skræddersyer produktet efter dine mål og ønsker, og uanset om du ønsker en facadedør med glas eller en fyldningsdør, så har vi løsningen til dig.

 1. Facadedør

  Facadedør 1 rude

 2. Facadedør

  Facadedør 2 ruder med sprosser

 3. Facadedør

  Facadedør 2 ruder

 4. Facadedør

  Facadedør 3 ruder med sprosser

 5. Facadedør

  Facadedør 3 ruder

 6. Facadedør

  Facadedør 4 ruder med sprosser

 7. Facadedør

  Facadedør 4 ruder

 8. Facadedør

  Facadedør 5 ruder

 9. Facadedør

  Facadedør 6 ruder

 10. Facadedør

  Facadedør 8 ruder

 11. Facadedør

  Facadedør 10 ruder

 12. Facadedør

  Facadedør 12 ruder

 13. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 1 rude

 14. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 2 ruder med sprosse

 15. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 2 ruder

 16. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 3 ruder

 17. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 4 ruder

 18. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning 6 ruder

 19. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger 1 rude

 20. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger 2 ruder med sprosse

 21. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger 2 ruder

 22. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger 3 ruder

 23. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldning 4 ruder

 24. Outside_closed

  Facadedør 2 fyldninger 6 ruder

 25. Facadedør

  Facadedør 2 vandrette fyldninger 1 rude

 26. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger og 1 rude

 27. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 2 ruder

 28. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 4 ruder

 29. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 6 ruder (3x2)

 30. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 6 ruder (2x3)

 31. Outside_closed

  Facadedør 3 fyldninger 9 ruder

 32. Outside_closed

  Facadedør 4 fyldninger 4 ruder

 33. Outside_closed

  Facadedør 4 fyldninger 6 ruder

 34. Facadedør

  Facadedør 1 fyldning

 35. Facadedør

  Facadedør 2 fyldninger

 36. Facadedør

  Facadedør 3 fyldninger

 37. Outside_closed

  Facadedør 4 fyldninger

 38. Outside_closed

  Facadedør 4 fyldninger (2x2)

 39. Outside_closed

  Facadedør 5 fyldninger

 40. Outside_closed

  Facadedør 6 fyldninger

 41. Outside_closed

  Facadedør 8 fyldninger

 42. Outside_closed

  Facadedør 10 fyldninger

 43. Outside_closed

  Facadedør 12 fyldninger

 44. Pladedør

  Pladedør Glat

 45. Pladedør

  Pladedør Vig

 46. Pladedør

  Pladedør Samsø

 47. Pladedør

  Pladedør Dragør

 48. Pladedør

  Pladedør Sejeroe

 49. Pladedør

  Pladedør Farsoe

 50. Pladedør

  Pladedør Dalby

 51. Pladedør

  Pladedør Ribe

 52. Pladedør

  Pladedør Rønde

 53. Pladedør

  Pladedør Højer

 54. Pladedør

  Pladedør Ans

 55. Pladedør

  Pladedør Hals

 56. Pladedør

  Pladedør Fur

 57. Pladedør

  Pladedør Fanø

 58. Pladedør

  Pladedør Egå

 59. Pladedør

  Pladedør Fakse

 60. Pladedør

  Pladedør Neksø

 61. Pladedør

  Pladedør Sorø

 62. Pladedør

  Pladedør Vrå

 63. Pladedør

  Pladedør Gram1

 64. Pladedør

  Pladedør Gram2

 65. Pladedør

  Pladedør Give1

 66. Pladedør

  Pladedør Give2

 67. Pladedør

  Pladedør Vemb

 68. Pladedør

  Pladedør Skals

 69. Pladedør

  Pladedør Henne

 70. Pladedør

  Pladedør Rømø1

 71. Pladedør

  Pladedør Rødby1

 72. Pladedør

  Pladedør Løkken

 73. Pladedør

  Pladedør Sæby

 74. Pladedør

  Pladedør Rønne

 75. Pladedør

  Pladedør Rudkøbing

 76. Pladedør

  Pladedør Tjele

 77. Pladedør

  Pladedør Anholt

Find din nye facadedør hos JNA

Hos JNA finder du et stort udvalg af facade- og hoveddøre i høj kvalitet og skønne designs. Du kan få alt fra facadedøre med enkelte ruder til facadedøre med skønne træmønstre. Så leder du efter et unikt design, der passer til din bolig? Du finder det her.

Udover at tilbyde forskellige modeller tilbyder vi også at producere nye facadedøre efter mål, så du kan være helt sikker på, at din drømmedør passer til din bolig. Alt, du skal gøre, er at finde den rette facadedør for dig og klikke ind på modellen, hvor det vil være muligt at indtaste dine specifikke mål. Vi leverer personlige løsninger, så du kommer i mål med dit renoveringsprojekt.

Udover vores tilbud på hoved- og facadedøre efter mål kan vi også anbefale vores dobbeltdøre til facaden til den større indgang.

Hvilken facadedør skal du vælge?

Når du har valgt dit foretrukne design, kan du begynde at overveje at udfylde dine specifikke ønsker til døren. Her tænker vi blandt andet på materiale og åbningsmuligheder.

Vil du eksempelvis gerne have en indadgående dør eller udadgående dør? Og skal den åbne i højre eller venstre side? Vi tilbyder det hele, da vi hos JNA forstår, at boliger er unikke og dermed har forskellige behov.

Udover åbningsmekanisme skal du også overveje, om du vil have en træ/alu-facadedør eller en træ-facadedør. Der er fordele ved begge, og du skal derfor blot tænke på, hvad der passer bedst til lige præcis dig. Er du i tvivl, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvor vi vil stå klar med rådgivning, der tager udgangspunkt i din situation og dine ønsker til den nye hoveddør.

Få en facadedør i sikker og høj kvalitet

Kvalitet og godt håndværk er vigtigt for os, og vi sørger derfor altid for, at vores facadedøre lever op til både vores og dine standarder. Vi sikrer fine detaljer og en flot finish i håndværket. Hertil sørger vi for, at vores facadedøre er produceret ansvarligt, så du med god samvittighed kan vælge lige dén facadedør, der passer ind hjemme hos dig.

Sammen med høj kvalitet og ansvarlig produktion får du også både lavenergiruder og CE-mærkning, når du vælger en facadedør med glas i. Det betyder, at du sparer på regningen, ligesom dit hus vil være bedre isoleret sammenlignet med ældre og muligvis utætte ruder. 

Hos JNA får du altså kvalitetsdøre hele vejen rundt. Du får:

 • Sikker produktion med ansvar
 • Fine detaljer og flot finish
 • Energirigtige løsninger 

En facadedør fra JNA er en sikker dør

Der sker desværre fortsat indbrud i Danmark, og det kan derfor være en god ide at indtænke indbrudssikring, når du bestiller nye døre til din bolig. Hos JNA har vi sørget for at inkorporere dette i vores elementer, så du kan være tryg fra start af. Du får blandt andet:

 • Paskvilgreb med hagekolver
 • Indbrudssikret slutbrik
 • Skråtstillede skruer
 • Sikkerhedslimet glas 

Bestiller du eksempelvis en facadedør efter mål, leverer vi den med 3-punktslukning. Det betyder, at din facadedør kan låses tre steder i karmen, hvilket hjælper til at holde tyvene ude. Hertil vil den gode sikring også hjælpe til en optimal tæthed og længere holdbarhed, hvilket gavner både varmeregning og vedligeholdelse. 

Hos JNA tror vi på, at sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra, og indbrudssikring er derfor med i den pris, du ser her på siden. Er du interesseret i at læse mere om, hvordan du holder tyven væk? Klik ind, og læs om vores indbrudshæmmende detaljer her.

Sådan får du styr på opmåling og montering 

Hos JNA har du altid mulighed for at bestille både professionel opmåling og montering, da vi har indgået et samarbejde med NSF Byggeentreprise. Det betyder, at du kan få hjælp fra professionelle montører, når du skal måle op til og endeligt montere din nye facadedør.   

Når du bestiller vores professionelle opmåling og montering får du altid byg- og målgaranti med, da vi tror på, at du skal være sikker og tryg i processen. Helt konkret betyder det, at vi står klar med hjælp og løsninger, hvis der mod forventning skulle ske fejl. Modtager du eksempelvis en facadedør med forkerte mål? Eller bliver døren monteret forkert? Vi sørger for, at der bliver rettet op på fejlen - selvfølgelig på vores regning. 

Du kan vælge at bestille både professionel opmåling og montage, eller du kan vælge én af de to services. Har du mod på det, kan du faktisk også måle op og montere selv - vi står selvfølgelig klar med rådgivning, hvis du har brug for det.

Vil du måle og montere din facadedør selv?

Vil du gerne måle op til din nye facadedør selv? Eller har du mod på at montere den, når du står med din nye dør? Med JNAs guides får du en god start. 

Vi har lavet en guide til opmåling, som du nemt kan følge, for at finde de rette mål til din facadedør. Alt du skal bruge er:

 • Skriveredskaber
 • Målebånd
 • Papir 

Det kræver altså ikke specielle redskaber eller værktøjer. Du kan sagtens måle op med de ting, du allerede har i hjemmet. Så find blyanten og målebåndet frem, og mål op til din nye drømmedør.

Når du har målt op og bestilt, går der ikke længe, før du står med døren ved din side. Også her har vi hos JNA udarbejdet en video samt guide, der viser, hvordan du kan montere din nye facadedør selv. I guiden kommer ind på, hvad du skal være opmærksom på, samt hvordan du præcist kan montere. 

Har du spørgsmål til processen, stå vi klar med rådgivning og svar på spørgsmål. Vores mål er nemlig, at du får det bedste resultat i dit renoveringsprojekt.

Overvejer du nye vinduer og døre? 

Har du fundet den rigtige facadedør for dig? Og er du interesseret i at udskifte dine andre døre? Eller eventuelt dine vinduer? Hos JNA har vi et godt sortiment af både vinduer og døre, så du kan få kvalitetselementer til hele din bolig. 

Vi har både elementer til udestuen og til hovedhuset, og du kan derfor med stor sandsynlighed finde lige netop de vinduer og døre, du har brug for.

Tag endelig kontakt for personlig rådgivning

Hvis du har spørgsmål til vores facadedøre eller brug for vejledning til dit renoveringsprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Med 40 års erfaring tilbyder vi personlig og professionel rådgivning, som tager udgangspunkt i lige netop dine behov. 

Vi står til rådighed både inden, under og efter dit køb, så du kan være tryg og sikker i hele processen. Hertil tilbyder vi selvfølgelig Op til 12 års garanti, da vi mener, det er vigtigt, at dine vinduer og døre holder langt ud i fremtiden.