Facadedøre

Med en flot facadedør fra JNA er du klar til at byde dine gæster velkommen. Vi skræddersyer produktet efter dine mål og ønsker. Uanset om du ønsker en facadedør med glas eller en fyldningsdør, så har vi løsningen til dig.

Vælg den ønskede model, indtast dine mål og beregn din pris:

Om vores facadedøre - 10 års garanti

Facadedør (også kaldet hoveddør) med lavenergiruder og CE-mærkning. Vælger du en facadedør fra JNA, vil den altid være CE-mærket og have moderne og energirigtige ruder. Vi forhandler kun energivenlige og billige facadedøre i høj kvalitet.

Vores facade dør efter mål leveres med 3-punktslukning, der betyder, at døren kan låses 3 steder i karmen. Det giver både optimal tæthed, længere levetid og er samtidig en rigtig god sikring mod indbrud. Du kan stole på en lav pris på hoveddør, når du handler med os.

Udover vores tilbud på hoveddøre efter mål, kan vi også anbefale vores dobbeltdøre til facaden, til den større indgang. Herover kan du se alle de forskellige muligheder for udformning og materialer til din nye hoveddør med glas. Så er du på udkig efter nye døre, kan du designe selv og få et tilbud på en facadedør tilpasset nøjagtigt dine behov.

Vi har selvfølgelig også et kæmpe udvalg i forskellige vinduestyper - se f.eks. vores store udvalg af fastkarmsvinduer og bondehusvinduer.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.