40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Korrekt opmåling til dine nye vinduer og døre

Se hvordan du nemt og enkelt tager de korrekte mål til dine nye vinduer og døre, inden du starter dit projekt.

Alt du skal bruge er:

 Målebånd

 Blyant

 Papir


Skræddersyede vinduer og døre efter dine mål


Vi producerer dine nye vinduer og døre på millimeteren

Når du køber nye vinduer og døre fra JNA, er de skræddersyet efter dine mål og ønsker, derfor er det vigtigt, at de bliver produceret efter dine præcise mål.

Du behøver ikke at være håndværker eller erfaren ’gør-det-selv-mand’, for nemt og hurtigt selv kunne måle op til nye vinduer og døre.

Alt du skal bruge er:

  •  Målebånd
  •  Blyant
  •  Papir

Sådan måler du op til nye vinduer og døre


Når du skal finde de mål til dine nye vinduer og døre, kan du vælge enten at måle hulmål eller karmmål, se hvordan du finder de forskellige mål her.

Hulmål:

Hulmål er målet på selve hullet i væggen set udefra. Bredden fra mursten til mursten. Du kan måle fra det eksisterende hul i væggen, og skal vinduet eller døren erstattes med en større model måler du dertil hvor du ønsker hullet skal være.

Karmmål:

Udvendig karmmål er det mål, vinduet eller døren bliver produceret i. Skal det nye vindue eller den nye dør erstatte et gammelt, kan du blot måle det gamle element.

Du kan også finde karmmålet, ved tage hulmålet og minus 2,5 – 3 cm., på den måde er der plads til fugen rundt om vinduet eller døren.

Bemærk: Vi oplyser karmmålet på ordrebekræftelsen ved bestilling, tjek venligst er målet er korrekt.

Sådan bestiller du

Når du bestiller nye vinduer og døre, skal du indtaste dine mål, her skal til indtaste bredden først og herefter højden, derfor er det en god idé at måle og notere i den rækkefølge. På den måde er du ikke i tvivl, om hvilke mål der er hvad.

Når du har indtastet dine mål og valgt dine ønsker til dine vinduer og døre kommer prisen frem med det samme, og du kan hurtigt se et uforpligtende tilbud.

Videoer med opmålingsguide


Step for step

Se step for step hvordan du finder de rigtige mål til dine nye vinduer og døre.

Tips og råd

Tag også et kig på vores selv-hjælps-videoer, hvor den erfarne Kuno Bonne giver dig gode tips og råd til, hvordan du tager de helt rigtige mål af dine vinduer og døre.

Se mere her!

Ønsker du professionel montage til dine nye vinduer og døre?

Få både håndværkerfradrag og energitilskud når du skifter vinduer og døre. Vi tilbyder professionel montage i samarbejde med de dygtige montører fra NSF Byggeentreprise, vælger du at benytte professionel montage, når du skifter dine vinduer og døre, har du ovenikøbet muligheden for at trække det fra i SKAT. Håndværkerfradraget er nemlig omfattet af blandt andet energirenovering, som hører under at få skiftet vinduer.

Hvad koster det med nye vinduer og døre til hele huset?

Få hurtigt og nemt en idé om, hvad det vil koste at få nye vinduer og døre til din bolig. Vi har taget udgangspunkt i fire boligtyper og baseret eksemplerne på de mest populære størrelser og tilvalg, for at give et samlet overblik på hvad det vil koste. Find priseksemplerne her.

Kontakt os for rådgivning

Få hurtigt og nemt en idé om, hvad det vil koste at få nye vinduer og døre til din bolig. Vi har taget udgangspunkt i fire boligtyper og baseret eksemplerne på de mest populære størrelser og tilvalg, for at give et samlet overblik på hvad det vil koste.