Sidepartier

Skab et smukt lysindfald til din hoveddør med et sideparti fra JNA. Her skræddersyer vi dit sideparti efter mål og kan tilpasses din facadedør, hoveddør eller terrassedør, så du får indgangen til at virke større og sætter et ekstra flot præg på facaden.

Ønsker du ekstra lys i forbindelse med dit indgangsparti?

Med et sideparti kan du skabe et ekstra bredt indgangsparti, og bringe mere lys og luft ind i din entré eller bryggers. Brug sidepartiet i forbindelse med din facadedør eller din terrassedør, og skab en ekstra god rumfornemmelse. Sidepartiet kommer især til sin ret, hvis du har en lukket yderdør uden meget glas.

Har du allerede en flot facadedør, kan du sagtens bestille et sideparti for sig selv, og vi leverer selvfølgelig også gerne både dør og sideparti sammen.

Sidepartiet er godt, hvis du ønsker et bredere indgangsparti, uden at det nødvendigvis skal være en dobbeltdør. Byd dine gæster velkommen med et flot og indbydende indgangsparti.

Sidepartierne kan også kombineres med en flot terrassedør, se det store udvalg af terrassedøre her.


Få professionel montage til dit sideparti og benyt håndværkerfradraget

Få både håndværkerfradrag og energitilskud når du skifter vinduer og døre. Vi tilbyder professionel montage i samarbejde med de dygtige montører fra NSF Byggeentreprise, vælger du at benytte professionel montage, når du skifter dine vinduer og døre, har du ovenikøbet muligheden for at trække det fra i SKAT. Håndværkerfradraget er nemlig omfattet af blandt andet energirenovering, som hører under at få skiftet vinduer. Læs mere om håndværkerfradraget her.

Kom indbrudstyven i forkøbet

Kom indbrudstyven i forkøbet, vinduer og døre fra JNA har indbrudssikring som standard, fordi sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at indbrudstyven går udenom dit hjem.

Ønsker du vinduer og døre med minimal vedligeholdelse?

Ønsker du minimal vedligeholdelse på dine nye vinduer og døre? Vælg træ/alu som er fyrretræsvinduer med en udvendig alubeklædning, så slipper du for at finde malerpenslen frem, og du får flotte vinduer og døre, som holder i mange år. Læs mere om de mange fordele ved træ/alu her.

Har du styr på redningsåbningerne i din bolig?

Overholder din bolig sikkerhedsreglerne omkring redningsåbninger? Der skal være redningsåbninger i alle opholdsrum i tilfælde af brand, hos JNA behøver du ikke gå på kompromis med vinduet eller dørens udseende for at overholde reglerne – læs mere om hvilke regler der er til redningsåbninger her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.