40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Sidepartier

Skab et smukt lysindfald til din hoveddør med et sideparti fra JNA. Her skræddersyer vi dit sideparti efter mål og kan tilpasses din facadedør, hoveddør eller terrassedør, så du får indgangen til at virke større og sætter et ekstra flot præg på facaden.

Ønsker du ekstra lys i forbindelse med dit indgangsparti?

Med et sideparti kan du skabe et ekstra bredt indgangsparti, og bringe mere lys og luft ind i din entré eller bryggers. Brug sidepartiet i forbindelse med din facadedør eller din terrassedør, og skab en ekstra god rumfornemmelse. Sidepartiet kommer især til sin ret, hvis du har en lukket yderdør uden meget glas.

Har du allerede en flot facadedør, kan du sagtens bestille et sideparti for sig selv, og vi leverer selvfølgelig også gerne både dør og sideparti sammen.

Sidepartiet er godt, hvis du ønsker et bredere indgangsparti, uden at det nødvendigvis skal være en dobbeltdør. Byd dine gæster velkommen med et flot og indbydende indgangsparti.

Sidepartierne kan også kombineres med en flot terrassedør - se det store udvalg af terrassedøre her.


Efterlign dørens stil

Ønsker du at tilføje et sideparti til en eksisterende dør, er dette helt muligt. Men i så fald er det vigtigt at kombinere sidepartiet med døren i forhold til materialer, farve og stil.

Er din dør lavet af træ/alu, vil det være mest hensigtsmæssigt at vælge et sideparti i træ/alu. Er din dør til gengæld lavet af træ, vil det være bedst at vælge et sideparti i træ. Desuden bør du vælge samme farve til dit sideparti, som er på døren.

Er din dør købt hos JNA, er det enkelt at designe et sideparti, der passer til døren. Da kan du blot træffe de samme valg, når du designer dit sideparti, som da du designede din dør.

Du kan selvfølgelig også sagtens installere dit sideparti et andet sted, end ved siden af døren. Dette kan f.eks. være, hvis du ønsker at tilføre mere lys i et rum. Hvis det er tilfældet, kan vi også anbefale vore fastkarmsvinduer, da de er ideelle til dette formål.

Glastypen i sidepartiet

Køber du et sideparti i glas, er der forskellige detaljer, som du kan overveje. Det kan se flot ud, med en rude i helt klart glas. Men det kan også give mulighed for, at nysgerrige blikke kan se ind i boligen. Dette kan for nogle true følelsen af privatliv. Er du ikke vil med, at man kan se ind, men vil du gerne have glas i dit sideparti, kan du tilvælge en sandblæst rude. Så får du både fordelene ved en rude, og du får privatliv.

Hvis du bor ud til en støjende vej, kan du overveje at tilvælge støjdæmpende glas. Dette kan mindske gener fra udefrakommende støj betragteligt.

Ruden kan du få i 2 eller 3-lags glas. Vores 2-lags glas har energimærke B, mens vores 3-lags glas har energimærke A. Der er lovkrav om, at helårs boliger skal have vinduer med energimærke A, mens du hos fritidsboliger kan bruge energimærke B. Bemærk dog at energimærke A har den bedste isoleringsevne.

Har du styr på redningsåbningerne i din bolig?

Overholder din bolig sikkerhedsreglerne omkring redningsåbninger? Der skal være redningsåbninger i alle opholdsrum i tilfælde af brand, hos JNA behøver du ikke gå på kompromis med vinduet eller dørens udseende for at overholde reglerne – læs mere om hvilke regler der er til redningsåbninger her.

Ønsker du vinduer og døre med minimal vedligeholdelse?

Ønsker du minimal vedligeholdelse på dine nye vinduer og døre? Vælg træ/alu som er fyrretræsvinduer med en udvendig alubeklædning, så slipper du for at finde malerpenslen frem, og du får flotte vinduer og døre, som holder i mange år. Læs mere om de mange fordele ved træ/alu her.

Kom indbrudstyven i forkøbet

Kom indbrudstyven i forkøbet, vinduer og døre fra JNA har indbrudssikring som standard, fordi sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at indbrudstyven går udenom dit hjem.


Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre, så kontakt os for rådgivning.