40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Sideparti 3 fyldninger

Varenummer: SP0300

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Lynhurtig levering fra kun 5 uger
  • Energimærket
 
OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Indtast karmmål

Hvad er karmmål?

Karmmål:
Det mål døren eller vinduet laves i. Altså højde x bredde, fra den ene karm til den anden.

Hulmål:
Størrelsen på hullet i væggen. For at du kan komme frem til karmmålet, skal du trække 2-3 cm fra hulmålet. På den måde er der plads til fugen mellem vinduet/døren og væggen.

cm
cm
Opmåling

Klik her og se hvordan du måler op til dine vinduer og døre

Vi sørger for:

Materialetype
Fyrretræ – Fra ansvarligt skovbrug

Vælg materiale type her. På de fleste produkter kan du vælge imellem fyrretræ eller træ/aluminium. Vores fyrretræ og træ/alu elementer er produceret i skandinavisk kvalitets træ med en kerneandel på minimum 90%.

Platform
Optima
Glas
Intet glas
0,00 kr

Ved de fleste modeller har du mulighed for at vælge i mellem 2-lags og 3-lags glas. D. 1. januar 2021 træder et nyt tillæg til Bygningsreglementet BR18 i kraft. Se mere om de nye energikrav her

Farve
Indvendig farve 0,00 kr
Standard hvid RAL9010
Udvendig farve 0,00 kr
Standard Hvid RAL9010
0,00 kr
Indvendig farve

Bemærk: Vælges der "Special ral farve" bedes du sende en mail med den ønskede RAL-kode  - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Udvendig farve

Bemærk: Vælges der "Special ral farve" bedes du sende en mail med den ønskede RAL-kode  - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Profil
Softline profil
0,00 kr

Vælg imellem softline eller classic profil på den idnvendige side af karm og ramme. Vores softline profil er med afrundede vinkler og giver et moderne og stilrent udtryk. Classic profilen er med udfræsning og giver et lidt mere klassisk udtryk

Fyldning
Softline fyldning: Glat udvendig/indvendig
0,00 kr
Dørtrin
Dørtrin i glasfiber (lavt)
0,00 kr

Valget af dørtrin afhænger af ofte af de resterende elementer i boligen og individuel smag. Alle vores dørtrinsmodeller overholder de gældende krav om maksimumhøjde.

* Not
Ingen not
0,00 kr

Not er en 10 mm bred og dyb udfræsning på den indvendige side af karmen. Noten anvendes for nemmere montering af lysningsplader eller vindueskarm (Not i bund).

Glaslister
Indfarvet alu-bundglasliste
0,00 kr

Vælg imellem bundglaslister i blank aluminium eller indfarvet aluminium. Bundglaslister sikrer at vandet ledes væk fra vinduet og ikke samler sig i bunden.

Bundramme
Enkelt bundramme
0,00 kr

Enkelt eller dobbelt bundramme.

Garanti
10 års garanti på hele produktet
0,00 kr

Vi har 10 års garanti på hele produktet på vores træ og PVC vinduer og døre, samt 12 års garanti på hele produktet på vores træ/alu vinduer og døre.

Husk også at vælge tilbehør

Vedligeholdelse
Ingen vedligeholdelsessæt
0,00 kr
Product Bottom Image

Sideparti 3 fyldninger

Varenummer: SP0300

OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Et sideparti, der matcher dine præferencer


Vores sideparti med 2 fyldninger og 3 ruder, der er smukt opdelt af sprosser, vil være en bemærkelsesværdig tilføjelse til dit hjem. De 3 ruder er placeret på den øverste halvdel af sidepartiet, mens fyldningerne er placeret på den nederste halvdel. Du får et charmerende sideparti, der bidrager med lysindfald. En populær placering for et sideparti, er sammen med hoveddøren, hvor det kan være med til at skabe et imponerende indgangsparti. Men det er bare ét eksempel på, hvor det kan placeres – egentlig kan du placere det lige hvor du vil.

Materialerne som bruges til sidepartiet, har vi valgt med omhu, så du får et sideparti af højeste kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og skønhed. Oven i dette, får du 10 års garanti med i købet – så sikre er vi nemlig på vores produkt!

I vores produktkonfigurator foroven, kan du vælge materiale, farve, sprossetype, glastype og mere andet, så du får et sideparti, der passer lige efter dine præferencer.

Har du ikke lyst til selv at måle op? Så kan du bestille professionel opmåling her.

Oversigt

Grundpris 3.770,74 kr. Webpris (35%) Læs mere om webpris -1.319,76 kr. Din pris 2.450,98 kr.
stk.
Sideparti 3 fyldninger
3.770,74 kr. 2.450,98 kr.
Forventet levering:
Uge 22
(27/05 - 31/05)

Ønsker du at få prismatch?

Prismatch her
Pricematch