Bondehusvinduer

Bondehusvinduer er klassiske vinduer med små sprosser, som bevarer den romantiske stil på ældre huse. Giv husets facade nyt liv og forkæl din bolig med skræddersyet vinduer og døre fra JNA.

Indtast dine mål og beregn din pris her:

Bondehusvinduer - Giv din bolig et charmerende og landligt udtryk

Bondehusvinduer fra JNA er klassiske, danske vinduer, som giver stil og charme til byhuse, bindingsværkshuse og andre ældre bygninger. Bondehusvinduer er billige løsninger til en romantisk og flot bondehusstil , hvis udtryk passer perfekt til de fleste ældre bygninger. Det tilrådes at fæstne bondehusvinduer med stormkrog og undlade at åbne dem i kraftig blæst.


Her får du et traditionelt bondehusvindue med små sprosser i 1, 2 eller 3 fag, hvor de yderste bondehusvinduer er sidehængte. Bemærk, at ved bondehusvinduer med 3 fag kan det midterste vindue ikke åbnes. Vælger du et bondehusvindue, får du et bondegårdsvindue med forbedret inddbrudssikring og med ekstra høj finish.

Se udvalget af vores bondehusvinduer efter mål herover. Prisen ser du, så snart du har indtastet dine specifikationer og markeret dine tilvalg. 


Ønsker du at vide mere, er du også altid velkommen til at kontakte os pr. mail eller telefon.

Andre produkter, der kunne være interessante for dig

Et alternativ til bondehusvinduer er de populære dannebrogsvinduer, som på samme vis kan skræddersys efter dine behov. Læs også gerne mere om nogle af vores andre vinduestyper: sidehængte vinduerenergivenlige fastkarmsvinduer eller vores solide topstyrede vindue.