40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Bondehusvinduer

Bondehusvinduer er klassiske, sprosseinddelte vinduer. De har en romantisk stil, og passer særligt godt til ældre huse. Hos os finder du et stort udvalg af bondehusvinduer, så du kan finde et, der passer til netop din bolig.

 1. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 3 ruder

  fra 1.524 kr.
  Vælg vindue
 2. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 6 ruder

  fra 2.230 kr.
  Vælg vindue
 3. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 9 ruder

  fra 3.429 kr.
  Vælg vindue
 4. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 12 ruder

  fra 4.698 kr.
  Vælg vindue
 5. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 2 ruder med hævet sprosse

  fra 1.442 kr.
  Vælg vindue
 6. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 4 ruder med hævet sprosse

  fra 2.568 kr.
  Vælg vindue
 7. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 6 ruder med hævet sprosse

  fra 3.471 kr.
  Vælg vindue
 8. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 8 ruder med hævet sprosse

  fra 4.375 kr.
  Vælg vindue
 9. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 2 ruder

  Vælg vindue
 10. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 4 ruder

  Vælg vindue
 11. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 6 ruder

  Vælg vindue
 12. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 8 ruder

  Vælg vindue
 13. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 4 ruder

  Vælg vindue
 14. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 8 ruder

  Vælg vindue
 15. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 12 ruder

  Vælg vindue
 16. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 16 ruder

  Vælg vindue
 17. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 4 ruder - krydssprosser

  Vælg vindue
 18. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 8 ruder - krydssprosser

  Vælg vindue
 19. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 12 ruder - krydssprosser

  Vælg vindue
 20. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 16 ruder - Krydssprosser

  Vælg vindue
 21. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 6 ruder

  Vælg vindue
 22. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 12 ruder

  Vælg vindue
 23. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 18 ruder

  Vælg vindue
 24. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 24 ruder

  Vælg vindue
 25. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 1 fag 8 ruder

  Vælg vindue
 26. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 2 fag 16 ruder

  Vælg vindue
 27. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 24 ruder

  Vælg vindue
 28. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 4 fag 32 ruder

  Vælg vindue
 29. Outside Opened

  Bondehusvindue 1 fag 5 ruder

  Vælg vindue
 30. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 7 ruder (3-1-3)

  Vælg vindue
 31. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 9 ruder (4-1-4)

  Vælg vindue
 32. Bondehusvindue

  Bondehusvindue 3 fag 13 ruder (6-1-6)

  Vælg vindue

Bondehusvinduer: Et charmerende og landligt udtryk

Bondehusvinduer fra JNA er klassiske, danske vinduer, som giver stil og charme til byhuse, bindingsværkshuse og andre ældre bygninger. Hertil er bondehusvinduer en god løsning for dig, som ønsker en romantisk og flot bondehusstil, hvis udtryk passer perfekt til de fleste ældre huse.

Du har altså mulighed for at bibeholde en landlig stil eller mulighed for at tilføje et charmerende twist til en mere moderne bygning. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker, og hvad din bolig kalder på.

Dét skal du være opmærksom på med bondehusvinduer:

 • Det tilrådes at fæstne bondehusvinduer med stormkrog og undlade at åbne dem i kraftig blæst
 • Det midterste vindue kan ikke åbnes ved bondehusvinduer med tre fag

JNA: Nye vinduer i høj og sikker kvalitet

Når du bestiller nye vinduer fra JNA, hvad end det er bondehusvinduer eller en andre modeller, er du altid sikret fine detaljer og ekstra flot finish i håndværket. Det betyder, at du roligt kan vælge lige de vinduer, der passer ind hjemme hos dig og dermed være sikker på at få et solidt håndværk, hvor der er kælet for detaljerne.

Endelig er indbrudssikring altid en standard, når du bestiller hos os. Helt konkret betyder det, at du får:

 • Paskvilgreb med hagekolver
 • Indbrudssikret slutbrik
 • Skråtstillede skruer
 • Sikkerhedslimet glas
 • Med vinduer fra JNA besværliggør du altså tyvenes arbejde, og du kan dermed føle dig mere sikker og tryg i dit eget hjem. 

Du skal altså hverken gå på kompromis med kvalitet, detaljer, sikkerhed eller ansvarlig produktion, når du bestiller dine bondehusvinduer. Hos JNA får du det hele.

Hvilke nye bondehusvinduer skal du vælge?

Når du har besluttet, hvilket design dine vinduer skal have, kan du med fordel overveje, hvilket materiale vinduerne skal være lavet af. Én ting er at beslutte sig for bondehusvinduer, èn anden er at vælge præcist hvilke.

Da det kan være svært præcist at vide, hvilket materiale du skal gå efter, har vi hos JNA udarbejdet en side om netop vinduesmaterialer, og hvordan du vælger det rette for dig. Så er du i tvivl, eller vil du gerne undersøge dine muligheder for at blive bekræftet i din beslutning? Klik ind, og udforsk materialerne her.

Vælger du eksempelvis bondehusvinduer af træ/alu, får du et fyrretræsvindue, der er beklædt med alu. Det betyder, at vinduerne kræver minimal vedligeholdelse, og at du derfor slipper for at male lige så ofte. Vælger du omvendt bondehusvinduer i træ, skal du male oftere, men derimod får du også det flotte og stilfulde udtryk, som kun rent træ kan bidrage til.

Det er helt op til dig, hvad du foretrækker. Men husk: Vi står altid klar med rådgivning og vejledning, hvis du har brug for det.


Hvilke sprosser kan jeg vælge?

Hos JNA kan du vælge imellem to typer af sprosser, når du køber et bondehusvindue. Herunder forklarer vi forskellen på de to.

Energisprosse

En energisprosse har det samme udtryk som en klassisk sprosse. Men hvor den klassiske sprosse går igennem ruden, er energisprossen monteret uden på glasset. Dette resulterer i en langt bedre energieffektivitet. Sprossen består af træ indvendigt og aluminium udvendigt, og kan vælges i en bredde af 25 mm, 42 mm eller 60 mm.

Ilagt sprosse

En ilagt sprosse er placeret imellem glassene på vinduet. På et 3-lags vindue er den placeret imellem det midterste og det yderste lag af glas. Fordelen ved en ilagt sprosse er, at rengøringen af vinduet er nemmere, og så er den også mere energieffektiv end den traditionelle sprosse. Vores ilagte sprosser er lavet af PVC, og kan fås i enten 18 mm eller 26 mm bredde.

forskellige u-værdierforskellige u-værdier

Energimærkning

Vores vinduer fås i 3-lags- og 2-lags glas. Vores vinduer med 3-lags glas har energimærke A, mens vores vinduer med 2-lags glas har energimærke B. Fra 1. februar 2021 har bygningsreglementet lavet krav om, at helårshuse skal have vinduer med energimærke A. Fritidshuse har dog lov til at have energimærke B. Energivinduer kan desuden have en positiv effekt på din varmeregning, grundet deres isoleringsevne. Har du lyst til at læse mere om, hvor meget du kan spare? Så kan du læse mere hos Energistyrelsen her: Sparenergi.dk

Tilvalg

Når du bestiller et vindue hos os, har du mulighed for at skræddersy det, lige som du vil have det. Dette kan du gøre med vores smarte produktkonfigurator. I produktkonfiguratoren kan du vælge tilvalg og detaljer, såsom farve, sprossetype, lukketype, glas-design, profil – og meget mere!

Overvejer du at udskifte alle dine vinduer?

Vi har hos JNA samlet en vifte af priseksempler, så du kan få et overblik over, hvad en komplet udskiftning af dine vinduer vil koste. Det har vi, så du kan være sikker og tryg i dit valg. 

I eksemplerne har vi taget udgangspunkt i populære og typiske boligtyper, så du forhåbentligt kan finde et eksempel, der passer nogenlunde i forhold til din situation. Vi har hertil brugt de mest populære vinduesmodeller og -størrelse, ligesom vi har inkluderet services som opmåling og montage.

Finder du ikke helt det eksempel, der passer på dig og din bolig? Du kan altid finde den nøjagtige pris på vores vinduer ved at klikke ind på elementerne og indtaste dine mål og ønsker. Her skal du dog være opmærksom på, at prisen er eksklusiv professionel opmåling og montering. 

Har du spørgsmål i forhold til din bolig, og hvad en komplet udskiftning vil koste? Du er altid velkommen til at kontakte os og få personlig rådgivning.

Andre vinduestyper der kunne være interessante for dig

Et godt alternativ til de charmerende bondehusvinduer er de populære dannebrogsvinduer, som på samme vis kan skræddersys efter dine behov. Begge modeller har mange sprosser, hvilket giver det søde og indbydende udtryk, som du muligvis jagter. 

Er det alligevel ikke helt bondehus- eller dannebrogsvinduer, du søger? Vi har hos JNA en vifte af andre modeller og designs, som du kan vælge mellem. Vi tilbyder blandt andet:

Alle vores vinduer kan tilpasses dine behov, så du få den bedste løsning for lige netop din bolig. Vores mål er nemlig, at du ender ud med din drømmebolig - og her er lige netop vinduer og døre vigtige for det samlede udtryk.

Udforsk vores udvalg af yderdøre

 
Ligesom vi har et bredt sortiment af kvalitetsvinduer, finder du også en vifte af døre i forskellige designs hos JNA. Vi har alt fra facadedøre til haveskydedøre, og du kan derfor med garanti finde en dør, der passer til dit renoveringsprojekt. 

Så er du på udkig efter nye vinduer og døre til din bolig? Og ønsker du personlige løsninger i høj kvalitet? Du finder det hos JNA.

Opmåling og montering af dine nye bondehusvinduer

 
Vil du gerne have professionel hjælp til opmåling og montering af dine nye vinduer? Vi har indgået et samarbejde med NSF Byggeentreprise, der har solid erfaring med netop opmåling og montage. På den måde kan du være sikker og tryg ved, at du får de helt rette vinduer bestilt hjem, og at de efterfølgende bliver monteret korrekt. 

Sammen med vores professionelle opmåling og montage får du selvfølgelig både byg- og målgaranti. Det betyder, at du er sikret, hvis der mod forventning skulle ske fejl i processen. Modtager du eksempelvis bondehusvinduer med forkerte mål, sørger vi for at sende nogle nye på vores regning. Og sker der noget uventet ved selve monteringen, stå vi også her klar til at hjælpe. 

Vi ønsker, at du får den bedste service og de bedste løsninger for dig og din bolig, og netop derfor er vores mål, at hele dit vinduesprojekt forløber præcist, som du ønsker det. 

Få personlig og professionel rådgivning hos JNA

Hos JNA går vi op i full-service, så du får de helt rette løsninger for lige præcis dig og din bolig. Det betyder, at vi altid står klar med personlig rådgivning, hvis du har spørgsmål til dine nye bondehusvinduer eller andre elementer. Så tag endelig kontakt

Når du køber nye vinduer og døre fra JNA, får du altså ikke blot solidt håndværk, der er produceret ansvarligt, men også personlige løsninger til lige præcis din drømmebolig.