Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

  

Opmåling kun799kr.

Få professionel opmåling
og slip for besværet

I samarbejde med NSF byggeentreprise tilbyder vi professionel opmåling til dine nye vinduer og døre. 

 •  Få refunderet opmålingen ved bestilling for min. 10.000 kr.
 •  Rabatgaranti, du er sikret gældende netrabat ved bestilling
 •  


  1. Find dine nye vinduer og døre

  Se vores kæmpe udvalg af vinduer og døre her på vores hjemmeside eller i en af vores mange butikker. Find ud af hvilke modeller og tilvalg der passer bedst til netop din bolig.
 • 2. Bestil professionel opmåling

  Virker det som en uoverskuelig opgave at måle op til dine nye vinduer og døre, eller har du bare lyst til at være på den sikre side, med garanti for korrekte mål? - så bestil professionel opmåling.
 • 3. Få refunderet opmålingen

  Udover garanti for korrekte mål inden du bestiller, har du også mulighed for at få refunderet pengene for opmålingen, hvis du efterfølgende bestiller nye vinduer og døre for min. 10.000 kr.
 • Ønsker du at bestille professionel opmåling, er det vigtigt, du bestiller opmålingen separat. Når opmålingen er foretaget, vil du modtage et tilbud på de opmålte elementer som kan accepteres i mailen.
 • OBS: Opmålingen gælder kun DK fastland og brofaste øer

Nye vinduer og døre nemt og enkelt uden besvær

Inden du får besøg af vores opmålingsteam, er det vigtigt at du overvejer følgende:

 •  Hvor mange vinduer og døre du ønsker at udskifte
 •  Hvilke modeller, materialer, farvevalg mm. du ønsker til dine nye vinduer og døre

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at kontakte os på 70 23 15 23.
Vores dygtige vindueseksperter sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Du er også altid velkommen i en af vores butikker, hvor du også har mulighed for at opleve de mange modeller.

Rabatgaranti!

Få rabatgaranti!

Når du bestiller opmåling, får du med garanti altid den gældende netrabat, når du senere ønsker at bestille dine nye vinduer og døre.

Rabatgaranti gælder t.o.m 31/12-20

Bestil professionel opmåling

Hos JNA samarbejder vi med NSF Byggeentreprise, som er autoriseret montør og specialist inden for vinduer og døre. NSF har igennem de seneste 12 år målt og monteret tusindvis af vores vinduer og døre og er blandt de bedst ratede tømrermestre i Danmark - se rating på Trustpilot her.

Med en professionel opmåling er du sikker på at få de rigtige mål til dine nye vinduer og døre. Vælger du at få opmålingen foretaget af NSF får du ovenikøbet opmålingsgaranti, som betyder, at skulle der mod forventning leveres elementer med forkerte mål, ombytter vi uden beregning.*

*Målgaranti dækker ikke over evt. tabt arbejdsløn eller andre udgifter i forbindelse med fejl ved leverancen. Målgarantien gælder kun ved bestilling hos JNA. NSF Byggeentreprise dækker ikke eventuelle udgifter til eksterne håndværkere. Skal du bruge en anden montør end NSF anbefaler vi dennes tilstedeværelse under opmålingen.

Bestil opmåling

Total pris inkl. moms: 799,-
Moms udgør: 159.80