40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Bestil professionel opmåling og montage her - landsdækkende

1Bestil opmåling

Bestil professionel opmåling og/eller montage til dine døre og vinduer, og vær sikker på, at det bliver gjort korrekt.

Bestil opmåling →
Bestil Montage →

2Bestil produkter

Når vi har målt op til dine døre og vinduer i dit hjem, kan du trygt bestille dine produkter på vores hjemmeside.

3Samme attraktive kampagne

Som en bonus tilbyder vi samme rabatkampagne for dig, som da du bestilte din opmåling. Du skal altså ikke bekymre dig om at gå glip af netrabatten på dine produkter.

Få GRATIS opmåling - tilbuddet gælder kun i forbindelse med Cyber Monday!

Professionel opmåling


Bestil opmåling

Er du i gang med et byggeprojekt, og har du ikke selv mod på at måle op til dine nye vinduer og døre? Så har vi en perfekt løsning til dig. I samarbejde med NSF Byggeentreprise tilbyder vi at hjælpe dig trygt i gang med dine nye vinduer og døre med professionel opmåling og målgaranti. 

NSF Byggeentreprise er autoriserede montører og specialister inden for vinduer og døre. De har igennem de seneste 10 år målt op og monteret tusindvis af vinduer og døre.

Bemærk: Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde opmåling på ikke brofaste øer. 

Få målgaranti med i købet

Ved opmåling yder vi målgaranti på vinduer og døre, hvilket betyder, at elementer med forkerte mål ombyttes uden beregning. Målgarantien dækker ikke tabt arbejdsløn eller andre udgifter i forbindelse med fejl på leverancen. NSF Byggeentreprise dækker ikke eventuelle udgifter til eksterne håndværkere. Skal du bruge en anden montør end NSF, anbefaler vi dennes tilstedeværelse under opmålingen.

Din netrabat låses

Når du bestiller din opmåling, vil vi gerne sikre, at du som kunde selvfølgelig får gavn af den netrabat, du ser på vores hjemmeside. Derfor har vi sørget for, at din netrabat låses fra du bestiller din opmåling – du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt din rabat risikerer at ændre sig, mens vi måler op til dine nye døre og vinduer. Læn dig trygt tilbage, og lad os klare opmålingen for dig.

Opmålingsprocessen trin for trin

Du kan herunder bestille en professionel opmåling, så du kan få det bedst mulige resultat. Sådan foregår det:

 1. Når du har udfyldt formularen, sendes du videre til et sikkert betalingsvindue, hvor du kan gennemføre din ordre.
 2. Når ordren er gennemført, kontaktes du af NSF Byggeentreprise, hvor I sammen aftaler det videre forløb.
 3. Du får besøg af en professionel opmåler fra NSF Byggeentreprise.
 4. Når opmålingen er foretaget, vil du modtage et tilbud på de opmålte elementer.
 5. NSF Byggeentreprise hæfter for, at de angivne mål er korrekte. På den måde kan du være helt sikker på at kunne foretage en korrekt bestilling af dine nye vinduer og døre.

OBS! Det er afgørende at du indtaster det præcise antal enheder, som du ønsker at bestille opmåling til. Dette er vigtigt for at kunne opnå målgaranti samt for at vores samarbejdspartner kan afsætte en passende og korrekt tidsramme for besøget hos dig.

Eksempel: Ønsker du opmåling til 10 elementer skal du altså taste "10" i feltet herunder. Ønsker du en opmåling til 2 elementer skal du indtaste "2".

Bestil opmåling

Total pris inkl. moms:799 DKK
Moms udgør:159,80 kr DKK

 

Opmålingen er kun gældende ved bestilling af elementer fra JNA Vinduer & Døre - der ydes således ikke målgaranti ved indkøb hos andre fabrikanter


Bemærk:

Vi gør opmærksom på at vores samarbejdspartner NSF Byggeentreprise holder sommerferie i uge 29 og 30. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt, med henblik på at aftale en tid til opmåling.  

Landsdækkende montageservice


Få hjælp til montage

Ønsker du hjælp til montage, kan du nemt og bekvemt bestille et tilbud på montage hos det landsdækkende montagefirma NSF Byggeentreprise.
 
Se prisliste for montage her.

NSF er autoriseret montør af vinduer og døre og har gennem de sidste 10 år monteret tusindevis af elementer.
 
 1. Udfyld formularen. Indtast antal elementer og beskriv kort om der er nogle særlig udfordringer ift. montageopgave
 2. Når ordren er gennemført, kontaktes du af NSF Byggeentreprise indenfor 8 hverdage, hvorefter i sammen aftaler det videre forløb.
 3. Du aftaler sammen med NSF Byggeentreprise, hvornår monteringen skal foretages, og du vil herefter få besøg af en professionel montør.
 4. Du modtager efter besøget en særskilt faktura fra NSF
  Byggeentreprise.

Hvad indeholder et montage tilbud?

Montagetilbuddet indeholder udtagning af gamle elementer, isætning af nye elementer, isolering, justering, bagstop og udvendige fuge.

Ved indvendigt arbejde, montering af elementer på 1. sal eller højere, hvor leje af lift kræves, får du et særligt tilbud på dette.