Trævinduer og trædøre

Træ er et klassisk valg blandt mange danskere, når de skal have nye vinduer og døre. Læs mere om de mange fordele ved trævinduer og trædøre, samt hvordan du vedligeholder dine trævinduer bedst muligt.

Se alle vinduer
Se alle døre

Benyt dig af håndværkerfradraget! 

Skal du have monteret nye vinduer og døre? Benyt dig af håndværkerfradraget i 2021. Få professionelle montører til at klare arbejdet for dig. Læs mere om håndværkerfradrag, hvor meget du kan fratrække og om reglerne herfor. Se her, hvad du kan trække fra, og hvor meget det egentligt koster at få monteret nye vinduer og døre.

Håndværkerfradrag, bolig-jobplanen eller boligfradraget - Kært barn har mange navne, men der er tale om et og samme initiativ fra regeringens side. Nemlig at gøre det lettere for den enkelte familie, at købe sig til serviceydelser og håndværkerhjælp.

I 2021 er det muligt at få et fradrag for håndværkerydelser til en lang række opgaver og renoveringsprojekter på op til 25.000 kr. pr. person over 18 år i en husstand.


Benyt håndværkerfradraget

I 2021 er der en bred vifte af ydelser, hvortil man kan benytte håndværkerfradraget. Herunder eksempelvis energirenovering, maler arbejde og ekstra isolering. At udskifte gamle vinduer med nye energirigtige vinduer, er med finanslovsaftalen fra 2018, også fradragsberettiget.

Husk - arbejde udført i 2020 skal indbrettes senest d. 28. februar 2021.

Sådan gør du - nemt og enkelt

  • Log-in på Tast Selv
  • Indtast hver betaling for sig uden moms
  • Oplysningerne overføres automatisk til din årsopgørelse

Se vejledningen til håndværkerfradrag hos SKAT

Tjekliste for håndværkerfradrag

Fradrag til arbejdslønnen
25.000 kr. pr. person over 18 år
Gælder til vedligeholdelse og reparation af en eksisterende helårsbolig eller fritidsbolig
Indberet arbejde udført i 2020, senest d. 28. februar 2021
Fradrag kræver faktura

Hvad får du ud af håndværkerfradraget?

Du skal være fyldt 18 år for at kunne benytte håndværkerfradraget. Ægtefæller og samlevere med fælles økonomi er de eneste som kan dele fradraget. Det er vigtigt at huske, at fradraget kun dækker arbejdslønnen, i forbindelse med det arbejde der bliver udført. Der skal derfor også gives en faktura, og den skal betales elektronisk.

Håndværkerfradraget gives som et ligningsmæssigt fradrag på din selvangivelse.

Udover fradraget på selve montagen, reducerer du også din varmeregning, når du monterer nye energivenlige vinduer og døre.

Vidste du, at du også kan bruge håndværkerfradraget til dit sommerhus?

Du kan benytte håndværkerfradraget i dit hus eller i dit sommerhus. Hvis sommerhuset trænger til at få nye vinduer, kan du således også bruge håndværkerfradraget der. Det er blot vigtigt at huske, at det årlige fradrag på 25.000 kr. kun kan bruges én gang, så hvis du skal have arbejde udført i både dit hus og sommerhus, skal du selv sørge for fordelingen. Her er det ligeledes muligt at bruge ægtefællers fradrag, også selvom han/hun ikke står som ejer af sommerhuset, hvis blot I er gift på det tidspunkt, hvor arbejdet bliver udført.

Hvad koster det? Måske det er billigere end du tror

Hvad koster det egentligt at skifte vinduerne og dørene i et hus? Det kan virke som et uoverskuelig projekt, men vi kan give dig et komplet tilbud efter dine ønsker og behov. Bestil et uforpligtende tilbud på både montage og nye vinduer og døre hos vores vinduesrådgivere allerede i dag.

Priseksempel

Nye vinduer og døre til et gennemsnitligt 1-plans parcelhus i træ/alu 3-lags Clima+ energi A glas.

Priseksempel indeholder følgende produkter:

1 Topstyret vindue med råglas til badeværelse mål:119 x 119
6 Topstyret vinduer mål: 119x119
1 Dobbelt terrassedør 2 ruder mål: 149x212
1 Facadedør 3 ruder mål: 95x212
1 Facadedør 1 fyldning 1 rude mål: 89x205

 

I alt 38.201 kr.*

*Prisen kan variere alt efter tilvalg.


Standard montage tilbuddet indeholder:

Udtagning af gamle vinduer og døre

Rensning af lysninger

Montering af nye vinduer og døre – Isoleres og fuges

 

I alt 14.493 kr.


I alt for nye vinduer, døre og montage: 52.694 kr.

Hvis I i husstanden bor to personer over 18 år, kan I trække hele montagen fra i håndværkerfradraget. En besparelse på omkring 4.060 kr.

Tilbuddet ender derfor på:

48.634 kr.

Få monteret nye vinduer og døre uden at løfte en finger

Bestiller du nye vinduer og døre hos JNA, tilbyder vi også professionel opmåling og montage. Du kan bestille det hele et sted, og derved undgå besværet med selv at kontakte vinduesmontører. Vi samarbejder med NSF Byggeentreprise. De har stor erfaring i at montere vinduer og døre i private hjem. Du kan derfor være sikker på, at arbejdet bliver flot udført.

Ønsker du professionel montage af dine nye døre og vinduer? NSF Byggeentreprise klarer al arbejdet, de udtager de gamle vinduer og døre, sætter de nye i, isolerer og fuger. Under hele arbejdet sørger vores montører for at dække af og lukke for varmen. De er hurtige og effektive, og rydder selvfølgelig op efter sig, når de er færdige.

Vælger du professionel montage, er arbejdslønnen fradragsberettiget.

Læs mere om montage fra NSF Byggeentreprise her


Se udvalget

Op til 30% netrabat på vinduer og døre!
Altid gratis fragt på din ordre uanset mængde!*

*Gælder DK fastland og brofaste øer

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.