Produktet er tilføjet kurven
30% netrabatt på træ/alu
/
20% netrabatt på træ
Fri levering ved brug af rabatkoden "fragtfripaaske" / Bestil senest 16/4

   

Yderdøre

Yderdøre

Skab et flot indgangsparti med en ny hoveddør fra JNA. Vi skræddersyer produktet efter dit behov - uanset om du er på udkig efter en yderdør med fyldninger eller facadedør med ruder.

Find den ønskede model nedenfor og indtast dine mål og ønsker:

Yderdøre til din entre, kælder eller facade

Hoveddør, fordør, entredør eller facadedør - Kært barn har mange navne. Vi har altid gode priser på yderdøre, da vi producerer på vores egen fabrik og derfor kan spare flere mellemhandlerled væk og i stedet sælge direkte til dig.

Vores yderdøre på mål er en god løsning til dig, der ønsker døre tilpasset både omgivelser og præcise mål i din bygning. Du sætter dit eget personlige præg på designet og kan selvfølgelig få dine døre på mål, så du får præcis den dør, der passer ind i dit hjem. Er du på udkig efter yderdøre med med lidt ekstra detaljer? Se nærmere på vores yderdøre, der indeholder kvalitetsrige egenskaber som ekstra højt finish, høje energiegenskaber og forbedret indbrudssikkerhed.

Der er mange muligheder og kombinationer, eksempelvis kan du vælge yderdøre med glas, dobbelte facadedøre og stalddøre, så det er bare om at lade sig inspirere. I forhold til markedet er JNA's yderdøre både billige og har en høj kvalitet, og samtidig tilbyder vi kvalitetsbevidst god service. Vores døre efter specialmål har alle de væsentlige kvalitetsgodkendelser, der sikrer, at du får en god og solid løsning. Hos JNA har du også mulighed for at bestille flotte og billige vinduer efter mål, der passer til dine døre. Du er også meget velkommen til at besøge vores fysiske udstillinger i Odense, Roskilde og Aalborg. 

Du kan også læse vores artikel om opmåling af vinduer og døre.

 

Har du spørgsmål eller mangler du inspiration er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar både på telefon og i butik og har mere end 40 års erfaring inden for branchen.