40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Yderdøre

Yderdøre

Hos JNA har vi et bredt udvalg af yderdøre i høj kvalitet og stilfulde designs. Uanset hvilken slags yderdør du ønsker, kan du skræddersy den efter dine behov.

Find og vælg dine døre her Se mere om vores døre

Mangler du en ny smuk yderdør til dit hjem?

Hoveddøren, fordøren, entrédøren eller facadedøren – kært barn har mange navne. Men en ting er fælles: Yderdøren er det første, du møder, når du kommer hjem, og det sidste du ser, når du forlader huset. Døren bliver åbnet og lukket mange gange i løbet af dagen, og det er derfor vigtigt, at du har en udvendig dør, som du er glad for, og som passer til dine behov og dit hus.

Uanset om du ønsker en enkelt facadedør, en dobbelt facadedør, en facadedør med et sideparti, en pladedør eller en halvdør, så finder du et bredt udvalg her hos JNA. Vores mål er nemlig, at du kommer hjem med din personlige favorit, som lever op til dine forventninger.

Netop derfor kan du hos os skræddersy din egen yderdør præcist, som du ønsker, så den passer perfekt til dit hjem og dine behov. Har du spørgsmål omkring dørene, dine behov, eller hvordan du skal gribe købet an? Du er altid velkommen til at kontakte os.


sort yderdør i gul og sort villasort yderdør i gul og sort villa

Få en yderdør i høj kvalitet og med fine detaljer

Hos JNA finder du kun udvendige døre i høj kvalitet. Du kan altså trygt vælge en dør fra os og dermed vide, at materialer, design og holdbarhed er i top. Hertil tilbyder vi selvfølgelig full-service, hvilket betyder, at vi er med dig hele vejen - både under:

  • Opmåling
  • Levering
  • Montering

Vores yderdøre har alle fine detaljer med en flot finish i håndværk, og så leverer vi dem i både træ- og træ-/aluløsninger.

Kom indbrudstyven i forkøbet med en ny yderdør

Der er næsten intet værre end at komme hjem til indbrud. Yderdøren er brudt op, og du skal nu gå den forfærdelige rundtur i huset for at vurdere, hvor meget du har mistet. Det kan være en ubehagelig oplevelse, som vi ikke ønsker, nogen skal opleve. Derfor vil vi hos JNA gerne være med til at sikre dit hjem.

Alle vores vinduer og yderdøre kommer derfor med indbrudssikring fra start. Det betyder, at du ikke skal betale for at få sikrede døre fra os. Vi mener nemlig ikke, at sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Det er noget, som alle skal have med. 

Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at få indbrudstyven til at gå udenom dit hjem.

Hvilken yderdør skal du vælge?

Når du skal vælge din yderdør, er der flere aspekter, du kan overveje. Du kan blandt andet se på, hvor døren skal være, og hvad den skal bruges til. Mangler du for eksempel en hoveddør, kælderdør, garagedør eller entredør? 

Herefter kan du se på, om der er bestemte materialer, der passer bedre til din bolig og dørens placering end andre. Her står vi selvfølgelig klar med rådgivning, hvis du har spørgsmål.

Når du ved, hvad døren skal bruges til, kan du begynde at overveje, hvilken dørtype du gerne vil have - herunder hvordan døren skal se ud. Du kan overveje, om døren i design skal passe til boligens resterende døre og vinduer, eller om din nye dør skal bryde med designet og derved tilføje en ny twist. Begge dele kan give en smuk indgang til boligen, og du skal derfor se på, hvad du bedst kan lide. 

Hertil kan du endelig også overveje, om der er praktiske aspekter, der skal indgå i designet. Har du eksempelvis behov for at åbne døren, uden at børn og husdyr kan løbe ud på vejen, kan en halvdør være løsningen for dig. Skal døren omvendt åbne ud til din smukke have, kan en terrassedør med glaspartier være optimal.

Har du også brug for nye vinduer?

Overvejer du at udskifte dine vinduer sammen med din yderdør? Hos JNA finde du både kvalitetsdøre og -vinduer, og du kan derfor roligt udforske vores udvalg her på siden. 

Én ting er dog at kigge i vores sortiment, og en anden er at tage beslutningen om, hvilke vinduer det skal være. Her forstår vi godt, at det kan være en stor beslutning at udskifte både døre og vinduer, og at der er mange forskellige aspekter forbundet med netop den beslutning. 

Du skal nemlig, ligesom ved døren, overveje både udseende, model og type samt materialer. Det kan virke overvældende, og derfor har vi udarbejdet en guide til hvordan du vælger de rigtige vinduer. Her kan du få hjælp til, hvor du starter.

sort yderdør i gråt murstenshussort yderdør i gråt murstenshus

De forskellige typer yderdøre

Når det kommer til at vælge den rette yderdør til dit hus, er der et væld af muligheder at tage højde for. Yderdøre er ikke bare en praktisk nødvendighed, men de spiller også en stor rolle i husets udseende og sikkerhed. Hos os finder du et bredt udvalg af yderdøre, der passer til enhver smag og behov.

En af de populære typer af yderdøre, er facadedøre med sideparti. Disse døre er ideelle til at skabe en lys og indbydende entré, så du kan byde både dig selv og dine gæster godt velkommen. Dobbelte facadedøre er en anden populær løsning, især hvis man har brug for at bære større ting ind og ud af huset. Disse døre giver et majestætisk udtryk og er ofte valget for dem, der ønsker at lave et statement med deres facade.

Halvdøre er en charmerende og praktisk løsning, især for landhuse eller som bagdør i et hus. Disse døre kan nemlig åbnes i toppen, mens bunden forbliver lukket, hvilket er ideelt for at holde kæledyr og små børn inde, mens man stadig kan lukke luft ind i boligen.

Terrassedøre er en anden populær type yderdør, der ofte bruges som overgang mellem hus, have eller terrasse. Disse døre har typisk store glaspaneler, for at man både kan lukke mere lys ind, og for at forbindelsen mellem have og hus bliver forbedret.

Hæveskydedøre er en moderne og pladsbesparende løsning, der er ideel for dem, der ønsker at skabe en glidende overgang mellem haven og huset. Disse døre kan åbnes helt op, så der skabes en stor åbning, der er perfekt til sommerdage, hvor man ønsker at have god adgang til haven, og at lukke sommeren indenfor.

Når du vælger en yderdør, er det vigtigt at tage højde for husets stil, dit budget og dine praktiske behov. En god yderdør skal være isolerende, sikker og have en lang levetid, så du kan nyde den i mange år frem. Alt dette får du selvfølgelig her hos JNA Vinduer & Døre.

Professionel opmåling og montering

Når du bestiller en ny dør fra JNA, tilbyder vi altid både professionel opmåling og montage. Det betyder, at vi hjælper dig med at finde de helt rigtige mål i forhold til din bolig, ligesom vi derefter sørger for, at døren sidder præcist, som den skal. Det betyder, at du roligt kan vælge lige den type dør, som du bedst kan lide, og så sikrer vi, at den passer ind.   

Sammen med vores professionelle opmåling og montering får du også både byg- og målgaranti. Skulle der uheldigvis ske fejl med opmåling eller montering er du altså sikret, og vi sørger for, at der bliver rettet op på fejlen. Hvis din nye yderdør eksempelvis er i forkerte mål, så sørger vi for, at du få leveret en ny uden ekstra beregning. 

Ønsker du blot hjælp til eksempelvis opmåling og ikke montering? Eller ønsker du at måle og montere selv? Så er du selvfølgelig velkommen til at bestille blot én eller ingen af løsningerne. Vi ønsker, at du skal være glad for hele processen, og derfor står vi til rådighed med hjælp og vejledning, selv hvis du ønsker at udføre arbejdet selv. 

Se, hvordan du selv monterer dine nye vinduer og døre

Vil du gerne montere din nye yderdør selv? Vi har hos JNA udarbejdet en video samt guide, som viser, hvordan du skal montere nye vinduer og døre. Vi kommer her ind på, hvad du skal gøre, samt hvad du skal være særligt opmærksom på. 

Find guiden her.

Hvis du har spørgsmål til montering, står vi klar med rådgivning og svar på spørgsmål. Vi ønsker, at du får det bedste resultat, og derfor er vi med dig hele vejen.

montering af yderdørmontering af yderdør

Kontakt os for rådgivning om alle vores døre og vinduer

Leder du efter en flot yderdør eller nye vinduer? Hos JNA hjælper vi dig med at finde de helt rette elementer til lige præcis din bolig. Med 40 års erfaring tilbyder vi personlig og professionel rådgivning, der altid tager udgangspunkt i dig, din situation og din bolig. 

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige hoveddør for lige præcis dig, ligesom vi står til rådighed både inden, under og efter købet. Du får altså en sikker og tryg proces, hvor vi sikrer os, at din dør lever op til dine forventninger.

Kontakt os enten på tlf. +45 70 23 15 23 eller e-mail: jna@jna.dk