Yderdøre

Skab et flot indgangsparti med en ny yderdør fra JNA. Vi skræddersyer produktet efter dit behov - uanset om du er på udkig efter en yderdør med fyldninger eller en facadedør med ruder.

En yderdør er muligvis den vigtigste dør for din bolig, og vi har derfor sørget for at have et udvalg af døre med høj kvalitet og stilfuldt design. Hertil tilbyder vi professionel opmåling, levering og montering, så du kan være tryg ved, at du får den rette dør til dit hjem. 

Find den ønskede model nedenfor, og indtast dine mål og ønsker:

Mangler du en ny smuk yderdør til dit hjem?

Hoveddøren, fordøren, entrédøren eller facadedøren – kært barn har mange navne. Men en ting er fælles: Yderdøren er det første, du møder, når du kommer hjem, og det sidste du ser, når du forlader huset. Døren bliver åbnet og lukket mange gange i løbet af dagen, og det er derfor vigtigt, at du har en udvendig dør, som du er glad for, og som passer til dine behov og dit hus.

Uanset om du ønsker en enkelt facadedør, en dobbelt facadedør, en facadedør med et sideparti, en pladedør eller en halvdør, så finder du et bredt udvalg her hos JNA. Vores mål er nemlig, at du kommer hjem med din personlige favorit, som lever op til dine forventninger.

Netop derfor kan du hos os skræddersy din egen yderdør præcist, som du ønsker, så den passer perfekt til dit hjem og dine behov. Har du spørgsmål omkring dørene, dine behov, eller hvordan du skal gribe købet an? Du er altid velkommen til at kontakte os.


Få en yderdør i høj kvalitet og med fine detaljer

Hos JNA finder du kun udvendige døre i høj kvalitet. Du kan altså trygt vælge en dør fra os og dermed vide, at materialer, design og holdbarhed er i top. Hertil tilbyder vi selvfølgelig full-service, hvilket betyder, at vi er med dig hele vejen - både under:

  • Opmåling
  • Levering
  • Montering

Vores yderdøre har alle fine detaljer med en flot finish i håndværk, og så leverer vi dem i både træ- og træ-/aluløsninger.

Kom indbrudstyven i forkøbet med en ny yderdør

Der er næsten intet værre end at komme hjem til indbrud. Yderdøren er brudt op, og du skal nu gå den forfærdelige rundtur i huset for at vurdere, hvor meget du har mistet. Det kan være en ubehagelig oplevelse, som vi ikke ønsker, nogen skal opleve. Derfor vil vi hos JNA gerne være med til at sikre dit hjem.

Alle vores vinduer og yderdøre kommer derfor med indbrudssikring fra start. Det betyder, at du ikke skal betale for at få sikrede døre fra os. Vi mener nemlig ikke, at sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Det er noget, som alle skal have med. 

Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at få indbrudstyven til at gå udenom dit hjem.

Hvilken yderdør skal du vælge?

Når du skal vælge din yderdør, er der flere aspekter, du kan overveje. Du kan blandt andet se på, hvor døren skal være, og hvad den skal bruges til. Mangler du for eksempel en hoveddør, kælderdør, garagedør eller entredør? 

Herefter kan du se på, om der er bestemte materialer, der passer bedre til din bolig og dørens placering end andre. Her står vi selvfølgelig klar med rådgivning, hvis du har spørgsmål.

Når du ved, hvad døren skal bruges til, kan du begynde at overveje, hvilken dørtype du gerne vil have - herunder hvordan døren skal se ud. Du kan overveje, om døren i design skal passe til boligens resterende døre og vinduer, eller om din nye dør skal bryde med designet og derved tilføje en ny twist. Begge dele kan give en smuk indgang til boligen, og du skal derfor se på, hvad du bedst kan lide. 

Hertil kan du endelig også overveje, om der er praktiske aspekter, der skal indgå i designet. Har du eksempelvis behov for at åbne døren, uden at børn og husdyr kan løbe ud på vejen, kan en halvdør være løsningen for dig. Skal døren omvendt åbne ud til din smukke have, kan en terrassedør med glaspartier være optimal.

Har du også brug for nye vinduer?

Overvejer du at udskifte dine vinduer sammen med din yderdør? Hos JNA finde du både kvalitetsdøre og -vinduer, og du kan derfor roligt udforske vores udvalg her på siden. 

Én ting er dog at kigge i vores sortiment, og en anden er at tage beslutningen om, hvilke vinduer det skal være. Her forstår vi godt, at det kan være en stor beslutning at udskifte både døre og vinduer, og at der er mange forskellige aspekter forbundet med netop den beslutning. 

Du skal nemlig, ligesom ved døren, overveje både udseende, model og type samt materialer. Det kan virke overvældende, og derfor har vi udarbejdet en guide til hvordan du vælger de rigtige vinduer. Her kan du få hjælp til, hvor du starter.

Få ny udvendig dør, og benyt dig af håndværkerfradraget

Kunne du godt tænke dig en ny hoveddør eller eventuelt nogle nye vinduer? Der kan være mange gode grunde til at udskifte de gamle facadeelementer: 

  • Du vil på sigt få en billigere elregning, da du sparer på energien ved at have en bedre isoleret bolig. 
  • Du vil have mulighed for ændre design og stil på boligen, så den passer bedre til dig. 
  • Du kan bruge dit håndværkerfradrag og energitilskud.

Hos JNA tilbyder vi professionel montage i samarbejde med de dygtige montører fra NSF Byggeentreprise, og det er blandt andet her, du kan bruge dit håndværkerfradrag. Fradraget er nemlig omfattet af blandt andet energirenovering, som dækker over netop udskiftning af døre og vinduer til energirigtige alternativer.

Med din nye yderdør kan du altså trække montage fra i SKAT, samtidig med at du sparer på elregningen og får et design, som du vil elske at møde hver dag.

Professionel opmåling og montering

Når du bestiller en ny dør fra JNA, tilbyder vi altid både professionel opmåling og montage. Det betyder, at vi hjælper dig med at finde de helt rigtige mål i forhold til din bolig, ligesom vi derefter sørger for, at døren sidder præcist, som den skal. Det betyder, at du roligt kan vælge lige den type dør, som du bedst kan lide, og så sikrer vi, at den passer ind.   

Sammen med vores professionelle opmåling og montering får du også både byg- og målgaranti. Skulle der uheldigvis ske fejl med opmåling eller montering er du altså sikret, og vi sørger for, at der bliver rettet op på fejlen. Hvis din nye yderdør eksempelvis er i forkerte mål, så sørger vi for, at du få leveret en ny uden ekstra beregning. 

Ønsker du blot hjælp til eksempelvis opmåling og ikke montering? Eller ønsker du at måle og montere selv? Så er du selvfølgelig velkommen til at bestille blot én eller ingen af løsningerne. Vi ønsker, at du skal være glad for hele processen, og derfor står vi til rådighed med hjælp og vejledning, selv hvis du ønsker at udføre arbejdet selv. 

Se, hvordan du selv monterer dine nye vinduer og døre

Vil du gerne montere din nye yderdør selv? Vi har hos JNA udarbejdet en video samt guide, som viser, hvordan du skal montere nye vinduer og døre. Vi kommer her ind på, hvad du skal gøre, samt hvad du skal være særligt opmærksom på. 

Find guiden her.

Hvis du har spørgsmål til montering, står vi klar med rådgivning og svar på spørgsmål. Vi ønsker, at du får det bedste resultat, og derfor er vi med dig hele vejen.

Kontakt os for rådgivning om alle vores døre og vinduer

Leder du efter en flot yderdør eller nye vinduer? Hos JNA hjælper vi dig med at finde de helt rette elementer til lige præcis din bolig. Med 40 års erfaring tilbyder vi personlig og professionel rådgivning, der altid tager udgangspunkt i dig, din situation og din bolig. 

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige hoveddør for lige præcis dig, ligesom vi står til rådighed både inden, under og efter købet. Du får altså en sikker og tryg proces, hvor vi sikrer os, at din dør lever op til dine forventninger.