Døre

Yderdøre

Skab et flot indgangsparti med en ny hoveddør fra JNA. Vi skræddersyer produktet efter dit behov - uanset om du er på udkig efter en yderdør med fyldninger eller facadedør med ruder.

Find den ønskede model nedenfor og indtast dine mål og ønsker:

Mangler du en ny smuk dør til dit hjem?

Hoveddøren, fordøren, entrédøren eller facadedøren – kært barn har mange navne. Men døren er det første, du møder, når du kommer hjem, og det sidste du ser, når du forlader huset. Døren bliver åbnet og lukket mange gange i løbet af dagen, det er derfor vigtigt, at du har en facadedør, som du er glad for og som passer til dine behov og dit hus.

Uanset om du ønsker en enkelt facadedør, dobbeltfacadedør, en facadedør med et sideparti, en pladedør eller en halvdør så finde du et bredt udvalg her.

Skræddersy din egen dør præcis som du ønsker, så den passer perfekt til dit hjem og dine behov.


Kom indbrudstyven i forkøbet

Kom indbrudstyven i forkøbet, vinduer og døre fra JNA har indbrudssikring som standard, fordi sikkerhed og tryghed ikke skal koste ekstra. Læs mere om de indbrudshæmmende detaljer, som kan være med til at indbrudstyven går udenom dit hjem.

Benyt dig af håndværkerfradraget

Få både håndværkerfradrag og energitilskud når du skifter vinduer og døre. Vi tilbyder professionel montage i samarbejde med de dygtige montører fra NSF Byggeentreprise, vælger du at benytte professionel montage, når du skifter dine vinduer og døre, har du ovenikøbet muligheden for at trække det fra i SKAT. Håndværkerfradraget er nemlig omfattet af blandt andet energirenovering, som hører under at få skiftet vinduer. Læs mere om håndværkerfradraget her.

Se hvordan du monterer dine nye vinduer og døre

Har du allerede besluttet dig hvor hvilke vinduer og døre, du ønsker dig, men er du i tvivl om du kan klare montagen? Vi har lavet en lille video samt guide til hvordan du skal montere dine nye vinduer og døre samt hvad du skal være opmærksom på – find guiden her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.