40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Vælg de rigtige vinduer til dit hus

Når du skal vælge nye vinduer og døre til et renoveringsprojekt eller nybyg er der flere ting, der skal tages højde for. Atmosfære, husets historie og det endelige udtryk skal passe sammen.

Der findes mange forskellige typer af vinduer og døre, som produceres i forskellige materialer. De mest almindelige er vinduer af træ eller træ/aluminium. Begge løsninger er gode, så længe produktet er af høj kvalitet. Herunder kan du læse lidt om de forskellige fordele ved at vælge træ/alu vinduer og/eller vinduer i fyrretræ.


Vinduer af fyrretræ

Fyrretræ er et klassisk og velkendt materiale til vinduer, som passer godt til de fleste boliger. Mange ældre boliger har vinduer af træ, og skal du blot udskifte nogle få, kan det være en god idé at vælge samme materiale som de nuværende, så det passer til resten af huset. Når du vælger vinduer i træ, skal du være opmærksom på, at de er produceret i kernetræ og godt imprægneret, så de er beskyttet mod råd og svamp. Hos JNA Vinduer og Døre er alle vores vinduer af træ produceret i skandinavisk kvalitetstræ med en kerneandel på minimum 90 procent.

Vi leverer vores vinduer færdigmalede og med et ekstra lag, så du har garanti for kvalitet og flot finish. Vi tilbyder stort set alle farver, og du kan vælge at få en farve udvendigt og en anden indvendt.

Hos JNA finder du et stort udvalg af vinduer og døre i fyrretræ, heriblandt de mest populære bondehusvinduer, dannebrogsvinduer og mange flotte facadedøre, der kan give nyt liv til dit indgangsparti.

Vinduer af træ/aluminium

Med en kombination af fyrretræ indvendigt og aluminium udvendigt får du det bedste fra to verdener. Det udvendige aluminiumsskal beskytter vinduet mod det danske vejr, og samtidig kan du nyde godt af træets varme naturlige udtryk indefra.

Træ/alu vinduers ydre skal gør, at produkterne kræver minimal vedligeholdelse, der nemt kan klares med almindelig vand og sæbe. Træ/alu produkter har tidligere skilt sig betydeligt ud fra træ-vinduer med deres kliniske udseende, men i dag er det stort set umuligt at se forskel på et træ produkt og et træ/alu produkt på afstand. Den nemme vedligeholdelse samt det klassiske design har fået træ/alu vinduer og døre til at blive utrolig populær både blandt nybyggere og ved renovering af gamle huse.

Hos JNA har vi et bredt udvalg af vinduer og døre i træ/alu og producerer efter specielmål, så det passer til din bolig. Du kan vælge mellem vores mange flotte farver og er ikke begrænset af at vælge samme farve inde, som ude. Med træ/alu produktet får du vinduer og døre, som er modstandsdygtig overfor det skandinaviske klima – og ekstra lang levetid.


Hjælp til udskiftning af nye vinduer og døre

Hos JNA kan vi hjælpe jer hele vejen fra ide til den færdige montering af dine vinduer og døre - vi sørger for vejledning, opmåling, levering, montering og oprydning.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.