Fastkarmsvinduer

Et fastkarmsvindue er energivenligt og skaber smukt lysindfald til din bolig. Vinduet kan ikke åbnes og kombineres derfor ofte med et topstyret vindue. Produktet skræddersyes efter dine mål og ønsker.

Se de mange muligheder og beregn din pris her:

Fastkarmsvindue - Perfekt til dig, der ønsker et ekstra flot lysindfald

Fastkarmsvinduer er vinduer i høj kvalitet, hvor ruden er monteret til karmen, så vinduet ikke kan åbnes. Derfor bruges vinduet ofte til at give lys i større rum og gangarealer, hvor det alligevel ikke er nødvendigt at kunne åbne vinduet. Dette vindue med fast karm har bundglasliste i aluminium, der både forbedrer levetiden og sørger for lav vedligeholdelse. Fastkarm vinduer kan benyttes som lyskilde i alle slags byggerier, hvor vinduerne ofte anvendes i kombination med andre vinduer og døre.


Vi producerer vinduer med fast karm i alle mål - og du designer helt selv, hvordan det skal se ud. Det er nemt og enkelt. Vælg blot dine specifikationer og tilvalg, og du vil derpå straks se din samlede pris.


Produkter der også kan være interessante for dig

Som alternativ til vores fastkarm vinduer kan vi også anbefale vores fleksible fastkarm topstyrede vinduer. Lignende produkter inkluderer også vores mange udestueelementer og flotte sidepartier.

Husk, at du altid kan spørge nogen af vores dygtige konsulenter, hvis du er i tvivl om noget. Vi har mere end 40 års erfaring og står altid klar til at give dig den bedste mulige vejledning