40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Slip for vedligehold- vælg træ/alu! 

Træ/alu er fyrretræsvinduer med udvendig alubeklædning.
Med træ/ alu vinduer og døre slipper du for vedligeholdelse. Du får produkter i Premium kvalitet, som holder sig flotte år efter år, uden at du skal finde malerpenslen frem. 

  •  Minimal vedligeholdelse
  •  Lang levetid
  •  Moderne design
  •  Energivenlig

Hvorfor vælge træ/alu?

Ved at vælge nye døre og vinduer i træ/alu, får du en kombination af alt det bedste.

Du får minimal vedligeholdelse, da vinduerne blot skal vaskes med vand og sæbe og smøres efter behov. Vinduets udvendige klimaskærm beskytter nemlig vinduet imod det til tider hårde skandinaviske klima, uden at du skal male.

Samtidig kan du stadig nyde godt af træet og dens varme og naturlige udtryk indenfor, hvor du opholder dig mest. Du går derfor ikke på kompromis med det indvendige udtryk og vinduets udseende.

Stort udvalg af design og modeller

Når du skal vælge materialetype til dine vinduer, er det naturligvis nødvendigt også at tage huset og dets arkitektur med i overvejelserne. Vinduer og døre skal passe til huset. Vores træ/alu produkter fås i et hav af forskellige modeller og designs, og valget er naturligvis dit.

Førhen skilte alu produkter sig ud i deres udseende, men i dag er det stort set umuligt at se forskel på et træ produkt og et træ/alu produkt på afstand. Alle træ/alu produkter bliver i dag produceret med en lav glans (Hvid træ er glans 20-25. Træ i andre farver er glans 25-30. Alu er glans 30.) Udover farven er træ/alu også lavet med flot finish, som gør det vanskeligt at skelne træ/alu fra træ.

Træ/alu produkter er et særligt populært valg til nybyggeri, da efterspørgslen på vedligeholdelesfri materialer er stor, men netop fordi designet ligner de traditionelle træ produkter, passer træ/alu døre og vinduer også godt ind i ældre huse. Valget handler om dine behov og ønsker til vedligeholdelse.

Træ/alu til sommerhuset

Træ/alu vinduer og døre er enormt modstandsdygtige overfor vind og vejr og er derfor særligt anvendelige i de kystnære områder.

Derfor er træ/alu produkter i høj grad også ideelle til sommerhuset, hvis du hellere vil slappe af, og nyde tiden du tilbringer der. Denne typer vinduer er derfor også utrolig efterspurgte blandt de danske sommerhusejere.

Energirigtige vinduer

Alle vores træ/alu produkter er naturligvis energimærket, og er som standard produceret med moderne energiruder med super-lav-energiglas med varmkant. Derved har du rig mulighed for at spare penge på varmeregningen ved at vælge moderne energirigtige træ/alu døre og vinduer.

Det er muligt at få vores træ/alu produkter med både 2-lags og 3-lags glas, begge har en utrolig høj isoleringsevne, men jo flere lag glas, jo bedre energiklasse. Det hulrum, der er i mellem glassene, isolerer og holder på varmen indvendig samtidig med, at det tillader solens stråler at trænge ind og varme.

Det koster et mindre tillæg at vælge 3-lags glas kontra 2-lags glas, men giver også en række fordele:

  •  Øget isoleringseffekt
  •  Lavere varmeregning
  •  Bedre energimærke, som øger boligens værdi
  •  Mere energivenlig

Derudover forbedrer 3-lags glas også indeklimaet og minimerer kondensproblemer.

Træ/alu i premium kvalitet

Alle vores træ/alu produkter kan laves, så de er tilpasset dine ønsker og behov, du kan f.eks. selv vælge bredden på dine sprosser, om du ønsker, at vinduet skal bruges som redningsåbning, eller om der skal være en indbygget udluftningsventil i karmen. Selvom du vælger træ/alu døre og vinduer, har du stadigvæk muligheden for at vælge to forskellige farver, du kan eksempelvis vælge én farve udvendigt og en anden farve indvendigt.

Der er kræset for alle detaljer, så du får et kvalitetsprodukt med en helt unik finish.

Op til 12 års garanti på vores produkter.

Træ/alu - Er det ikke dyrt?

Træ/alu produkter kan være lidt dyrere i indkøb, da produktionen af et træ/alu element er mere tidskrævende og kræver flere ressourcer end et tilsvarende element i træ. Forskellen på træ/alu og almindelige træ elementer tjener sig dog så rigeligt hjem igen. Træ/ alu vinduer har en forventelig længere levetid end eksempelvis trævinduer. Trævinduer skal i gennemsnit males hvert 5.-6. år og smøres en gang om året, hvorimod træ/ alu vinduer blot skal vaskes og smøres efter behov, så du slipper for udgifter til maling og/eller håndværkere.

Eksempel

I et gennemsnitligt parcelhus er det anslået, at der er omkring 8 vinduer og tre døre. Hvis en maler skal male vinduerne og dørene, vil det koste i mellem 8.500-10.500 kr. og tage 2-3 dage, ifølge malerfirmaet Murrekilde A/S. Hvis du selv ønsker at male vinduerne, vil det tage længere tid samt kræve en større klargøring og afdækning, derudover skal der købes materialer.

*I overslaget er prisen og tiden afhængig af vinduestypen, derudover taget udgangspunkt i et 1-plans hus hvor alle vinduerne er tilgængelige fra jorden. Priserne er beregnet for udendørs malerarbejde samt maling af fals og kant.

Det er derfor vigtigt at tænke alle omstændighederne ind i regnskabet, når der overvejes nye vinduer.


Vi er klar til at hjælpe

Har du brug for yderligere information, eller vil du høre nærmere om vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte en af vores dygtige rådgivere. Vi er klar til at hjælpe på telefon og chat.