Dannebrogsvinduer

Et klassisk dannebrogsvindue bevarer et klassisk og romantisk look til din bolig. Vælg blandt vores materialer fyrretræ og træ/alu og giv din bolig en opgradering med kvalitet og flot finish.

Design dit vindue og se din pris her:

Dannebrogsvinduer - Vinduer inspireret af det danske flag

Med et dannebrogsvindue tilføjer du et flot look til arkitekturen - ideelt til blandt andet byhuse, etageejendomme og renoverede landbrugsejendomme. Vores traditionelle dannebrogsvinduer fås med 1-6 fag og med super lavenergiruder som standard. I et dannebrogsvindue med 3-6 fag kan det midterste vindue ikke åbnes. For alle dannebrogsvinduer tilrådes det at fæstne det åbne vindue med stormkrog, og desuden undlade at åbne dem i kraftig blæst.


Når du køber dannebrogs vinduer hos JNA, er du garanteret et godt tilbud og billige priser, men hvor også kvalitet er en væsentlig faktor. På den måde går vi ikke på kompromis, men har blot valgt at sælge vores vinduer og døre fra fabrikken og direkte til dig - uden fordyrende mellemled. Samtidig er alle vinduer selvfølgelig energimærkede og CE-godkendte. Vores dannebrogsvinduer har ekstra høj finish og gode energiegenskaber. Deisgn selv og se din pris straks efter du har udfyldt dine specifikationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl - Vi har mere end 40 års erfaring med salg og rådgivning.


Andre relevante produkter til dig

Som alternativ til vores dannebrogsvinduer kan vi også anbefale vores bondehusvinduer efter mål eller vores frederiksbergvinduer efter mål. Se muligheder for materialer og udformninger for vores dannebrogsvinduer herover. Design selv og få et tilbud på dannebrogsvinduer tilpasset lige nøjagtigt dine behov. Vi giver dig 10 års garanti på alle vores produkter! Husk du kan også se vores udvalg i dannebrogsdøre, så du kan finde en dør, der matcher dine nye vinduer.

Se også vores sidehængte vinduer, der giver et moderne look. Du kan også vælge at læse lidt mere om vores udestuer/vinterhaver.