40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Skrå vinduer

Skråvinduer er fastkarmsvinduer med skrå kanter, som kan bruges i toppen af et vinduesparti eller en glasvæg. Skråvinduer skaber et godt lysindfald i din bolig, og kan bruges steder hvor et firkantet vindue ikke passer ind.

 1. Skrå fastkarm vindue model 1

  Skrå fastkarm vindue model 1 Spidsvinklet trekant

  fra 2.472 kr.
  Vælg vindue
 2. Skrå fastkarm vindue model 2

  Skrå fastkarm vindue model 2 Retvinklet trekant, set udefra

  fra 2.116 kr.
  Vælg vindue
 3. Skrå fastkarm vindue model 3

  Skrå fastkarm vindue model 3 Retvinklet trekant, set udefra

  fra 2.116 kr.
  Vælg vindue

Skråvinduer og trekantede vinduer - Perfekt til dig, der ønsker et ekstra flot lysindfald

Skråvinduer og trekantedevinduer er vinduer i høj kvalitet, hvor ruden er monteret til karmen, så vinduet ikke kan åbnes. Derfor bruges vinduet ofte til at give lys i større rum, gangarealer eller i forbindelse med et større vinduesparti, hvor det alligevel ikke er nødvendigt at kunne åbne vinduet. Dette vindue med fast karm har bundglasliste i aluminium, der både forbedrer levetiden og sørger for lav vedligeholdelse. Skråvinduer og trekantede vinduer kan benyttes som lyskilde i alle slags byggerier, hvor vinduerne ofte anvendes i kombination med andre vinduer og døre.

Vi producerer skråvinduer og trekantede med fast karm i alle mål - og du designer helt selv, hvordan det skal se ud. Det er nemt og enkelt. Vælg blot dine specifikationer og tilvalg, og du vil derpå straks se din samlede pris.
Vi anbefaler hertil varmt vores produkter til dig, der ønsker endnu bedre energiegenskaber og indbrudssikkerhed og ikke mindst finish. Du kan læse meget mere om vores kvalitet her.

Som alternativ til vores skråvinduer kan vi også anbefale vores fleksible fastkarm topstyrede vinduer. Lignende produkter inkluderer også vores mange udestueelementer og flotte sidepartier.

Husk, at du altid kan spørge nogen af vores dygtige rådgivere, hvis du er i tvivl om noget. Vi har mere end 40 års erfaring og står altid klar til at give dig den bedst mulige vejledning.

trekantet vinduetrekantet vindue

Hvor kan skrå vinduer bruges?

Skrå vinduer kan bruges som et alternativ til de mere konventionelle firkantede vinduer. De kan integreres steder på boligen, hvor firkantede vinduer ikke passer så godt i formen, og de kan bidrage med et unikt præg. Du kan selvfølgelig placere vinduerne lige, hvor du har lyst, men herunder har vi samlet nogle af de populære placeringer. 

Gavlen

Vinduerne anvendes ofte i gavlen på huset, hvor deres form kan være praktisk i forhold til en skrå taghældning. Meget nyere byggeri har eksempelvis loft til kip, hvor vinduerne benyttes på denne måde. De skrå vinduer har i det hele taget et moderne præg, der gør at de passer godt i nybyggeri.

Vinduesparti

For dem, der ønsker et stort vinduesparti, er det muligt at kombinere det skrå vindue med andre vinduestyper. Man kan, som eksempel, skabe en sammensætning, hvor et firkantet vindue placeres i midten og omgives af skrå vinduer. Men egentlig kan du placere vinduet, lige hvor du synes, at det passer, og i den kombination, som du finder passende.

Det skrå vindue er et fastkarmsvindue. Dette betyder, at det ikke kan åbnes. Derfor kan man med fordel kombinere det med andre vinduestyper, for at øge ventilationen i hjemmet. Et vindue, der er oplagt til en kombination, er det topstyrede vindue. Dette er et moderne vindue, med en let og trinløs åbning.

Kvisten

Nogle vælger at placere skrå vinduer enten i toppen eller på siderne af kvisten, for at få ekstra lysindfald. Her passer de nemlig, igen, godt i formen.