Skrå vinduer

Skråvinduer er fastkarmsvinduer med skrå kanter, som kan bruges i toppen af et vinduesparti eller en glasvæg. Skråvinduer skaber et godt lysindfald i din bolig, og kan bruges steder hvor et firkantet vindue ikke passer ind.

Skråvinduer og trekantede vinduer - Perfekt til dig, der ønsker et ekstra flot lysindfald

Skråvinduer og trekantedevinduer er vinduer i høj kvalitet, hvor ruden er monteret til karmen, så vinduet ikke kan åbnes. Derfor bruges vinduet ofte til at give lys i større rum, gangarealer eller i forbindelse med et større vinduesparti, hvor det alligevel ikke er nødvendigt at kunne åbne vinduet. Dette vindue med fast karm har bundglasliste i aluminium, der både forbedrer levetiden og sørger for lav vedligeholdelse. Skråvinduer og trekantede vinduer kan benyttes som lyskilde i alle slags byggerier, hvor vinduerne ofte anvendes i kombination med andre vinduer og døre.

Vi producerer skråvinduer og trekantede med fast karm i alle mål - og du designer helt selv, hvordan det skal se ud. Det er nemt og enkelt. Vælg blot dine specifikationer og tilvalg, og du vil derpå straks se din samlede pris.
Vi anbefaler hertil varmt vores produkter til dig, der ønsker endnu bedre energiegenskaber og indbrudssikkerhed og ikke mindst finish. Du kan læse meget mere om vores kvalitet her.

Som alternativ til vores skråvinduer kan vi også anbefale vores fleksible fastkarm topstyrede vinduer. Lignende produkter inkluderer også vores mange udestueelementer og flotte sidepartier.

Husk, at du altid kan spørge nogen af vores dygtige rådgivere, hvis du er i tvivl om noget. Vi har mere end 40 års erfaring og står altid klar til at give dig den bedste mulige vejledning.