40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Fastkarm topstyret vinduer

Disse vinduer er en kombination af et fastkarmsvindue og et topstyret vindue. Denne kombination betyder, at du kan åbne en del af vinduet, mens resten af vinduet bidrager til ekstra lysindfald i din bolig.

Fastkarm topstyrede vinduer - En kombination af ekstra lys og åbnefunktion

Et topstyret vindue med fast karm indikerer, at f.eks. den nederste del af vinduet er monteret direkte på karmen. Et fastkarmsvindue benyttes oftest, når det ikke ønskes at vinduet skal kunne åbnes men blot give et ekstra flot lysindfald. Kombineres denne type med et topstyret vindue får du således også mulighed for at åbne den ene del af vinduet.

Fastkarm topstyrede vinduer benyttes ofte i et etplansbyggeri eller et etagebyggeri med altan eller altangang, hvor der er mulighed for at pudse ruden udefra. De udvendige vinduesbeslag til topstyrede vinduer med fast karm er ”skjulte”, og vinduerne leveres som standard med indbygget ventilationsåbning, energiruder og bundglasliste, som sørger for at forlænge levetiden og giver lav vedligeholdelse. Bestiller du et topstyrede fastkarmsvindue hos os, får du et produkt i premium kvalitet, ekstra høj finish og gode energiegenskaber og så er op til 12 års garanti selvfølgelig inkluderet. 

Andre produkter der kan være interessante for dig

Som supplement eller alternativ til vores fastkarm topstyrede vinduer kan vi også anbefale vores topstyrede vinduer efter mål eller vores moderne fastkarmsvinduer uden åbnefunktion. Du kan også købe flotte døre fra os - se f.x dobbelte facadedøre eller terrassedøre.

Er du i tvivl eller mangler du vejledning? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen og kan kontaktes både pr. mail og telefon.