40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Kundeudtalelser

Hos JNA vægter vi kundetilfredshed utroligt højt, det er vigtigt at alle vores kunder, har en god oplevelse i forbindelse med deres vinduesprojekt. Et godt køb handler om tillid og troværdig, at købet er nemt og overskueligt, lige fra elementerne bliver bestilt, til at de sidder i huset. Her kan du læse om, hvordan nogle af vores kunder har oplevet at handle hos JNA Døre & Vinduer.
 

Maria Thulesen fra Agedrup

"Vi blev bekendt med JNA igennem en kollega, som anbefalede dem, vi valgte derfor at handle hos JNA, fordi vi kun havde hørt positivt. Vi fik et godt tilbud, og så synes vi, at det var lækkert, at vi selv kunne designe vores vinduer, efter vores ønsker. Hjemmesiden var overskuelig, og det var nemt at bestille, vi kontaktede salgsafdelingen blot for at være sikker på at vi havde bestilt rigtigt.

Vores produkter kom som aftalt, det var en rigtig flink fragtmand, som hjalp med at stille vores produkter, der hvor vi ønskede. Vi er yderst tilfredse med vores produkter, og vi er bestemt ikke færdige med at handle hos JNA. Vi ser frem til, at vi kan få bestilt de sidste vinduer."

Kenneth Thorsen fra Hvidovre

 
"JNA havde gode priser og den korteste leveringstid, derfor valgte jeg at handle hos JNA. Det var nemt at bestille på deres hjemmeside, jeg indtastede målene, på de elementer jeg ønskede og foretog bestilling. Leveringen blev varslet i god tid, og chaufføren ringede også inden han var fremme. Elementerne blev leveret helt oppe ved huset, alt i alt en god oplevelse.

Nu hvor de nye elementer sidder i vores hus, ser det super godt ud! De er så fine, vi bestiller formentligt snart flere produkter."
Kenneth købte
 

Familien Lorentzen købte
 

Familien Lorentzen fra Børkop

Familien Lorentzen
fra Børkop
 
"Vi havde en medarbejder ude og hjælpe med at måle op, derefter bestilte vi selv på hjemmesiden, det var nemt og enkelt. Vi valgte JNA, fordi vi synes, at det var fine produkter til prisen. Vores oplevelse med leveringen var god, og vognmanden kørte vores element helt ind til huset. Det gik nemt med at få monteret, og vi fik justeret efter nogle uger.

Nu hvor vores vinduesparti sidder i huset, synes vi, at resultatet er blevet rigtig godt, og det klæder huset så fint."

Familien Povlsen fra Kvistgård

"Jeg kendte JNA fra tidligere køb, jeg synes de virkede tillidsvækkende, og jeg vidste, at de kunne levere det, jeg havde behov for. I forbindelse med min bestilling havde jeg et spørgsmål, det fik jeg afklaret over telefon med salgsafdelingen, derefter kunne jeg nemt selv foretage bestillingen på hjemmesiden. Da mine elementer blev leveret, var det til aftalt tid og på den aftalte måde, ligesom da jeg bestilte tidligere. Dog manglede jeg nogle greb og skuer, som ikke var leveret med, det blev eftersendt.

Efterfølgende var der lidt udfordringer i forbindelse med montering, det har dog efterfølgende løst sig selv, og i dag fungerer det problemfrit. Nu hvor elementerne sidder i vores hus, er jeg særdeles tilfreds, det ser rigtig godt ud."

Familien Povlsen købte