40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Frederiksberg vinduer

Frederiksberg vinduer fra JNA er nostalgiske vinduer, der sætter et flot præg på særligt ældre ejendomme i storbyer. Et frederiksberg vindue er sammensat af 3 fag og fås i mange stilfulde udformninger.

 1. Frederiksbergvindue

  Frederiksbergvindue 3 fag 5 ruder med fast karm

  Vælg vindue
 2. Frederiksbergvindue

  Frederiksbergvindue 3 fag 5 ruder med fast ramme

  Vælg vindue
 3. Frederiksbergvindue

  Frederiksbergvindue 3 fag 6 ruder

  Vælg vindue
 4. Frederiksbergvindue

  Frederiksbergvindue 3 fag 12 ruder

  Vælg vindue

Bevar den oprindelige stil med flotte Frederiksbergvinduer

Bor du i et ældre hus, og vil du gerne bevare noget at den charme og oprindelige stil som boligen fortjener, så kan smukke Frederiksbergvinduer være en rigtig god idé.

Skræddersy dine egne vinduer, så de passer til dine mål og ønsker, du kan blandt andet selv vælge farve, sprosser og materiale.

Dette traditionelle vindue fås i tre moduler med 3 fag og leveres med super lavenergiruder som standard. I et Frederiksberg vindue, er det kun de yderste vinduer, som kan åbnes.

Har du et ældre hus, men synes du ikke at Frederiksbergvinduer er det helt rigtige, kan du med fordel kigge på vores mange bondehusvinduer som også passer flot ind i den ældre stil

Hvad er et Frederiksbergvindue?

Et Frederiksbergvindue er et sidehængt vindue, der består af 3 fag, med et fast fag i midten, der er større end de to yderste fag. Frederiksbergvinduet har et traditionelt og idyllisk udtryk, der passer særligt godt til ældre byggeri i klassisk stil. Det vælges ofte til boliger i flere etager, der har højt til loftet. Derudover minder det også en del om dannebrogsvinduet.

frederiksbergvinduefrederiksbergvindue
tværsnit af vinduetværsnit af vindue

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Når du køber nye vinduer, er der forskellige detaljer, der er vigtige at overveje. En af disse er, hvilket materiale, vinduet skal laves af. Dette har betydning for vinduets udtryk, for hvor høj grad af vedligeholdelse det kræver, og for vinduets samlede pris. Hos JNA kan du vælge imellem træ og træ/alu. Herunder kan du læse om forskellen på de to materialer.

Træ

Mange foretrækker trævinduer i ældre boliger, da de stemmer overens med det oprindelige udtryk. Ønsker du altså at bevare det originale udtryk, er træ et godt valg.

JNA tilbyder trævinduer af høj kvalitet, som er fremstillet af skandinavisk fyrretræ med en kerneandel på 90%. Dette sikrer en langvarig modstand mod vind og vejr.

Vinduer af træ skal males hvert 4.-5- år. Dette vil sige, at de kræver mere vedligeholdelse end vinduer af træ/alu. For dem, der gerne vil have mulighed for at skifte farve på vinduerne, kan det dog være en fordel, at vinduet skal males. Da kan man nemlig ændre farven, når de alligevel skal males. En anden fordel ved trævinduer er, at de er billigere end andre materialer.

Træ/alu

Træ/alu vinduerne er en moderne pendant til trævinduerne. Vinduerne er lavet af træ, men det yderste lag er beklædt med aluminium. Det betyder, at du får det klassiske trævindue på indersiden og aluminium på ydersiden. På denne måde får du en kombination af det klassiske udtryk og minimal vedligeholdelse. På grund af aluminiumslaget behøver vinduerne nemlig blot at blive vasket med vand og sæbe, og lejlighedsvist at blive smurt. Dette materiale er altså oplagt, hvis du ikke ønsker at bruge tid og kræfter på vedligeholdelse.

Er et Frederiksberg vindue dyrere end andre vinduer?

Frederiksberg vinduer har et ry for at være dyre vinduer. Men Frederiksberg vinduer er med sine 3 fag blot i udgangspunktet et stort vindue, og købes desuden ofte i store størrelser. Jo større et vindue er, jo dyrere er det typisk. I virkeligheden afspejler prisen altså bare størrelsen. Hvis du derfor køber en anden type vindue i samme størrelse, vil det koste omtrent det samme.

Vil du gerne se, hvad et Frederiksberg vindue koster i lige de mål, som du ønsker? Når du trykker på den model, som du godt kan lide, bliver du ført videre til vores smarte produktkonfigurator. Her kan du indtaste dine ønskede karmmål, og foretage forskellige valg og tilvalg. Til højre på siden kan du hele tiden se den samlede pris, som opdateres for hvert valg, som du foretager dig.

Ønsker du et vindue, som er mindre, men som har samme stil som Frederiksberg vinduet, kan du vælge et dannebrogsvindue. De kan købes i 1-4 fag, og med forskellige variationer af sprosser.

Se hvordan du monterer dine nye vinduer og døre

Har du allerede besluttet dig hvor hvilke vinduer og døre, du ønsker dig, men er du i tvivl om du kan klare montagen? Vi har lavet en lille video samt guide til hvordan du skal montere dine nye vinduer og døre samt hvad du skal være opmærksom på – find guiden her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.