Frederiksberg vinduer

Frederiksberg vinduer fra JNA er nostalgiske vinduer, der sætter et flot præg på særligt ældre ejendomme i storbyer. Et frederiksberg vindue er sammensat af 3 fag og fås i mange stilfulde udformninger.

Bevar den oprindelige stil med flotte Frederiksberg vinduer

Bor du i et ældre hus, og vil du gerne bevare noget at den charme og oprindelige stil som boligen fortjener, så kan smukke Frederiksberg vinduer være en rigtig god idé.

Skræddersy dine egne vinduer, så de passer til dine mål og ønsker, du kan blandt andet selv vælge farve, sprosser og materiale.

Dette traditionelle vindue fås i tre moduler med 3 fag og leveres med super lavenergiruder som standard. I et Frederiksberg vindue, er det kun de yderste vinduer, som kan åbnes.

Har du et ældre hus, men synes du ikke at Frederiksberg vinduer er det helt rigtige, kan du med fordel kigge på vores mange bondehusvinduer som også passer flot ind i den ældre stil

Kvaliteten finder du i de små detaljer

Det er de små detaljer der er med til at gøre den store forskel! Vinduer og døre fra JNA er i høj kvalitet, så du er sikker på at få vinduer og døre som holder sig flotte i mange år. Læs mere om hvilke detaljer, som er med til at skabe god kvalitet og flot design her.

Vælg de rigtige vinduer til dit hus

Vælg de rigtige vinduer og døre til dit hjem, det er en stor beslutning at kaste sig ud i et renoveringsprojekt, og det er derfor vigtigt at overveje sine valg nøje inden start. Hvad skal du overveje? Det vigtigste er udseende og valg af model, som skal passe til huset, dernæst valg af materiale som ikke blot skal passe til huset men også til dig. Læs mere om hvordan du vælger de rigtige vinduer til dit hus.

Se hvordan du monterer dine nye vinduer og døre

Har du allerede besluttet dig hvor hvilke vinduer og døre, du ønsker dig, men er du i tvivl om du kan klare montagen? Vi har lavet en lille video samt guide til hvordan du skal montere dine nye vinduer og døre samt hvad du skal være opmærksom på – find guiden her.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.