40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Sideparti 4 fyldninger

Varenummer: SP0400

  • Sprosser og glaslister i aluminium
  • Ingen straksbetaling
  • Energimærket
 
OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Indtast karmmål

Hvad er karmmål?

Karmmål:
Det mål døren eller vinduet laves i. Altså højde x bredde, fra den ene karm til den anden.

Hulmål:
Størrelsen på hullet i væggen. For at du kan komme frem til karmmålet, skal du trække 2-3 cm fra hulmålet. På den måde er der plads til fugen mellem vinduet/døren og væggen.

cm
cm

Mål nemt op

Klik her og se hvordan du måler op til dine nye vinduer og døre.

Vi sørger for:

Materialetype
Fyrretræ – Fra ansvarligt skovbrug

Vælg materiale type her. På de fleste produkter kan du vælge imellem fyrretræ eller træ/aluminium. Vores fyrretræ og træ/alu elementer er produceret i skandinavisk kvalitets træ med en kerneandel på minimum 90%.

Platform
Optima
Glas
Intet glas
0,00 kr

Ved de fleste modeller har du mulighed for at vælge i mellem 2-lags og 3-lags glas. Læs mere om de gældende energikrav her

Farve
Indvendig farve 0,00 kr
Standard hvid RAL9010
Udvendig farve 0,00 kr
Standard Hvid RAL9010
0,00 kr
Indvendig farve

Bemærk: Vælges der "Special ral farve" bedes du sende en mail med den ønskede RAL-kode  - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Udvendig farve

Bemærk: Vælges der "Special ral farve" bedes du sende en mail med den ønskede RAL-kode  - Ved farverne klar lak eller lasur vil der forekomme små farveforskellige i træoverfladen, da træet er fingersamlet.  

Profil
Softline profil
0,00 kr

Vælg imellem softline eller classic profil på den idnvendige side af karm og ramme. Vores softline profil er med afrundede vinkler og giver et moderne og stilrent udtryk. Classic profilen er med udfræsning og giver et lidt mere klassisk udtryk

Fyldning
Softline fyldning: Glat udvendig/indvendig
0,00 kr
Dørtrin
Dørtrin i glasfiber (lavt)
0,00 kr

Valget af dørtrin afhænger af ofte af de resterende elementer i boligen og individuel smag. Alle vores dørtrinsmodeller overholder de gældende krav om maksimumhøjde.

* Not
Ingen not
0,00 kr

Not er en 10 mm bred og dyb udfræsning på den indvendige side af karmen. Noten anvendes for nemmere montering af lysningsplader eller vindueskarm (Not i bund).

Glaslister
Indfarvet alu-bundglasliste
0,00 kr

Vælg imellem bundglaslister i blank aluminium eller indfarvet aluminium. Bundglaslister sikrer at vandet ledes væk fra vinduet og ikke samler sig i bunden.

Bundramme
Enkelt bundramme
0,00 kr

Enkelt eller dobbelt bundramme.

Garanti
10 års garanti på hele produktet
0,00 kr

Vi har 10 års garanti på hele produktet på vores træ og PVC vinduer og døre, samt 12 års garanti på hele produktet på vores træ/alu vinduer og døre.

Husk også at vælge tilbehør

Vedligeholdelse
Ingen vedligeholdelsessæt
0,00 kr
Product Bottom Image

Sideparti 4 fyldninger

Varenummer: SP0400

OBS! Billedet ovenfor er vejledende

Du bestemmer alle detaljerne


Her ser du vores sideparti med 3 fyldninger, og 1 rude i toppen af partiet. Sidepartiet kan bruges som en smuk tilføjelse ved siden af din hoveddør, og bidrage til et imponerende indgangsparti.

Når du køber et sideparti hos JNA, kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt. Sidepartiet er lavet af materialer af højeste kvalitet, hvilket sikrer, at det vil holde i mange år og samtidig se godt ud. Oven i dette, giver vi dig 10 års garanti med i købet.

Med vores produktkonfigurator foroven, kan du skræddersy sidepartiet efter dine præferencer. Det er kun den overordnede form, der er fastlagt – du bestemmer alle de små detaljer, der har med æstetik og funktionalitet at gøre. Eksempelvis kan du vælge, om det skal laves af træ eller træ/alu, hvilken glastype ruden skal være af, hvilken farve partiet skal være, og mere andet.

Får du brug for rådgivning, kan du kontakte os her, på enten mail, telefon eller chat.

Har du ikke lyst til selv at måle op? Så kan du bestille professionel opmåling her.

Kategorier:

Primær kategori - Yderdøre
Sekundær kategori - Sidepartier

Oversigt

Grundpris 3.992,55 kr. Webpris (35%) Læs mere om webpris -1.397,39 kr. Din pris 2.595,16 kr.
stk.
Sideparti 4 fyldninger
3.992,55 kr. 2.595,16 kr.
Forventet levering:
Uge 25
(17/06 - 21/06)

Ønsker du at få prismatch?

Prismatch her
Pricematch