40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

CE Mærkning og CE-ydeevnedeklaration

Siden 2010 har det været lovpligtigt at alle vinduer og døre, der sælges i Danmark samt resten af EU, skal være CE- mærket.

Men hvad betyder CE – mærkningen egentligt for dig som forbruger?

CE- ordningen er en fælles europæisk mærkningsordning. CE- mærkning er ikke en CE- godkendelse, men er en række tiltag, hvor producenten forpligter sig til at overholde en række normer for varen. Som producent underskriver vi en overensstemmelseserklæring, der viser at kravene i produktstandarden for vinduer og yderdøre DS/EN 14351-1 er overholdt. CE- mærket angiver ydeevner såsom energiegenskaber, luft- og vandtæthed mm. Så når du køber et CE- mærket produkt, kan du være sikker på at varen overholder en række krav til miljø, sundhed og sikkerhed ifølge de gældende standarder indenfor EU.


Således skal en række værdier for vinduer og døre dokumenteres, og være tilgængelig for forbrugeren.


Ydeevne-deklaration

Siden 1/7-2013 skal der medfølge en ydeevnedeklaration for alle byggematerialer - dette gælder således også for vinduer og døre.

Det er vigtigt at du som privat boligejer har disse dokumenter i orden
- f.eks. den dag huset skal sælges!


CE mærkning og ydeevne deklarationer for JNA's vinduer og døre finder du her:

Se tidligere CE-mærkninger her.