Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

   

Tophængte vinduer

Tophængte vinduer

Her finder du klassiske og funktionelle tophængte vinduer fra JNA - yderst populært til kælderen eller på badeværelset. Et tophængt vindue åbnes forneden med udskyderstang, der monteres på vinduets karm.

Indtast dine mål og beregn din pris her:

Tophængte vinduer - de ideelle kældervinduer

Et tophængt vindue er hængslet foroven og åbningsretningen er altid udadgående. Denne type vinduer har et moderne og enkelt design og anvendes typisk i boliger og byggerier, hvor der er mulighed for at komme til at pudse vinduet udefra. Søger du et kældervindue, er denne vinduestype en oplagt mulighed. Vores tophængte vinduer fås både med og uden sprosser, så du frit kan vælge det design, som passer bedst til din bolig. Vinduet er som standard monteret med synlige beslag, samt aluminiums bundglasliste, så du får et vindue, der har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse.

Vi har gjort det nemt for dig at købe dit nye tophængte vindue på nettet. Du indtaster  blot de ønskede mål og specifikationer, og du vil straks se din samlede pris. Ønsker du et tophængt vindue med en endnu bedre indbrudssikkerhed, vil du sætte stor pris på vores produkter i premium kvalitet.. Du kan også læse nærmere om fordelene ved Premium her. 

Andre produkter, der kan være interessante for dig:

Som alternativ til vores tophængte vinduer kan vi også anbefale vores sidehængte vinduer efter mål. Se muligheder for udformning og materialer for tophængte vinduer herover. Design selv og få et tilbud på tophængte vinduer tilpasset nøjagtigt dine behov. Klik her for at se vores meget populære populære bondehusvinduer og dannebrogsvinduer.

Du kan også vælge at se et overblik over alle vores yderdøre.

 

Har du spørgsmål er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi har mere end 40 års erfaring med vinduer og døre, og sidder klar til at hjælpe dig både via chat, email, telefon og i vores butikker.