40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

New Yorker vægge – her får du inspiration til dit nye projekt

En New Yorker væg er et glasparti, der kan bruges som rumdeler for at skabe sammenhæng og funktion i et rum eller et lokale. Modsat vores andre produkter bruges disse vægge altså inde i din bolig.

Elementerne er vores helt nye skud på stammen i vores brede produktsortiment, og vi har helt sikkert en løsning, som passer perfekt til dit projekt. Ja, faktisk er det så enkelt at du selv kan designe og sammensætte din nye væg. Uanset om din nye glasvæg skal fungere som rumdeler i din stue, dit alrum eller måske i køkkenet, kan vi levere en løsning, der passer dit behov.

Denne type vægge kan også oplagt bruges i butikslokaler eller i kontormiljø, hvor de kan skabe enten et ekstra rum, afskærmning eller en rumopdeling, som giver et flot, indbydende look.


Hvad er en New Yorker væg og hvor kan jeg bruge den?

En New Yorker væg er skabt til indvendig brug. For eksempel kan sådan én bruges til adskillelse af to rum; det kunne fx være hvis du har et stort rum, hvor du ønsker at lave et lille kontor eller en hjemmearbejdsplads i den ene ende – her vil det være oplagt at sætte en New Yorker væg ind i stedet for en almindelig væg. På den måde kan du drage fordel af lyset hele vejen igennem rummet.

Mange anvender derfor en sådan væg som rumdeler i stedet for en regulær, lukket væg for at skabe mere lys og sammenhæng, men også for at fremhæve stilen i boligen. En New Yorker væg giver dig nemlig et flot, markant udtryk i din indretning.

På vores inspirationsside kan du læse om Peter Konggaard, der ombyggede en lagerhal til et moderne kontormiljø, hvor han netop brugte nogle af vores store glaspartier til indretningen. Se billederne og læs om projektet her.

Hvorfor skal jeg vælge en New Yorker væg?

Denne type af væg skaber meget lys og tilfører din bolig et unikt look der lægger sig tæt op ad den urbane-moderne indretningsstil, som er populært i Skandinavien.

Brugen af disse vægge i indretningen er en nyere måde at organisere sig på, så man udnytter lysets fulde potentiale i et rum. De mange ruder i væggen vil nemlig tillade lyset at flyde videre til næste rum. På den måde kan du nemlig (gen)bruge lyset fra hele rummet, hvorimod du, hvis du sætter en almindelig væg op, vil lukke af for lyset fra det tilstødende rum.

Indretningen med New Yorker vægge giver dig altså en tydelig fordel i udnyttelsen af lyset.

Hvordan kan jeg sammensætte min New Yorker væg?

Du har mange muligheder, når du skal sammensætte din nye skillevæg. Vi producerer fra 1 fag med 4 ruder til 2 fag med 24 ruder i hvid, sort eller antracitgrå. Se alle dine muligheder her

I kontormiljøer kan flere af denne slags fag skabe en god sammenhæng som skillevægge. Ja, mulighederne er næsten ubegrænsede, når du skal bygge din nye New Yorker glasvæg.

Du kan også væge at supplere din løsning med en dør i samme stil og look – det kunne eksempelvis være denne sprossede facadedør, der passer perfekt med vores glasvægge. Farven på døren kan du selvfølgelig også vælge, så den passer i farven med din nye New Yorker væg.

Er en New Yorker væg billig?

Din New Yorker væg pris afhænger meget af hvor mange elementer din væg skal bestå af – derfor er det selvfølgelig forskelligt hvad den samlede pris på netop dit projekt ligger på. Vores priser ligger på et godt leje i markedet, og vi leverer til en pris hvor de fleste kan være med.

Vil du kende den nøjagtige pris for din nye løsning, anbefaler vi at du benytter vores hjemmeside til at finde de elementer du skal bruge i dit projekt, indtaster målene og lægger det hele i din kurv – så kan du hurtigt se din pris for projektet. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte en af vores dygtige rådgivere, som sidder klar til at hjælpe og rådgive dig med netop dit projekt.