40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Få inspiration til at vælge de rigtige vinduer

Lad dig inspirere af vores kunders flotte vinduesprojekter - og find løsningen på dit næste projekt.
Her kan du se, hvordan nye terrassedøre og fastkarmsvinduer fra top til bund kan bringe dagslyset med ind i boligen. Eller du kan lade dig inspirere af nogle af vores mere modige kunder, som har valgt at lege med farver og kontraster mellem facaden og vinduerne på huset – så det “almindelige” parcelhus skiller sig ud fra mængden.


60’er parcelhus

Michael Nielsen

Michael har skabt en flot facade til sin bolig, som med det mørke træ og hvide store vinduer skiller sig ud fra de traditionelle parcelhuse. Facaden er blevet skarp, kontrastfyldt og dynamisk, mens de gule mursten vækkes til live af det mørke modstykke. Valget af store hvide vinduer giver god plads til, at dagslyset kan finde ind i familiens opholdsrum.

Michael Nielsen fortæller…

"Jeg har tidligere benyttet JNA, og synes, at de er konkurrencedygtige ift. kvalitet og pris. På baggrund af dette har jeg igen valgt at anvende vinduer og døre herfra til seneste renoveringsprojekt

Hos JNA får du god service. Det oplevede vi både under bestillingen af vores vinduer og igen da vores produkter blev leveret. Jeg synes også, at leveringen var forholdsvis hurtig."

Michael købte

70’er parcelhus

Maria Thulesen

Maria har været i gang med at totalrenovere husets facade. Marie har benyttet sig af muligheden for at få to forskellige farver, en lys farve indvendigt og sort udenfor. De gamle hvide vinduer er derfor skiftet ud med nye sorte karme og rammer ud til boligens ydre. Det giver et skarpt og moderne look, som klæder det traditionelle parcelhus.

"Vi synes, at det var fedt, at vi selv kunne designe vores vinduer efter vores ønsker. Hjemmesiden var overskuelig, og det var nemt at bestille, så vi kontaktede salgsafdelingen blot for at være sikker på, at vi havde bestilt rigtigt.

Vores produkter kom som aftalt. Det var en rigtig flink fragtmand, som hjalp med at stille vores produkter, der hvor vi ønskede. Vi er yderst tilfredse med vores produkter, og vi er bestemt ikke færdige med at handle hos JNA. Vi ser frem til at få bestilt de sidste vinduer."

Maria købte

Renovering af 70’er hus

Line Juhl

Line og familien, har renoveret et gammelt 60’er hus, de har gjort det moderne men bevaret flere af tidens kendetegn. De flotte sorte vinduer og døre står virkelig skarpt til de gule mursten og det sorte træværk. Derudover har familien fået lavet et stort vinduesparti til kip i stuen, som skaber et fantastisk rum både ude og inde.
Line Juhl fortæller..

"Da vi skulle i gang med vindues-renoveringen af vores hus, søgte vi nogle vinduer som kunne give vores gamle 70er hus et nyt moderne look. Det var vigtigt for os at det samtidig var nogle vinduer som var holdbare, af en god kvalitet og krævede minimalt vedligehold.
Derfor valgte vi sorte træ/alu vinduer fra JNA Vinduer og døre. Her har vi fået alt hvad vi søgte, tilmed til en overkommelig pris.
Det har været meget nemt at bestille via hjemmesiden, og til det store vindues parti i stuen, som ikke lige kunne bestilles online, fik vi god hjælp af kundeservice. Så var det ingen problemer at få skræddersyet et stort vinduesparti lige efter vores behov. Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse at købe vinduer hos JNA Vinduer og døre. "

Line købte

80’er parcelhus

Helene Billstrøm

Helene Billstrøm har fået optimeret sin terrasse med nye døre og vinduer af flere omgange, og fortæller:

"Nyeste rudepartier er nu sat rundt om hjørnet på terrassen og vi er simpelthen så glade og tilfredse. Vi fik tidligere lavet vores første facade og den er blevet flot og lækker!"

Med det nye glasparti hele vejen rundt om terrassen har Helene formået at integrere uderummet med resten af boligen og skab en naturlig overgang mellem ude og inde skaber glaspartiet også en udestueeffekt i stuen, hvorfra haven og terrassen kan nydes, når vejrforholdene ikke tillader iskaffe på terrassen. Her skal der ikke mange varme solstråler til at varme hele stuen op - selv på en kold november dag.

Helene købte

Renovering af lagerhal til kontormiljø

Peter Konggaard

Peter har ombygget en lagerhal til et topmoderne kontor i forbindelse med sin virksomhed Xtreme som ligger i centrum af Odense, her er brugt store newyorker glaspartier til at skabe opdeling med plads til fordybelse men samtidig bevare lys og luft i de enkelte rum.

”Da vi skulle i gang med renovering af vores kontor, var det vigtigt at få nogle opdelte lokaler med plads til fordybelse hvor vi samtidig kunne bevare følelsen af at være sammen i et stort åbent kontorlandskab. Derfor faldt vi over newyorker glaspartierne fra JNA, som kunne skabe den helt rette stemning og opfylde vores behov.

Vi er super glade for resultatet, og det var en kanon oplevelse at handle hos JNA vinduer & døre, det var nemt at bestille og vi fik en god rådgivning.”

Peter købte

Valg af materialetype

Er du i tvivl om, hvilke vinduer og døre der passer bedst til din bolig? Klik videre og læs om hvilke fordele, der findes ved de forskellige materialetyper fyrretræ og træ/aluminium.

Stort udvalg

Har du fået lyst til at kaste dig ud i et nyt projekt i hjemmet? Se vores store udvalg af vinduer og døre – du kan designe dine helt egne produkter efter mål og ønsker, så de passer til dig og din bolig.

Kontakt os for rådgivning

Har du brug for rådgivning til dit projekt, eller har du spørgsmål i forbindelse med valg af dine nye vinduer og døre så kontakt os for rådgivning.