Produktet er tilføjet kurven

   

Dreje kip vinduer

Dreje kip vinduer

Dreje kip vinduer fra JNA er et moderne og fleksibelt valg, der ofte anvendes i etageejendomme, da der er mulighed for flere forskellige åbningsmuligheder. 

10 års garanti - Energimærket - AAA-kreditrating

Dreje kip vindue

1 rude

Dreje kip vindue 1 rude

Vælg Serie:

Dreje kip vindue

2fag 2ruder

Dreje kip vindue 2fag 2ruder

Vælg Serie:

Dreje kip vindue

3fag 3ruder

Dreje kip vindue 3fag 3ruder

Vælg Serie:

Dreje Kip Vinduer - Moderne vinduer, der er lette at pudse indefra

Et dreje kip vindue åbnes indad og monteres ofte i etageejendomme eller steder i boligen, hvor det ikke er muligt at pudse vinduet fra ydersiden. Vælger du at montere et drejekip vindue der overholder minimumskravene for redningsåbninger, vil vinduet være godkendt som flugtvej/redningsåbning.  Et dreje-kip vindue har to åbningsmuligheder:

1. Vinduet kan drejes ind i rummet og dermed åbne helt op

2. Vinduer kan sættes i kip, så det står på klem og derved let skaber udluftning.

Vi har gjort det nemt og enkelt at købe et dreje kip vindue på nettet, vælg blot de ønskede mål og tilvalg på dit nye indadgående drejekip vindue, og du får et moderne dreje kip vindue med ekstra flot finish og en forbedret indbrudssikring. Når du har indtastet dine mål og specifikationer, vil du straks se din pris.

Andre vinduer der minder om vores dreje kip vinduer:

Søger du et alternativ til et dreje kip vindue, kan du se nærmere på vores smarte vendevindue, topstyret vindue eller tophængte vinduer, der alle fås i flere forskellige modeller.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har mere end 40 års erfaring og sidder klar til at hjælpe via chat, email, telefon og i butik.