Sponsorater

Det er utroligt vigtigt for os at støtte de større mærkesager. For os handler verden om mere end vinduer og døre. Derfor støtter vi både Kræftens Bekæmpelse og de danske Julemærkehjem.

Det er yderst vigtigt for os at vi kan bidrage til disse større mærkesager.


Klimatræ

Hos JNA Vinduer & Døre betyder bæredygtighed meget for os, vi producerer hvert år mange vinduer og døre til danske boligejere og tager ansvar for en ansvarlig produktion. 

JNA har i 2022 doneret 220 klimatræer som vil hjælpe med at optage CO2 i luften og omdanne det til glukose, i løbet af træernes levetid vil det blive til i alt 1.100 tons CO2.

Erhvervspartner mod kræft

Hos JNA Vinduer & Døre A/S er vi erhvervspartnere mod kræft. Vi har igennem flere år valgt at støtte Kræftens Bekæmpelse med et erhvervssponsorat. Vi ville ønske, at vi havde ubegrænsede midler og derfor kunne støtte alle de gode henvendelser om sponsorater, som vi hvert år får - men det er desværre ikke muligt. Vi vælger derfor at koncentrere vores indsats om nogle få sager, som står os særligt nær.

Kræft er desværre er en sygdom, der berører de fleste danskere på den ene eller anden måde igennem livet, og derfor har vi hos JNA Vinduer & Døre valgt at yde vores støtte til Kræftens Bekæmpelse.

Kæftens bekæmpelse yder både en stor indsats ved at støtte og vejlede patienter og pårørende, men gør også en rigtig stor indsats på forskningsområdet. Vi glæder os over de store fremskridt, der sker på forskningsområdet i disse år, og er stolte af at kunne yde vores til bekæmpelsen af kræft.

Virksomhedsven for Julemærkefonden

Julemærkehjemmene ligger 4 steder rundt om i Danmark og hjælper årligt ca.750 udsatte børn i alderen 7-14 år. Børnene får et 10 ugers gratis ophold på et af de 4 julemærkehjem, hvor børnene får smilet, motivationen og selvtilliden tilbage, samtidig med at de lærer om sund kost og motion.

For at gøre det muligt at tilbyde de 750 børn et gratis ophold, bliver udgifterne betalt med indtægterne fra årets Julemærke salg, arv og donationer fra private og erhvervsdrivende. Vi har igen i år valgt at støtte de mange udsatte børn, denne gang som Virksomhedsven. 

Læs mere om Julemærkefonden her.