Produktet er tilføjet kurven
Altid gratis levering
på din ordre uanset mængde!
/ Køb mere og få mere rabat / Læs mere her

   

Sidehængte vinduer

Sidehængte vinduer

Klassiske sidehængte vinduer, med eller uden sprosser, passer både til den moderne og klassiske bolig. Det sidehængte vindue skræddersyes efter dine mål og ønsker - og kan med fordel kombineres med fastkarmsvinduer.  

Indtast dine mål og se din pris her:

Sidehængte vinduer - Udadgående vinduer uden sprosser

Sidehængte vinduer fra JNA er vinduer i høj kvalitet. Selve modellen minder meget om vores charmerende bondehusvinduer, men har ingen sprosser. Et sidehængt vindue åbnes udad med greb, hvortil en bremse sikrer trinløs åbning. Udvendigt er monteret kraftige, varmgalvaniserede hængsler og lukkebeslag til det sidehængte vindue, der er modstandsdygtige overfor det danske klima. Indvendig på vores sidehængte vinduer er som standard monteret anverfer og stormkrog. Vinduet leveres desuden med bundliste i aluminium, der sikrer lang levetid og lav vedligeholdelse. Vinduerne fås i mange materialer og kan også leveres med etgrebs betjening.

Alle vores vinduer er naturligvis energimærkede og CE-godkendte, men vælger du at købe et sidehængt vindue hos JNA, er du samtidig garanteret sidehængte vinduer med ekstra høj finish, forbedret indbrudssikring og endnu bedre energiegenskaber. Læs mere om vores produktserier her.

Se muligheder for udformning og materialer for sidehængte vinduer herover. Design selv og se pris straks efter du har udfyldt dine specifikationer. Du er også velkommen til at kigge ind i én af vores butikker, eller kontakte os pr. mail eller telefon. Tøv ikke - vi har mere end 40 års erfaring og vil meget gerne hjælpe med at finde det helt rette sidehængte vindue til dig.

Produkter der også kan være interessant for dig

Som alternativ til vores sidehængte vinduer kan vi også anbefale vores topstyrede vinduer efter mål. En dobbelt terrassedør passer super flot sammen med vores sidehængte vinduer - Se også vores nostalgiske frederiksberg vinduer.