Produktet er tilføjet kurven

  

Tophængt vindue eller topstyret vindue?

Forskellen på et topstyret og et tophængt vindue er alene den type beslag, der er monteret i vinduet. Begge typer kan fås i flere forskellige modeller og kan leveres med og uden sprosser.

Der er typisk et par hundrede kroners forskel på de to typer af vinduer, hvor den tophængte er den billigste. Til gengæld er det topstyret mere brugervenligt og kan som standard også lukkes i en ventilationsstilling, hvilket sikrer et godt indeklima i boligen.

Se vores udvalg af topstyrede vinduer

Se vores udvalg af tophængte vinduer

 

Tophængt vindue

Et tophængt vindue er en ældre og traditionel vinduestype, der fås i 1 - 4 fag.
Det åbner ud forneden og er med hasper i siderne samt en udskydelig stang som muliggøre flere forskellige åbningspositioner afhængig af, hvor meget du ønsker at åbne vinduet. Bemærk at der er synlige varme-galvaniserede hængsler udvendigt.

Alle vores bundglaslister er i aluminium, hvilket forbedrer levetiden af vinduerne. Aluminiumslisterne er vejrbestandige og tager derfor ikke på samme måde skade af vind og vejr, som de traditionelle trælister.

Alu-listerne fås i 9 forskellige farver eller i blank.

Det tophængte vindue kan fås i fyrretræ.

Tophængte vinduer benyttes, hvor der ikke er krav om grebsbetjening, f.eks. i kældervinduer som sjældent åbnes. Dette vindue er derfor et af vores mest populære produkter til badeværelset eller kælderen.

 

Topstyret vindue

Et topstyret vindue er et moderne og særdeles populært vindue. Det har utrolig mange anvendelses muligheder, da det passer godt ind i mange forskellige rum. Som nævnt ovenfor er det alene beslagene, der adskiller det topstyret fra det almindelige tophængte vindue.

Vinduet der fås i 1 - 4 fag, er forsynet med en enkel, nem og trinløs åbning, der gør vinduet nemt at betjene i alle typer af rum. Vinduet er som standard med en indbygget ventilationsåbning, samt “skjulte” beslag udvendigt. Vinduet kan også leveres med paskvilgreb med lås.

Det topstyrede vindue fås både i fyrretræ og træ/alu.

Også her er alle vores bundglaslister i aluminium, hvilket forbedrer levetiden af vinduerne.

Se priser og læs endnu mere om tophængte vinduer og/eller topstyrede vinduer.