40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Få råd til mere uden at gå på kompromis

Hos JNA Vinduer & Døre kan vi holde priserne nede, fordi vi har skrået alle mellemled væk. Hos os handler du direkte med os, vi producerer vinduerne og dørene, der er derfor ikke flere led, som skal tjene på de samme vinduer og døre.

Hvorfor kan du få kvalitets vinduer til lave priser hos JNA?

Vi både sælger og producerer elementerne, og derfor kan vi garantere god kvalitet til lave priser.

Vi kan også tilbyde samme gode service i form af opmåling, rådgivning og montage som de fleste andre i branchen.

Vi samarbejder med NSF Byggeentreprise som har målt op og monteret tusindvis vinduer og døre.
De er professionelle og effektive, de kender vores produkter lige så godt, som vi selv gør, og derfor kan vi tilbyde samme gode service som f.eks. en tømrermester, bare til en bedre pris – fordi ingen dyre mellemled.

Ønsker du at læse mere om vores opmåling eller montageservice – se her → 

Du kan selv designe de vinduer og døre, du drømmer om, i præcis de mål, farver og modeller som passer til din bolig.

Små detaljer, gør en stor forskel

Når vi designer og producerer vores vinduer og døre, gør vi os altid umage med selv de små detaljer, da det er dem som er med til at højne kvaliteten. Hos os er der ikke noget, der er tilfældigt og hver en detalje bliver der kræset for.

Du får blandt andet:

  • Pulverlakerede hængsler for flot design og lang levetid
  • Indbrudssikrede detaljer i slutblik og hagekolver
  • Ekstra maling, for ensartet udtryk og mere modstand
  • Mulighed for indbygget udluftningsventil

Op til 12 års garanti

Vi har produceret vinduer og døre i mere end 40 år, så vi ved at vores produkter holder! Vi fremstiller vinduer og døre i høj kvalitet og giver derfor også op til 12 års produktgaranti på alle vores malede vinduer og døre.

Vi producerer på vores egen fabrik, og sparer dermed en masse mellemled væk, som betyder at vi kan tilbyde dig god kvalitet til lave priser.

Energi og CE-mærket

Når du bestiller vinduer fra JNA, kan du være helt tryg. Vores vinduer overholder altid de energiværdier, Energistyrelsen og Vinduesindustrien har fastsat for ordningen om energivinduer.

Ligeledes er alle vores vinduer og døre CE-mærkede, så du kan være sikker på at varen overholder en række krav til miljø, sundhed og sikkerhed ifølge de gældende standarder indenfor EU.

E-mærket

Hos JNA ønsker vi, at du får god og tryg handel. Vi er derfor godkendt af e-mærket, så du kan føle dig helt tryg, når du bestiller dine nye vinduer og døre hos os.

E-mærket er din garanti for en tryg og tillidsfuld e-handel. Som virksomhed forpligter vi os til løbende at blive kvalitetssikret af jurister fra e-mærket, så du er sikker på at få en gennemskuelig og sikker handel online.

Design dine nye energirigtige vinduer og døre præcis efter dine ønsker og behov.

Tag udgangspunkt i de forskellige modeller og tilpas dem så de bliver som du drømmer om.