40% netrabat - Bestil senest 15/11
/Altid gratis levering på din ordre!
Vi oplever udfordringer med betalingskort, vi arbejder på at få det løst hurtigst muligt. Venligst ring til os eller send en mail, hvis du fortsat oplever udfordringer.
 

Få alle fordelene med hos JNA vinduer og døre

Høj kvalitet til rimelige priser

Hos JNA er der ingen dyre omveje til vores kvalitetsprodukter.
Som kunde køber du direkte ved fabrikken og sparer dermed provision til f.eks. byggemarked og tømrermester. Da vi sparer mellemhandlerne væk, kommer det naturligvis også dig til gode i form af lave priser. Vi har nemlig et enkelt og simpelt princip, vi vil levere høj kvalitet til lave priser.

Kontrolopmåling eller konsulentbesøg?

Vil du være helt sikker på at få taget de rigtige mål? Vi hjælper dig med opmålingen på dine nye vinduer og døre. Vores opmålingsservice dækker 80% af landet. Læs mere om kontrolopmåling.

Tilfredse kunder er meget vigtigt for os

Vi gør alt, hvad vi kan for, at du skal være tilfreds, når du har handlet hos os. Vi arbejder på daglig basis med at forbedre og effektivisere vores processor, og er derfor blandt de bedst bedømte vinduesfirmaer i Danmark. Vi gør alt for, at du skal være tilfreds med din vindueshandel. Den bedste anbefaling man som virksomhed kan få, er fra ens kunder, og på Trustpilot kan du læse meget mere om, hvilke oplevelser vores kunder har haft, når de har handlet hos os.

Lige som du ønsker det!

Du har masser af muligheder for at tilpasse vores vinduer og døre efter dine ønsker og mål. Du designer selv på vores hjemmeside og vælger model, mål og evt. tilvalg. Herefter modtager du hurtigt et tilbud fra én af vores konsulenter, og sammen aftaler I det videre forløb. Design dine vinduer og døre her

Knastfrit - fingersamlet - 90% kernetræ

Alle vore malede produkter på specialmål er fremstillet af langsomt voksende fyrretræ med op til 90% kerneandel på klimasiden. Træet der anvendes i vores vinduer og døre kommer fra nordiske skove og er derfor tilpasset vores klima, så de er modstandsdygtige overfor vores skiftende årstider.
Produkterne er knastfri og træet er fingersamlet, hvilket giver en utrolig flot og blank overflade.

E-mærket e-handel

Hos JNA Vinduer og døre ønsker vi at du skal have en tryg og god vindueshandel. Derfor er vi godkendt af e-mærket, der er hele Danmarks garanti for en sikker og tryg handel online. 

Som certificeret e-mærket side, forpligter vi os til løbene at blive kvalitetssikret af e-mærkets jurister. På den måde er du som forbruger, sikker på en sikker og gennemskuelig e-handel. 

Du finder vores certifikat her

Landsdækkende montageservice 

Når du køber vinduer og døre hos JNA, kan du vælge at bestille montage sammen med din ordre. I samarbejde med NSF Byggeentreprise tilbyder vi at hjælpe med opmåling og montage. NSF Byggeentreprise er specialister i montering af vinduer og døre, og har igennem de seneste 10 år målt og monteret tusindvis af vinduer og døre. Læs mere om montagen her 

Topklasse finish

Inden dine nye døre og vinduer forlader fabrikken males de omhyggeligt. Vores top moderne maleranlæg sikrer en ensartet og flot finish, og giver samme resultat, som hvis du selv havde malet vinduerne 7 gange med almindelig håndkraft.

Alle vores vinduer og døre imprægneres grundigt mod råd og svamp inden selve maleprocessen påbegyndes. Denne proces er med til at sikre, at du får nogle vinduer og døre, som kan holde i rigtig mange år.
Se nærmere på vores kvalitet og flotte detajler her.

Direkte fra fabrikken

Vi producerer vore vinduer og døre i høj kvalitet efter danske traditioner og dansk kvalitets principper. Vi har fuld kontrol over hele processen, fra det øjeblik du bestiller dine nye vinduer og døre, til leveringen hjemme hos dig. Du sparer derfor flere fordyrende mellemled og kan dermed købe kvalitet til meget fordelagtige priser.

Garanti og tryghed

Vi har siden begyndelsen i 1991 lagt vægt på at producere vinduer og døre i en god kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Derfor kan vi tilbyde særdeles fordelagtige garanti - og serviceordninger på vores vinduer og døre. JNA giver altid op til 12 års garanti på alle vores vinduer og døre i træ/alu Du kan læse meget mere om vores garantiordning på op til 12 år her.

Energi- og CE-mærkede vinduer

Vinduer og døre fra JNA Vinduer & Døre A/S er energi- og CE-mærket  og testet af Teknologisk Institut.

Alle vores produkter lever op til gældende regler, og der kan foretages energiberegninger på alle ordrer.

Du kan læse mere om energivinduer på www.energivinduer.dk

God økonomi - så holder garantien

Vinduer og døre er en langtidsinvestering med flere års garanti. Det er derfor relevant som forbruger at undersøge historikken bag det selskab, du handler vinduer og døre hos. Det giver dig en større sikkerhed for at virksomheden eksisterer gennem hele din garantiperiode.

Siden finanskrisen er ca. halvdelen af de danske vinduesproducenter lukket. Mange kunder kom i klemme med produktgarantier, der ikke længere var gyldige. Det kan derfor altid betale sig at undersøge vinduesfirmaets historik grundigt på Internettet, inden du handler nye vinduer og døre.

JNA er grundlagt i 1975 og vi giver op til 12 års garanti med i købet.

Ingen straksbetaling

Bestiller du nye vinduer og døre hos JNA, er der ingen straksbetaling. Du betaler først, når din ordre er færdig produceret eller senest 30 dage efter dit køb.

Du kan vælge at betale med Dankort, Visa/Dankort, VISA, Mastercard eller MobilePay og betalingen sker via. en sikker og godkendt forbindelse, gennem vores betalingsudbyder, ePay.

Medlem af Byg-Garanti & Dansk byggeri

JNA Vinduer og døre er medlem af Byg Garanti, der sikrer private forbrugere et økonomisk sikkerhedsnet, hvis der skulle opstå fejl eller mangler ved det håndværksmæssige udførte arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri.

Læs mere om vilkår og hvordan du er sikret med Byg Garanti.   

Sikker og tryg rådgivning - gratis

Hos JNA Vinduer og Døre lægger vi stor vægt på, at vores kunder får top rådgivning og service. Vi vil sikre os, at du er informeret om hele processen fra tilbud til levering, så du undgår skuffelser og uforudsete udgifter. Kontakt en af vores erfarne konsulenter og få eksperthjælp, inden du køber nye vinduer og døre.

Vi hjælper gerne med rådgivning og ekspertise, og får du brug for det, kan vi selvfølgelig også lave et tilbud til dig, så er du helt sikker på, at alt er, som det skal være.

4 mm glas er standard

Når du køber dine nye vinduer hos JNA kan du være sikker på at kvaliteten holder - ligesom den har gjort siden 1975. Vi tilbyder altid 4 mm glas i vores vinduer, hvilket afhjælper mod træk og medfører et lavere energiforbrug. 

Når du vælger vores vinduer og døre får du blandt andet:

  • Op til 12 års garanti på vores produkter i træ/alu 

  • 5 års produktgaranti på energiruder (alle ruder er energiruder)

  • Vinduer og døre, som opfylder de højeste energikrav

  • Vinduer og døre, som er testet af Teknologisk Institut

  • Vinduer og døre, som er CE-mærket

  • Løbende udvikling og kvalitetskontrol i produktionen