Product was successfully added to your shopping cart.

70 23 15 23

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

   

Dannebrogsvinduer

Dannebrogsvinduer

Et dannebrogsvindue fra JNA er et klassisk vindue, der i formen er inspireret af Dannebrog. Vi leverer dannebrogsvinduer efter mål, der passer nøjagtigt til dit hus eller din bygning.

10 års garanti - Energimærket - AAA-kreditrating

Dannebrogsvinduer - Vinduer inspireret af det danske flag

Med et dannebrogsvindue tilføjer du et flot look til arkitekturen - ideelt til blandt andet byhuse, etageejendomme og renoverede landbrugsejendomme. Vores traditionelle dannebrogsvinduer fås med 1-6 fag og med super lavenergiruder som standard. I et dannebrogsvindue med 3-6 fag kan det midterste vindue ikke åbnes. For alle dannebrogsvinduer tilrådes det at fæstne det åbne vindue med stormkrog, og desuden undlade at åbne dem i kraftig blæst.

Når du køber dannebrogs vinduer hos JNA er du garanteret et godt tilbud og billige priser, men hvor også kvalitet er en væsentliglig faktor. På den måde går vi ikke på kompromis, men har blot valgt at sælge vores vinduer og døre fra fabrikken og direkte til dig - uden fordyrende mellemled. Samtidig er alle vinduer selvfølgelig energimærkede og CE-godkendte. Er du på udkig efter dannebrogsvinduer i ekstra god kvalitet, kan vi varmt anbefale dig at tage et kig på vores Premium-serie, der indeholder dannebrogsvinduer med ekstra høj finish og energiegenskaber. Deisgn selv og se pris straks efter du har udfyldt dine specifikationer.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl - Vi har mere end 40 års erfaring med salg og rådgivning. Besøg os gerne vores butikker for inspiration og vejledning.

Andre relevante produkter til dig

Som alternativ til vores dannebrogsvinduer kan vi også anbefale vores bondehusvinduer efter mål eller vores frederiksbergvinduer efter mål. Se muligheder for materialer og udformninger for vores dannebrogsvinduer herover. Design selv og få et tilbud på dannebrogsvinduer tilpasset lige nøjagtigt dine behov. Vi giver dig 10 års garanti på alle vores produkter! Husk du kan også se vores udvalg i dannebrogsdøre, så du kan finde en dør, der matcher dine nye vinduer.

Se også vores sidehængte vinduer, der giver et moderne look. Du kan også vælge at læse lidt mere om vores udestuer/vinterhaver.